2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yok kız, şimdi yapmam, uslu uslu duruyorum, aslında yapsak daha rahat olur, nasılsa erkendı derız cıkmazsa, cıkarsa da tadından yenmez kafamı karıstırdınız benım simdi
4.gunu çıkan duyduk nadir olsa da 2. Günü çıkan tarihe geçer kesin Testi boşuna harcama boşver lazım olacak Ben cesaret edebilen yarın düşünüyorum 7. Gün oluyor

İnşallah ovulasyon doğrudur yarın diğerinde de çıkar

5.günün bitti 6.gün bugün olucak lh testinde var bi hareket 2 gun sonra tekrarla yarin yapma test hayirlisi olsun inşallah stres yapma daha erken

Oooo masallah hadi hayırlısı bakalim bugun kacinci günün du senin
Ay nasil yuklediniz ya ben atamadım hata verdi
Canım 7.günüm sende test yaptın demi pozitif senin kaçıncı gün kaç embriyosydu bugün dosya ekleden foto seç diyorsun atıcağın fotuyu tıklıyorsun

Canım 7.günüm sende test yaptın demi pozitif senin kaçıncı gün kaç embriyosydu bugün dosya ekleden foto seç diyorsun atıcağın fotuyu tıklıyorsun
Evet canim bende yaptım bugün 10.güne girdim
5.gün cift embriyo transferi oldum bende
Ben galeriden seçtim dosyadanda seçtim yüklenilen resim büyük diyo beceremedim ya

Ovulasyon kopkoyu olacak canım, daha vakit var, 2 3 gun daha sabır

Kızlarrrr hepinize Günaydın çift çizgi görenleri çok tebrik ediyorum allahım isteyen herkese göstersin... Bir sorum var kanda da pozitifi görünce ne yapcazzzzz yani süreç nasıl işleyecek.. Benim doktorum başka şehirde.. Hemen aynı gün kadın doğum doktoruna mı gideceğiz

Kan sonucuna göre 2 gun sonra tekrar kan testi istiyor hersey yolundaydı haftaya kese görmek için randevu veriyorlar süreç boyle ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…