2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yaaa ne güzel anlatmışsın zaten hormonlar tavan inanki okurken ağladım
Rabbim sağlık uzun ömür versin yavruna ❤

Yaaa ne güzel anlatmışsın zaten hormonlar tavan inanki okurken ağladım
Rabbim sağlık uzun ömür versin yavruna ❤
öyle fazlası çooook eksiği vardır...nelere taktım,nelere taktım kendi 36 beden pantalonumla gebelik tamamladım ben zombi gibiydim,kendime asla bunu bir daha yapmam kimseye de yaptırmam...anneymiş eşmiş evlatmış kimseye yap tır mam...kul hakkı bi defa...Allah seni,beni eşsiz yaratıyor neden eziyet edeyim ve ettireyim ki...bir nefes...bir nefes yakınsın ölüme...o yüzden artık sadece akışa güveniyorum...

Heyecanla bekliyorum test gününü hafif lekelenmem oldu bugün yatiyorim dinleniyorum
Sen nasılsın
Bende öyle heyecanla test gününün gelmesini bekliyorum ay inşallah yerleşme kanamasıdır bende iyiyim kasık karın ve bel ağrım oluyor hafif hafif inşallah hayırlı haberleri alırız

Hepimiz için hayırlısı olsun sonu güzel biten bir hikayeniz olmuş Rabbim evladiniza sağlıklı hayırlı ve sizli bir ömür nasip etsin inşallah hayırlısı ile birde kardeş

vuvvv o çizgi görünecek aga kaçarı yoktu kan testleri de güzel çıkaın listenin başında sen varsın yapıştıralım pozitifi halay başı sensin kankam
Ayy aşko hayal gibi geliyor o kadar soğukkanlılıkla devam ediyorum ki anlatamam bazen unutuyorum bile az kaldi kan testine bakalim

Ayy aşko hayal gibi geliyor o kadar soğukkanlılıkla devam ediyorum ki anlatamam bazen unutuyorum bile az kaldi kan testine bakalim
unut zaten bebegm gün sayma kendinide yorma notmal hayatına devam et ben 2.günü hamur açmıştım tezgahta olacaksa zaten oluyor gerisi inan bahane gideceksede herşey bahane en güzeli teslimiyet o yavrucakların nasibini Allah veriyor biz aracıyız.kendimizi 1sene kastıkta ne oldu bak onlar geleceği günü biliyor sıpalar

Canımsın sen benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…