2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Amin inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını evlatlarımızı kucağımıza alarak görelim.Her istediğinizi sorabilirsiniz hiç sorun değil ☺️
Normal de evet NGS de pgt de kromozomlar için 300-400 dolar genetik merkezine göre degisiyor.Ama bizim ki tek gen olduğu için önceden testlerimizi yaptırmıştım hasta olan gen belli olduğu için adet üzeri değil.12 embriyo ya kadar 2000 dolar ki bizim bildiğimiz merkez bu şekilde aldı.Acibademy 3000 Euro Memorial 2500 dolar istedi.Hastanenin anlaşmalı olduğu hastane dışında sizin bulacağınızı kabul ediyorlarsa araştırın hastane kendine de pay alıyor çünkü
Canım sen nerde yaptırdın tüp bebeği
Bizim kromozomal sıkıntı olmadığı için embriyo da hangi sıkıntı çıkacağını bilemiyoruz 4.denemede pozitifi gördüm 12haftada kalbi durmuştu kürtaj oldum bebek 45x kromozomluydi işte üstüne bi sürü negatif olunca bide öyle deneyelim dedik zaten doktorların çoğu artık genetikli yaptırın dedi siz embriyolari hangi gen merkezine yolladınız tüp bebek tecrübem burda tıkanıyor 😁😁ilk defa olacağından insan başına gelebilecekleei öğrenmek istiyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤗🤗çok naifsiniz her soruma cevap verdiniz hakkını helal et nolur 🤗🤗😘😍

Canım sen nerde yaptırdın tüp bebeği
Bizim kromozomal sıkıntı olmadığı için embriyo da hangi sıkıntı çıkacağını bilemiyoruz 4.denemede pozitifi gördüm 12haftada kalbi durmuştu kürtaj oldum bebek 45x kromozomluydi işte üstüne bi sürü negatif olunca bide öyle deneyelim dedik zaten doktorların çoğu artık genetikli yaptırın dedi siz embriyolari hangi gen merkezine yolladınız tüp bebek tecrübem burda tıkanıyor 😁😁ilk defa olacağından insan başına gelebilecekleei öğrenmek istiyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤗🤗çok naifsiniz her soruma cevap verdiniz hakkını helal et nolur 🤗🤗😘😍
Helal olsun ne demek.Ben de bu yola çıktığımda arastirip sorma ihtiyacı duydum çok normal 🥰
Benim bir kızım oldu hasta doğunca biz öğrendik genetikte sorun var 7 ay yaşadı sonra kaybettik.O ara 3 ay devlet hastanesinde kalmıştık hastane hangi gen de sorun var diye testleri Ankara ya gönderiyordu.Sonuclar belli olunca biz de eşimle beraber oraya kan verip taşıyıcı olduğumuzu öğrendik.Ankara da mikrogen de.İlk iki tedavi Ankara da oldu onalr da oraya gönderdi.Bu sene İstanbul da Mustecep kavrut ile başladık ellerinde önceden raporlarının var diye onlar da yine microgen e gönderdi zaten onlarla da çalışıyorlarmış.Bir çok genetik merkezine göre daha uygunlar.Telefonla fiyat isteyin isterseniz pazarlık da yapın bazen indiriyorlar

Yaaa allah size bağışlasın yavrunuzu ne hüzel anlatmıssınız
teşekkür ederim Nur hanım💕Eylül-Ekim grubumuz harika gelecek derim...naçiz bir tavsiye daha yapayım mı? herkes tahlil gününe kadar tahlil ve süreci unutsun mu? hobileriniz var mı veya çalışıyor musunuz? evcil hayvanı olan mesela? hadi onlardan mı konuşulsa...önce ben anlatayım bariiii,evden çalışıyorum,hobim uzun çabalarım sonucunda işimde olunca evden çalışıyorum💜usta amigurumiciyim,basitten bir iki yayınımda çıktı,yani renkli dünyam,oyuncaklar,aksesuarlar ve iplerim⭐kedimiz var 04.Kasım da bir yaşında olacak sarman oğlumuz...bizde durumlar böyle...hadi sizde anlatın,rengimiz değişsin,biraz havalansın kafalar

teşekkür ederim Nur hanım💕Eylül-Ekim grubumuz harika gelecek derim...naçiz bir tavsiye daha yapayım mı? herkes tahlil gününe kadar tahlil ve süreci unutsun mu? hobileriniz var mı veya çalışıyor musunuz? evcil hayvanı olan mesela? hadi onlardan mı konuşulsa...önce ben anlatayım bariiii,evden çalışıyorum,hobim uzun çabalarım sonucunda işimde olunca evden çalışıyorum💜usta amigurumiciyim,basitten bir iki yayınımda çıktı,yani renkli dünyam,oyuncaklar,aksesuarlar ve iplerim⭐kedimiz var 04.Kasım da bir yaşında olacak sarman oğlumuz...bizde durumlar böyle...hadi sizde anlatın,rengimiz değişsin,biraz havalansın kafalar
Maşallah benimde çok istediğim biseydir amigurumi örebilmek nasip olurda pozitifi görürsem bebegimin ilk oyuncağını yapmak istiyorum videolar izliyorum öğrenmeye çalışıyorum 😍 ben ev hanımıyım evde oyalanacak birşeyler buluyorum şuan transfer oldum bekleme sürecindeyim diye annem babam yanımda onlarla vakit geçiriyorum Rabbim başımdan eksik etmesin inşallah 🤲💕💕 bu arada 6 tanede muhabbet kuşumuz var onların sesleri yetiyor bana huzur valla çok seviyorum hepsini 2 tanesi transferden sonra bizimle eşim çift transfer oldum diye 2 tane aynı renk getirdi toplam 6 tane oldular bıcır bıcırlar 😂😂😂

Vallaha umsrım hamile dolar taşar bu topik kızlarla inşallah hamileyiz yazmak nasp olur hepimize.. aslında hobim kitap okumak vee dizi izlemek birde eşimle yürümeyi severim ..

Aslında ilk tedavimde ben pek takmamıştım gezdim tozdum ama bu kez acebalatım var o yüzden bi tık dikkat edeceğim

Kızlar merhabalar.. Ben 1 eylülde dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum. Bu ikinci denemem. İlki 3. Gün tazeydi olmadı.. Bu sabah dayanamadım idrar test yaptım.. Çok silik Bir çizgi görüyorum ama siz de bir bakın istedim. Test günüm cumartesi normalde

Eklentiler

• 1D3383C3-9E37-4C33-8FFE-BE4A5F0225B2.jpeg
    1D3383C3-9E37-4C33-8FFE-BE4A5F0225B2.jpeg
    72,4 KB · Görüntüleme: 59
  • B9BA57F8-EFDB-4858-9A28-131BABD8B728.jpeg
    B9BA57F8-EFDB-4858-9A28-131BABD8B728.jpeg
    70,8 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar merhabalar.. Ben 1 eylülde dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum. Bu ikinci denemem. İlki 3. Gün tazeydi olmadı.. Bu sabah dayanamadım idrar test yaptım.. Çok silik Bir çizgi görüyorum ama siz de bir bakın istedim. Test günüm cumartesi normalde
Bende görüyorum o silik çizgiyi inşallah bebeğin seninledir sımsıkı tutunur canım 🌸

Aynen ben de görüyorum hadi hayırlı olsun.🥰Yarin tekrar yap koyulaşmayi takip et.

Bende gördüm inşallah cumartesi günü hayırlı haberi alırsın canım 🤲🤲 benimde salı günü test günüm 😍

X