2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

teşekkür ederim Nur hanım💕Eylül-Ekim grubumuz harika gelecek derim...naçiz bir tavsiye daha yapayım mı? herkes tahlil gününe kadar tahlil ve süreci unutsun mu? hobileriniz var mı veya çalışıyor musunuz? evcil hayvanı olan mesela? hadi onlardan mı konuşulsa...önce ben anlatayım bariiii,evden çalışıyorum,hobim uzun çabalarım sonucunda işimde olunca evden çalışıyorum💜usta amigurumiciyim,basitten bir iki yayınımda çıktı,yani renkli dünyam,oyuncaklar,aksesuarlar ve iplerim⭐kedimiz var 04.Kasım da bir yaşında olacak sarman oğlumuz...bizde durumlar böyle...hadi sizde anlatın,rengimiz değişsin,biraz havalansın kafalar
Ben sağlıkçıyım laborantım çalışıyorum. Bi kedimiz var bizimde ama daha yavru 3 aylık yeni gençlik hastalığı atlattı ☺️ Bu örgü amiguru gibi şeyleri yapabilenlere hayranım ya hiç yeteneğim yok böyle şeylere😂

Kızlar merhabalar.. Ben 1 eylülde dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum. Bu ikinci denemem. İlki 3. Gün tazeydi olmadı.. Bu sabah dayanamadım idrar test yaptım.. Çok silik Bir çizgi görüyorum ama siz de bir bakın istedim. Test günüm cumartesi normalde
Bende görüyorum inşallah vardır kan verecekmisin 😍

Kızlar öncelikle rabbim evlat için uğraşan yada isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.04.09.2021 cumartesi günü 3 adet 3. gün embriosu transferim oldu.yani bugün transferi saymazsak 4. günüm oluyor.3. denemem.ilk denemem tuttu fakat kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.İkinci denemem tutmadı.İlk iki deneme de 2şer adet 3. gün embriosu konuldu.yaşım 38.16 eylül test tarihim fakat tabiki ben dün akşam dayanamayıp evde erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi 1 dk sonra belirdi hemde net bir şekilde ama 30 ağustosu 31 ağustosa bağlayan gece bir sağ bir sol koldan ovitrelle iğnesi yaptım.Yani iğnenin 8.günüydü.Acaba bu etki onun etkisi mi?Ya çok heyecanlıyım ama ümitlenmekte istemiyorum aslında.Benim gibi bir durum yaşayan var mı içinizde?

Son düzenleme:
Kızlar öncelikle rabbim evlat için uğraşan yada isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.04.09.2021 cumartesi günü 3 adet 3. gün embriosu transferim oldu.yani bugün transferi saymazsak 4. günüm oluyor.3. denemem.ilk denemem tuttu fakat kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.İkinci denemem tutmadı.İlk iki deneme de 2şer adet 3. gün embriosu konuldu.yaşım 38.16 eylül test tarihim fakat tabiki ben dün akşam dayanamayıp evde erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi 1 dk sonra belirdi hemde net bir şekilde ama 30 ağustosu 31 ağustosa bağlayan gece bir sağ bir sol koldan ovitrelle iğnesi yaptım.Yani iğnenin 8.günüydü.Acaba bu etki onun etkisi mi?Ya çok heyecanlıyım ama ümitlenmekte istemiyorum aslında.Benim gibi bir durum yaşayan var mı içinizde?
İğne etkisi olması muhtemel ama olmayabilir de tabi.Kisinin vücuduna gore kimin de 3 gün sonra kiminde 10 gün sonra etkisi geçiyor.Anlamanin tek yolu yarın yada diğer gün yine test yapın koyulaşma varsa iğne etkisi değildir.İnsallah bebiş etkisidir 😊

Canim hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim en doğru zamanda sağlıkla hayırlısını nasip etsin.
Bugün daha 4.gün ikinci çizginin 1 dk içinde çıkması muhtemelen iğnenin etkisidir çünkü 15 gun etkisi var diye biliyorum yine yanıltmak istemem seni insallah pozitifi görürsün rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲

Tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavinde evladını kucağına almak nasip olur 🤲 bende iğnenin etkisi olabilecegini düşünüyorum daha yeni benimde transferi saymazsam bugün 7.günüm hiç test yapmadım çatlama ignesininde 15.günü kan testi günümü bekliyorum Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah tez vakitte bebislerimizi kucağımıza almak nasip olsun 🤲🤲🌷🍀🌼

şimdi evde lh ve betahcg testi olan kim varsa,ve tahlil gününü bekleyen...hahh işte hepiniz o testleri çöpe atın hanımlar,doktorların bir bildiği var,var ki 12. gün kanda bakalım diyorlar...üzmeyin kendinizi,gününüzü bekleyin...acabalarla uğraşmayın derim ben...vallahi kendimde dahil içim paralanıyor benim...ilk denemelerim de dahil olmak üzere kızımın üstüne yemin olsun hayatta sadece bir defa yaptım o da kimyasalmış yazık keşke öğrenmeseydim dediğim zamanlar da çok oldu,sekiz gün gecikmiştim hatta,iki gün beklesem adetim geldi diyeceğim haberim dahi olmayacaktı,üzülmeyecektik belki...aşılamada da tahlili bekledim,tüp bebektede...süreç karmaşık çünkü malumunuz...

Kızlar merhaba 2 eylül 5. Gün 2 adet embriyor transferim oldu bugün 6.günüm ve ben hiçbirşey hissetmiyorum bir boşluk var sanki içimde 😞

Ben sağlıkçıyım laborantım çalışıyorum. Bi kedimiz var bizimde ama daha yavru 3 aylık yeni gençlik hastalığı atlattı ☺️ Bu örgü amiguru gibi şeyleri yapabilenlere hayranım ya hiç yeteneğim yok böyle şeylere😂
benimde yoktu🤣🤣🤣hatta tığım şişim yoktu bizde sökükleri bile eşim diker...bir gün bir kitap gördüm bayıldım bu işe ama bende ışık yok...önce metrelerce yamuk yumuk zincir çektim haftalarca...sonra pes etmedim baktım ufukta ışık var gibi...5-6 yıl içinde master aldım nerdeyse,kitabım bilem var🤣🤣🤣ders veriyor,workshop yapıyorum (pandemi evveli tabii) Tolstoy bisiklete binmeyi 65 yaşında öğrenmiş...

benimde yoktu🤣🤣🤣hatta tığım şişim yoktu bizde sökükleri bile eşim diker...bir gün bir kitap gördüm bayıldım bu işe ama bende ışık yok...önce metrelerce yamuk yumuk zincir çektim haftalarca...sonra pes etmedim baktım ufukta ışık var gibi...5-6 yıl içinde master aldım nerdeyse,kitabım bilem var🤣🤣🤣ders veriyor,workshop yapıyorum (pandemi evveli tabii) Tolstoy bisiklete binmeyi 65 yaşında öğrenmiş...
Bi ara bimdeki setlerden aldım denedim onu bile beceremedim :KK70:

Arkadaşlar merhaba. 5 Gün embriyosu transfer edildi. 6. Gün idrarda silik cizgiyi göründe dayanamadım kan verdim 15,83 cıktı sonuç. Bugün 8. Gün ve kan verdim 36.01 cıktı sizce sonucum düşük mü?
Keşke erken yaptirmasaydim canım sıkıldı 😔
Inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız 🤗

Arkadaşlar merhaba. 5 Gün embriyosu transfer edildi. 6. Gün idrarda silik cizgiyi göründe dayanamadım kan verdim 15,83 cıktı sonuç. Bugün 8. Gün ve kan verdim 36.01 cıktı sizce sonucum düşük mü?
Keşke erken yaptirmasaydim canım sıkıldı 😔
Inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız 🤗
İki kat artması önemli senin de iki kat artmış gayet iyi.12. gün 150 ler de olacak o da normal hiç canını sıkma sabırla umutla bekle olumlu mesaj gönder bebeğine stres yapma 🥰

Yanlıl birşey mi yaptım acaba diye düşünmeye başladım 🤦‍♀️Allahım tedavimizi hayırlı kılsın inşallah 🙏
Yanlış degil merak ve heyecanına yenik düşmüşsün ama idrarda bu kadar erken çıkmaz pozitif ve hayırlısını düşün Allah nasip ederde pozitifsen bu sonuçla bebeğini şimdiden üzüyorsun ve boşuna kendini strese sokuyorsun Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallah 🤲🤲🌷

X