2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yarın tüp bebek icin başvuru yapcam bilgi amaclı takip ediyorum arkadaşlarımı amh düşük esim de de sperm sorunu var varikosel başlangıcı denildi
Anladım amh kaç . Spermler varikozel ameliyatı sonrası düzelir ama çok büyük sıkıntı yoksa ameliyta gerek duymazlar

Anladım amh kaç . Spermler varikozel ameliyatı sonrası düzelir ama çok büyük sıkıntı yoksa ameliyta gerek duymazlar
0.03 cikti amh baya düşük fsh en son 21 lh 8 olmuş ameliyatsız vitaminlerle düzelebilir dedi doktor ama amh sorunu ve yaş 35 olunca doktor normal yolla zor olur dedi

selamsss bende geldim eski üyeyim ancak yazmak istedimbu siklusta inşAllah dondurulmuş bir embriyom var onu deneyelim dedik imha süresi vs.açısından...bakalım kısmet herkesin hakkında hayırlısı olsun

Ekledim canım . Kaçıncı gün transferi olacaksın bende çift embriyo olucam 3 gün embriyo tıraşlama işlemi olacak
1 eylülde 5. Gün çift embriyo transferi oldum ben canım dinlenme ve heyecanlı bekleme sürecindeyim senin içinde hayırlısı olsun inşallah hepimiz tez vakitte emanetlerimize kavuşalım

hakkınızda hayırlısı hanımlar...ufaktan bişiler söleyebilir miyim?
enikonu deneyimli sayılırım da
9 yıllık evlilik,laylaylom aklımızda yok ki hadi çocuk yapalım falan,biz zaten iki kişide olsak aile değil miyiz? evet öyleyiz...ama ufaktan müdahaleler başladı,sorular,sorguya,bakışlar,meraka dönüştü...dedik ulan yoksa olmuyomu lan bizim??? eee ben 32 beyim 39...valaha sınır mış ki bu ..napmalı? neyse evela bi deneyelim dedik o da ne demekse? biz zaten beraber oluyoruz ki neden strese girelim??? ama o şeytan kaçmış içimize ki başlamış ince ince kemiriyor bizi...sonra birden bingo yıl 2015 evliliğin üçüncü yılı gerekli diye sabah öğle aksam çubuk kraker ile açlık orucum işe yaramış 90kg değil 63 kiloyum harbi mucize...adetlerde günü gününe geliyor yıllar sonra ilk defa böyle düzenli ama bi ay gelmedi tam sekiz gün...ulan acaba??? evettt çıktı testte çift çizgi ama sevinmeyelim iki gün sonra gümmm kimyasal...şeytan iyice yoklamaya başladı...dedik bi başlayalım biz...evvela aşılama fosss...sonra 4-5 ay bi dinlenme falan...dediler ZAMAN apar,topar tüp bebeğe...oysa hazır mıydık? kafamız rahat mıydı bilen yok...neyse pis bir süreç yumurtaydı,omletti,toplamaydı derken bende başka bir bozukluk başladı ki Allah düşmanıma vermesin...devamlı endişe korku ve ağlama hali...ilaçlar benim olmayan dengeminde içine etmiş 12.gün sonuç monuç umrumda değil,sadece normale dönmeye bakıyorum...meğer umrumdaymış...kan verdim verdim amma sonucu almaya gidemedim...sahilde yerde dövüne dövine ağlamamı gören tüm esnaf başımda...eşim arayıp olumsuz derse nasıl kaldırcam,bunun hesabını yapıyorum deli gibi...beklenen telefon...Bingo tutmuş hamilesin...aa harbimi...kolaymış lan...
yooo değil iki gün sonra katlaması gerek
ne katlıyo anlamadım olmuş ya la..
yoo sağlıklıysa katlaması lazım
anaaa katlamış tamam ben bi ay sonra gelirim muayeneye...
olurmu kese???
kese ne la?
bebek kesesi olmuşmu,varmı
heeee tamam var gibii
iyi tamam ben gelirim bi ara bunaldım...
olmaz bi haftaya kalp atışı
haydaaaaa bu ne be...beklemekle tükendik anasını satayım.
bi hafta sonra şiddetli kanama
Korkudan ve panikten bayılmışım film kopmuş...
keseniz bozulmuş geçmiş olsun bir iki güne parçalı düşük yoksa kürtaj
haa öylemi tamam...
parçaları toplatmaya gittiğimiz gün o da ne kalp atışı....
38 hafta boyunca 38.000 gözyaşı ve sinir krizi korku nöbetleri ile 63 kg başlayan gebelik 62 ile tamamlandı...doğdu kızım ama hayatımın en uzun 38 haftası...bir tulum bile alamamışım korkudan,bir çantam dahi yok...yapanlara kızıyorum heycanlanmayın ya bişi olursa diye ve daha neler neler...şimdi o kız 5 yaşında...ninja gibi yaramaz,inatçı...
diyeceğim şu ki
tıpta hastalık yok hasta var
herkes aynı değil
belirti aramayın,benim midem bile bulanmadı...
kimse kimsenin aynı değil...bu hava birini üşütürken,biri hala sıcak diyorsa demekki hepimiz farklıyız hepimizin reaksiyonları da farklı olacak...aile olmak için bir bebeğe ihtiyacınız da yok...kasmaya da gerek yok...ama ben kasacam illa derseniz buyurun...ben gebeliğinde antidepresan kullanmak zorunda olan biriydim...yani diyeceğim,olanı değiştiremeyeceksiniz...yırtınsanız da boş,üzülsenizde...
acı dersler aldım...artık sadece kendi sesimi dinliyorum kiii o seslerin en güzeli...
haa bi daha neden denicem? haa yapmadım,denemedim demem içimde kalmasın...olursa gelsin buyursun,olmassa Allah kerim tek çocuk kalsın...
deneyeceğim ama kimse bi dha beni sahilde ağlarken görmeyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…