-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Hangi iğneyi kullanıyorsun Progestan mıHayır hayır kullanmanız gerek.. Ben de 100 mg dan ikişer ikişer koyuyorum,günde 3 kere, yanı 6 tane kullanıyorum gunluk.. ittirebilidğin kadar ittir demişti hemsıre.. 50 mg da ıgne hergun
Aynen cnm progestan, bı de aksam gobekten leucostım yapıyırumHangi iğneyi kullanıyorsun Progestan mı
Çok teşekkürlerÇok güzel bir haber canım hadi gözün aydın
İnşallah tutunurlarGayet güzeldarısı tutunmaya inş
Anladım canım şifa olsun inşallahAynen cnm progestan, bı de aksam gobekten leucostım yapıyırum
Ege üniversite hastanesine gidiyorum ilk orda denemek istiyorum olmazsa izmirde irenbe diye klinik var oraya gidebilirim inşallah tez vakitte mucize kavusurumBence de vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlayınMaviesra iyi bir merkez bulun doktor da çok önemli. İnşallah Rabbim kolaylaştırsın
Maşallah gözünüz aydın hayırlısı ile size bebiş olarak geri dönsünler inşallahGünaydın kızlar bugün 5 tane a ve b kalitede embriyom dondurulmuş
İnşallahh Rabbim kolaylaştırsın yolunuzu tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla nasip etsinEge üniversite hastanesine gidiyorum ilk orda denemek istiyorum olmazsa izmirde irenbe diye klinik var oraya gidebilirim inşallah tez vakitte mucize kavusurum
Inşallah pozitif sonuç alırsınız tüp bebek yaptırma sebebi nedir acaba nerede yaptırıyorsunuz birdeMerhaba!
Benim Temmuz ayında 3 adet döllendi hepsini genetiğe gönderdik,biri sağlıklı geldi.
Ekim ayında onun transferini yaptıracagım ama rahminizi nasıl hazırladınız transfere?
Malum elde bir olunca tedirgin oluyorum:) Bir de naturel siklus mu ilaçlı mı? Ne dersiniz?
Oo hadi hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunsunlarGünaydın kızlar perşembe günü transfer yapılacak dualarınızı eksik etmeyin canlarım
Pozitif olsun insallahhhhGünaydın kızlar perşembe günü transfer yapılacak dualarınızı eksik etmeyin canlarım
Ooo hadi hayırlısı olsun maraton başlıyor inşallahKızlar adet oldum
Galiba 12 mm rahim kalınlığın ve 18 mm büyüklükte olanda yumurtaların. Ama tabi çok net anlamadımKızlar alttan muayene raporum nedemek bilen varmı yazılanları acaba
Hadi gözün aydınKızlar adet oldum
Bende öyle tahmin ettim iyi mi kötü mü acaba onu anlayamadımGaliba 12 mm rahim kalınlığın ve 18 mm büyüklükte olanda yumurtaların. Ama tabi çok net anlamadım