-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
İnşallah yaa bu sefer pozitif çok enerji var sonuçlar da pozitif olsun inşallahBenim salı günü test günüm evde de hiç test yapmadım çok heyecanlıyım inşallah peş peşe güzel haberleri alırız
Ovulasyon testini kullanan çok kişi duydum umarım doğru sonuçtur.Herkes yapınca benim de yapasin geliyor ama korkuyorumKan için pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum kuzuu. Ama pazartesiye kadar yapıcam bu testten git gide koyulaşması bile merakımı hafifletecek
Ben pek çıkmıyorum zateb merak etme tek değilsinValla rapor da aldım, sabah mesaj saaatlerınde burdayım, sizde gelinn
Olabilir ben sıkıntıdan 5-10 dk da bir girip baktığım içinherkesi öyle olacak sanıyorum.Zaman geçmiyor takılıyorum buralarda
Al bendende o kadar biri bisey yazsada baksam diyorum ordan oraya topik topik geziyorum
Sonunda yüzleşcez ya negatif olsa da kan testimi bekliycem, üzmüycem kendimi diye söz verdimOvulasyon testini kullanan çok kişi duydum umarım doğru sonuçtur.Herkes yapınca benim de yapasin geliyor ama korkuyorum
İlk haber senden gelecek az kaldı senin.Acilisi.soyle.guzel.bir pozitifl yap arkandan sırayla.biz gelelimAyy yanliz değilmişim bende aynıyım kizlar
Evet silik ikinci cizgi görünüyor sonuc ne kadar doğrudur acaba bendede var 1 kutu yarın sabah yapayim merak ettim kanıma girdinKızlar ovulasyon testi (LH) gebelik sonucu içinde kullanılır mı sizce??
Evde vardı bir sürü, bugün 5.günü transferimin. Dayanamadım bi yapiyim dedim.
Çok silik görüyorum sanki
Bunu baz alıp şimdiden sevinmiyorum tabi asıl günümü bekleyeceğim kan için.
Paylaşmak istedim
Kocam test almıyor elimdeki imkanları değerlendiriyorumEvet silik ikinci cizgi görünüyor sonuc ne kadar doğrudur acaba bendede var 1 kutu yarın sabah yapayim merak ettim kanıma girdin
Ayyy inşallah bacım az kaldi heyecanla bekliyorumİlk haber senden gelecek az kaldı senin.Acilisi.soyle.guzel.bir pozitifl yap arkandan sırayla.biz gelelim
Benimkide almıyor valla kiziyor hep ama tabi dinleyen kimKocam test almıyor elimdeki imkanları değerlendiriyorum
O zaman yarın sabah testini bekliyoruzBenimkide almıyor valla kiziyor hep ama tabi dinleyen kim
Hiç yoktan iyidirKocam test almıyor elimdeki imkanları değerlendiriyorum
Benimkide almıyor valla kiziyor hep ama tabi dinleyen kim
Inşallah çooook aminİnşallah yaa bu sefer pozitif çok enerji var sonuçlar da pozitif olsun inşallah
Yok Kı ne moral bozması, orası olmasa benım halim niceydi, ordakı arkadaslarım benden daha cok ıstıyordur benım gebe kalmamı, sen cok yoruldun dıyorlar hep, bı de konu sahıbı benımNiye düşük yapanlara bakıp moral bozuyorsun derdin mi yok12. Günü istedi 15 Eylül e denk geliyor da cuma evde ,çıkarsa cumartesi de kan düşünüyorum daha doğrusu baskı üzerine.İstanbul da görümcem deyim pazar dönüş yapacağım gitmeden yapacakmışim test yollamiyor yoksa
Çok şükür canım
Aynen canım inşallah bir an önce adet olayım daÇok şükür canımsıra sen de
Çifter çifter aldik minnoşları inşallah güzel haberler almakta nasip olsunÇok şükür canımsıra sen de