- 12 Nisan 2019
- 24.105
- 38.294
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
İnşallah canımm, Rabbım sana da nasıp etsin bu gunleri hayırlısıylaHayır olsun inşallah
Bol bol dua edin
Meryem suresi okuyun yada dinleyin
Bedir savaşında ki sahabelerin isimlerini okuyun
Kenzül Arş duasını seher vaktinde kıbleye dönük bir şekilde okumaya çalışın
Ben de tedaviye başladagimda transfer aşamalarına gelmek kısmet olursa bunları günlük yapmak istiyorum
Rabbin için hiçbir şey zor değil bu
Hiç acılı değil alttan muane gibi ama rapor al dinlen iki üç günTransfer işlemi nasıl yapılıyor.. Acılı bir işlem mi.. Dr dan rapor istesem sizce verir mi kızlar..
Harika erkenden öğrenmiş oldunKızlaaaaaaar bugün 7.günüm dayanamadım iğne vurulmaya gittiğimde kanda verdim beta 23 çıktı inşallah rabbim tamamına erdirir. 2 gün sonra tekrar vereceğim inş
Hepimiz için rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inş. Çok tşk ederim.Harika erkenden öğrenmiş oldunHayırlı olsun kat kat artsın
Bakıyor cnmKızlar sağlık ocağı beta hcg bakıyor mu biliyor musunuz
28 Ağustosta taze üçüncü gün embriyosu transfer oldu ama 14. Gün çağırdılar beni teste. Ben yarın yapmak istiyorum acaba niye bu kadar geç?Bakıyor cnm
Ah aynı benim gibi olanlarda varmışhanımlar transfer ile ilgili tek sıkıntım idrar dolu olarak yatmakben sürgüye yaparken resmen yere,üstüme yapıyomuş gibi hissediyorum ve pislenmişim gibi koroner anjio olduğumda 8 saat yatacaksın kıpırtısız dendiğinde,dedim yandımmm...3,5 saat tutabildim kardiyolog geldi kızdı kendine eziyet ediyosun titizlikten diye...sezeryandan sonra bile sırf sürgüye yaptırmasınlar diye jet gibi kalkmıştım millette ne azimli demişti...en çok sürgü olayına takıntılıyım malesef...
Benim 2 eylüldeydi bugün yaptırdım. Doktorlar sanıyorum düşük beta ile başlayan kişiler oluyor moral bozukluğuna fırsat vermek istemiyor yada geç tutunmayı düşünüyor olabilir.kendini hazır hissediyorsan ver testini.28 Ağustosta taze üçüncü gün embriyosu transfer oldu ama 14. Gün çağırdılar beni teste. Ben yarın yapmak istiyorum acaba niye bu kadar geç?
Tutamıyacak kadar cok sıkısık olmaya gerek yok kı, bugun benımle aynı odadakı kadın transferden once dayanamadı gıttı lavaboya, 5dk sonra hemsıre geldı, ben lavaboya gıttım dedı, hemsıre kızdı kesın ıcınden, yapacak bişey yok oldugu kadar dedı artık..hanımlar transfer ile ilgili tek sıkıntım idrar dolu olarak yatmakben sürgüye yaparken resmen yere,üstüme yapıyomuş gibi hissediyorum ve pislenmişim gibi koroner anjio olduğumda 8 saat yatacaksın kıpırtısız dendiğinde,dedim yandımmm...3,5 saat tutabildim kardiyolog geldi kızdı kendine eziyet ediyosun titizlikten diye...sezeryandan sonra bile sırf sürgüye yaptırmasınlar diye jet gibi kalkmıştım millette ne azimli demişti...en çok sürgü olayına takıntılıyım malesef...
İnşallah bende onlardan biriyimdir buraya yazmak nasip olurBelirtilere takılırsak vakit geçmez herkesde belirti olucak diye bisey yok kimisi hiç belirtisiz pozitif görüyor kimisi belirtilerin hepsini yaşayıp negatif o yüzden dua et Rabbim ne derse o hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Evet bakıyor ama çoğu yer ertesi gün sonuç veriyor.sabah belli saate kadar kan alınıyorKızlar sağlık ocağı beta hcg bakıyor mu biliyor musunuz
İlk gebeliğimdede herşeye ağlıyordum meğersem hamileymişim inşallah bundada öyle olurNiye yokmuş duygusallık da belirtionu niye saymıyorsun.Herkeste farklı şekilde belirti oluyor.Senin ki de belki budur
Geç değil 5. Gün embriyosunu 11-12. Güne istiyorlar zaten.Arada iki gün var normal yani28 Ağustosta taze üçüncü gün embriyosu transfer oldu ama 14. Gün çağırdılar beni teste. Ben yarın yapmak istiyorum acaba niye bu kadar geç?
İlk birkaçgün aramamıştım aslında belirti ama 2 gündür vücudumu dinliyorum ama yok inşallah bende belirti yaşamadan hamile kalanlardan olurumBurada karsılastıgım bır cok İnsan belırtısız hamıle kalmıs, zaten belırtılerın çoğu kullandığımız ilaclardan kaynaklı.. Boşuna üzülüyorsun cnm.. Erken gebelıkte cok da belırtı aramamak gerek
Bak gördün mü demek ki varmış belirtiİlk gebeliğimdede herşeye ağlıyordum meğersem hamileymişim inşallah bundada öyle olur
Aynen bende suyu geç içtiğim için etki etmedi biraz uğraştılar katateri yerleştirecek yeri bulmak için ama yaptılar.ASirisini istemiyorlar zatenTutamıyacak kadar cok sıkısık olmaya gerek yok kı, bugun benımle aynı odadakı kadın transferden once dayanamadı gıttı lavaboya, 5dk sonra hemsıre geldı, ben lavaboya gıttım dedı, hemsıre kızdı kesın ıcınden, yapacak bişey yok oldugu kadar dedı artık..
Tutamıyacak kadar cok sıkısık olmaya gerek yok kı, bugun benımle aynı odadakı kadın transferden once dayanamadı gıttı lavaboya, 5dk sonra hemsıre geldı, ben lavaboya gıttım dedı, hemsıre kızdı kesın ıcınden, yapacak bişey yok oldugu kadar dedı artık..
Amin inşallahHepimiz için rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inş. Çok tşk ederim.