2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yanlış degil merak ve heyecanına yenik düşmüşsün ama idrarda bu kadar erken çıkmaz pozitif ve hayırlısını düşün Allah nasip ederde pozitifsen bu sonuçla bebeğini şimdiden üzüyorsun ve boşuna kendini strese sokuyorsun Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallah 🤲🤲🌷
Çok doğru söylüyorsun canım ama Azıcık belirti verse keşke bugün böyle çok duygusalım idrar testide yapmadım daha sadece hiç belirtim yok ona üzülüyorum 😏

Çok doğru söylüyorsun canım ama Azıcık belirti verse keşke bugün böyle çok duygusalım idrar testide yapmadım daha sadece hiç belirtim yok ona üzülüyorum 😏
Burada karsılastıgım bır cok İnsan belırtısız hamıle kalmıs, zaten belırtılerın çoğu kullandığımız ilaclardan kaynaklı.. Boşuna üzülüyorsun cnm.. Erken gebelıkte cok da belırtı aramamak gerek ❤️

Ay evet 2 gun gıttım ben de asırı yogun gectı,pazartesi baslıyım dıyorum ben de, zaman gecer hem
Bence başla canım , ağır bir işimiz yok en azından fiziksel birşey gerektirmiyor hiç değilse sürekli aklın transferde olmaz , hemencecik test günü gelir.Bende bir kaç gün rapor alıp sonra işime dönmek istiyorum.Benim de çok yoğun ya eve geliyorum pertim çıkıyor , sabahları zor uyanıyorum öyle alışmışım ki uyumaya 🙄

Belirtilere takılırsak vakit geçmez herkesde belirti olucak diye bisey yok kimisi hiç belirtisiz pozitif görüyor kimisi belirtilerin hepsini yaşayıp negatif o yüzden dua et Rabbim ne derse o hakkında hayırlısı olsun inşallah canım 😍

Transfer işlemi nasıl yapılıyor.. Acılı bir işlem mi.. Dr dan rapor istesem sizce verir mi kızlar..
Normal muayene gibi tek farkı idrara sıkışıklık bu biraz zorluyor oda dayanılmıcak gibi değil sonunu düşününce dayanıyorsun canım 😊 çalışıyorsan rapor veriyorlar bi kac gün dinlenmek önemli hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim bu tedavinde kucağını doldursun 🤲🌹

Bence başla canım , ağır bir işimiz yok en azından fiziksel birşey gerektirmiyor hiç değilse sürekli aklın transferde olmaz , hemencecik test günü gelir.Bende bir kaç gün rapor alıp sonra işime dönmek istiyorum.Benim de çok yoğun ya eve geliyorum pertim çıkıyor , sabahları zor uyanıyorum öyle alışmışım ki uyumaya 🙄
Valla ben de oyle dusunuyorum, tenefuslerde sınıfta otururum, okulda asansör var, esım bırakır sabah, donuste de arkadaslar bırakır eve, yakın 10 dk yurume mesafesi ama yokus cıkmadm gerekıyor, kesınlesene kadar boyle ıdare ederım.. 2 gun yatıp sonra yavas yavas hareketlenmeye baslıcam zaten..
Ben sabahları ilac yuzunden erken kalıyorum uykuduzenım benım de bozuldu, ılacı koyup gerı bıraz daha uyuyorum.. İşte 3 gun rapor aldım

Valla ben de oyle dusunuyorum, tenefuslerde sınıfta otururum, okulda asansör var, esım bırakır sabah, donuste de arkadaslar bırakır eve, yakın 10 dk yurume mesafesi ama yokus cıkmadm gerekıyor, kesınlesene kadar boyle ıdare ederım.. 2 gun yatıp sonra yavas yavas hareketlenmeye baslıcam zaten..
Ben sabahları ilac yuzunden erken kalıyorum uykuduzenım benım de bozuldu, ılacı koyup gerı bıraz daha uyuyorum.. İşte 3 gun rapor aldım
Çok iyi yapmışsın canım, dediklerin mantıklı o şekilde yaparsan hiç Bir sorun olmaz Allah'ın izniyle, Zaten Allah Nasip ettiyse embriyo tutacaksa her türlü tutuyor

Çok iyi yapmışsın canım, dediklerin mantıklı o şekilde yaparsan hiç Bir sorun olmaz Allah'ın izniyle, Zaten Allah Nasip ettiyse embriyo tutacaksa her türlü tutuyor
Oyle canım, bugun arkadsım da dedı olacagı varsa, hoplayıp zıplasan da tutar o dedı.. Düşeceği varsa da ne yapsak boş.. Zaman cabuk gecer hem de 🙃
Bu arada 5.gün embriyolarınn tutunması 2 gunde gerceklesıyormus

Oyle canım, bugun arkadsım da dedı olacagı varsa, hoplayıp zıplasan da tutar o dedı.. Düşeceği varsa da ne yapsak boş.. Zaman cabuk gecer hem de 🙃
Bu arada 5.gün embriyolarınn tutunması 2 gunde gerceklesıyormus
Evet canım bende öyle okumuştum hatta teanderden sonra hemen tutunanlarda varmış.Yaa çok heyecanlı, çok az kaldı senin 🥰

Selam kızlar ❤️
Çift embriyo transferi oldum bugun, geldim, şimdi 10 gün nasıl gececek 🌸
Hayırli olsun inşallah 🤲
Bol bol dua edin
Meryem suresi okuyun yada dinleyin
Bedir savaşında ki sahabelerin isimlerini okuyun
Kenzül Arş duasını seher vaktinde kıbleye dönük bir şekilde okumaya çalışın

Ben de tedaviye başladagimda transfer aşamalarına gelmek kısmet olursa bunları günlük yapmak istiyorum

Rabbim için hiçbir şey zor değil🤲

X