- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah canım inşallah sımsıkı tutunur bebislerin sana Rabbim hayırlı sonuç almayı nasip etsin inşallahSelam kızlar
Çift embriyo transferi oldum bugun, geldim, şimdi 10 gün nasıl gececek
Hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar inşallahSelam kızlar
İnşallahh canımHoşgeldin hayırlısı olsun inşallah canım inşallah sımsıkı tutunur bebislerin sana Rabbim hayırlı sonuç almayı nasip etsin inşallahsabırla gecicek Allahın izniyle
Canım bıldırım gelmedi Hıc burdan, herhalde bı taneyı kacırınca..dıyorum kımse bısey yazmıyor herhalde..Hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar inşallahnerelerdeydin hiç yoksun
Amin inşallahİnşallahh canımRabbım hepımızın yüzünü güldürsün
Olabilir ben sıkıntıdan 5-10 dk da bir girip baktığım içinCanım bıldırım gelmedi Hıc burdan, herhalde bı taneyı kacırınca..dıyorum kımse bısey yazmıyor herhalde..
Ben de sürekli sitede takılıyorum, dusük yapanlar grubu var oradayım hep, işte bildirim olmayınca da kımse yazmıyor sandımOlabilir ben sıkıntıdan 5-10 dk da bir girip baktığım içinherkesi öyle olacak sanıyorum.Zaman geçmiyor takılıyorum buralarda
Al bendende o kadar biri bisey yazsada baksam diyorum ordan oraya topik topik geziyorumOlabilir ben sıkıntıdan 5-10 dk da bir girip baktığım içinherkesi öyle olacak sanıyorum.Zaman geçmiyor takılıyorum buralarda
Pek geçmiyo canım Allah yardımcımız olsunSelam kızlar
2 SAAT oldu dahaPek geçmiyo canım Allah yardımcımız olsun
Ahaha üzgünüm daha çok bekliyceksiin2 SAAT oldu daha
Valla rapor da aldım, sabah mesaj saaatlerınde burdayım, sizde gelinnAhaha üzgünüm daha çok bekliyceksiin
Ama pozitifi göreceksin yaa sabıır
Forumda takıl işte bir oraya bi buraya ben 5 gündür öyleyim
Hayırlı olsun insallah guzel sonuclar alirsin . beklemek çok zor bisey dua ederek bekliycezSelam kızlar
Hayırlı olsun insallah guzel sonuclar alirsin .beklemek çok zor bisey dua ederek bekliycezSelam kızlar
Benimde aynı böyleydi işte dayanamayıp gidip kan vermiştim. Sen sakin verme çok stresli bisey çok pişmanımKızlar ovulasyon testi (LH) gebelik sonucu içinde kullanılır mı sizce??
Evde vardı bir sürü, bugün 5.günü transferimin. Dayanamadım bi yapiyim dedim.
Çok silik görüyorum sanki
Bunu baz alıp şimdiden sevinmiyorum tabi asıl günümü bekleyeceğim kan için.
Paylaşmak istedim
Kan için pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum kuzuu. Ama pazartesiye kadar yapıcam bu testten git gide koyulaşması bile merakımı hafifletecekBenimde aynı böyleydi işte dayanamayıp gidip kan vermiştim. Sen sakin verme çok stresli bisey çok pişmanım
Niye düşük yapanlara bakıp moral bozuyorsun derdin mi yokBen de sürekli sitede takılıyorum, dusük yapanlar grubu var oradayım hep, işte bildirim olmayınca da kımse yazmıyor sandımsenin test gunu ne zamandı canım
Aynı ben kaç topik deyim sayısını unuttunAl bendende o kadar biri bisey yazsada baksam diyorum ordan oraya topik topik geziyorum