-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
4.gunu çıkan duyduk nadir olsa da 2. Günü çıkan tarihe geçer kesinYok kız, şimdi yapmam, uslu uslu duruyorum, aslında yapsak daha rahat olur, nasılsa erkendı derız cıkmazsa, cıkarsa da tadından yenmezkafamı karıstırdınız benım simdi
Oo maşallah öyle silik falan da değil.Bariz ben burdayım diyor tek mi çift mi.Catlatma iğne falan olmaidn demi öncesinde sonrasındakızlar inşallah test hatalı değildir
hemen çıktı çizgi yok dondurulmuş 5.gün embriyosu 2 adet akıllarda tek soru ikizmiOo maşallah öyle silik falan da değil.Bariz ben burdayım diyor tek mi çift mi.Catlatma iğne faan olmaidn demi öncesinde sonrasında
İnşallah ovulasyon doğrudur yarın diğerinde de çıkarKuzu inşallah vardır gebelik çok sevindiiimSsevincli
Bende sabah ilk idrarla yaptım ovulasyon çift ama gebelik tek çizgi de kaldı
Bugün 6.günüm belki erken ama çok umutlanmayayım istiyorum, üzülmüyorum da bayaa nötr duygusuz bişey oldum
Oh oh maşallah 7.gunun demi bugün.İkiz de olabilir o daha çok kana göre belli oluyor sen şimdi gider kan da verirsinhemen çıktı çizgi yok dondurulmuş 5.gün embriyosu 2 adet akıllarda tek soru ikizmi
Yarın güzel haberini bekliyoruz ozamanKuzu inşallah vardır gebelik çok sevindiiimSsevincli
Bugün 6.günüm belki erken ama çok umutlanmayayım istiyorum, üzülmüyorum da bayaa nötr duygusuz bişey oldum
5.günün bitti 6.gün bugün olucak lh testinde var bi hareket 2 gun sonra tekrarla yarin yapma test hayirlisi olsun inşallah stres yapma daha erkenKuzu inşallah vardır gebelik çok sevindiiimSsevincli
Oooo masallah hadi hayırlısı bakalim bugun kacinci günün du seninkızlar inşallah test hatalı değildir
Ya yok kan vermicem 2 günde bir kan verme olayı beni geriyorOh oh maşallah 7.gunun demi bugün.İkiz de olabilir o daha çok kana göre belli oluyor sen şimdi gider kan da verirsin
Canım 7.günüm sende test yaptın demi pozitif senin kaçıncı gün kaç embriyosydu bugün dosya ekleden foto seç diyorsun atıcağın fotuyu tıklıyorsunOooo masallah hadi hayırlısı bakalim bugun kacinci günün du senin
Ay nasil yuklediniz ya ben atamadım hata verdi
Bende öyle düşünüyorum zaten az kaldi c.tesi kan vericemYa yok kan vermicem 2 günde bir kan verme olayı beni geriyordoktorun dediği tarihte vericem kanı 13 nde
Tabi nasıl.olsa gördün poztifi rahatladınYa yok kan vermicem 2 günde bir kan verme olayı beni geriyordoktorun dediği tarihte vericem kanı 13 nde
Evet canim bende yaptım bugün 10.güne girdimCanım 7.günüm sende test yaptın demi pozitif senin kaçıncı gün kaç embriyosydu bugün dosya ekleden foto seç diyorsun atıcağın fotuyu tıklıyorsun
Ovulasyon kopkoyu olacak canım, daha vakit var, 2 3 gun daha sabırKuzu inşallah vardır gebelik çok sevindiiimSsevincli
Ben bunu görseö şimdiye kafayı yemiştim mutluluktankızlar inşallah test hatalı değildir
Test yok evde aldırmam gerek, ama herhalde yapmam test, kan gununu beklerım4.gunu çıkan duyduk nadir olsa da 2. Günü çıkan tarihe geçer kesinTesti boşuna harcama boşver lazım olacak Ben cesaret edebilen yarın düşünüyorum 7. Gün oluyor
Transfer gununu saymıyoruz deıl mı, mesela benım bugun 1.günüm deil mi5.günün bitti 6.gün bugün olucak lh testinde var bi hareket 2 gun sonra tekrarla yarin yapma test hayirlisi olsun inşallah stres yapma daha erken
Senın kan testı gunun bugun deıl mı canım, 5.gunler de 10.gün isteniyorEvet canim bende yaptım bugün 10.güne girdim
5.gün cift embriyo transferi oldum bende
Ben galeriden seçtim dosyadanda seçtim yüklenilen resim büyük diyo beceremedim ya
Kan sonucuna göre 2 gun sonra tekrar kan testi istiyor hersey yolundaydı haftaya kese görmek için randevu veriyorlar süreç boyle ilerliyorKızlarrrr hepinize Günaydınçift çizgi görenleri çok tebrik ediyorum allahım isteyen herkese göstersin... Bir sorum var kanda da pozitifi görünce ne yapcazzzzz yani süreç nasıl işleyecek.. Benim doktorum başka şehirde.. Hemen aynı gün kadın doğum doktoruna mı gideceğiz