- 2 Aralık 2015
- 4.471
- 18.429
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Canım sen nerde yaptırdın tüp bebeğiAmin inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını evlatlarımızı kucağımıza alarak görelim.Her istediğinizi sorabilirsiniz hiç sorun değil
Normal de evet NGS de pgt de kromozomlar için 300-400 dolar genetik merkezine göre degisiyor.Ama bizim ki tek gen olduğu için önceden testlerimizi yaptırmıştım hasta olan gen belli olduğu için adet üzeri değil.12 embriyo ya kadar 2000 dolar ki bizim bildiğimiz merkez bu şekilde aldı.Acibademy 3000 Euro Memorial 2500 dolar istedi.Hastanenin anlaşmalı olduğu hastane dışında sizin bulacağınızı kabul ediyorlarsa araştırın hastane kendine de pay alıyor çünkü
Bizim kromozomal sıkıntı olmadığı için embriyo da hangi sıkıntı çıkacağını bilemiyoruz 4.denemede pozitifi gördüm 12haftada kalbi durmuştu kürtaj oldum bebek 45x kromozomluydi işte üstüne bi sürü negatif olunca bide öyle deneyelim dedik zaten doktorların çoğu artık genetikli yaptırın dedi siz embriyolari hangi gen merkezine yolladınız tüp bebek tecrübem burda tıkanıyor ilk defa olacağından insan başına gelebilecekleei öğrenmek istiyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok naifsiniz her soruma cevap verdiniz hakkını helal et nolur