2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Selam kızlar
Çift embriyo transferi oldum bugun, geldim, şimdi 10 gün nasıl gececek
Hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah canım inşallah sımsıkı tutunur bebislerin sana Rabbim hayırlı sonuç almayı nasip etsin inşallah sabırla gecicek Allahın izniyle

Olabilir ben sıkıntıdan 5-10 dk da bir girip baktığım için herkesi öyle olacak sanıyorum.Zaman geçmiyor takılıyorum buralarda
Ben de sürekli sitede takılıyorum, dusük yapanlar grubu var oradayım hep, işte bildirim olmayınca da kımse yazmıyor sandım senin test gunu ne zamandı canım

Benim salı günü test günüm evde de hiç test yapmadım çok heyecanlıyım inşallah peş peşe güzel haberleri alırız

Kızlar ovulasyon testi (LH) gebelik sonucu içinde kullanılır mı sizce??
Evde vardı bir sürü, bugün 5.günü transferimin. Dayanamadım bi yapiyim dedim.
Çok silik görüyorum sanki
Bunu baz alıp şimdiden sevinmiyorum tabi asıl günümü bekleyeceğim kan için.
Paylaşmak istedim

Eklentiler

• IMG_20210908_162150.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 38
Benimde aynı böyleydi işte dayanamayıp gidip kan vermiştim. Sen sakin verme çok stresli bisey çok pişmanım

Ben de sürekli sitede takılıyorum, dusük yapanlar grubu var oradayım hep, işte bildirim olmayınca da kımse yazmıyor sandım senin test gunu ne zamandı canım
Niye düşük yapanlara bakıp moral bozuyorsun derdin mi yok 12. Günü istedi 15 Eylül e denk geliyor da cuma evde ,çıkarsa cumartesi de kan düşünüyorum daha doğrusu baskı üzerine.İstanbul da görümcem deyim pazar dönüş yapacağım gitmeden yapacakmışim test yollamiyor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…