2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Tek endişem o inşAllah öyle kolay olur teşekkür ederim

Kızlara nelere dikkat ediyorsunuz transferden sonra ben sıkışık değildim tutunmayu etkilemez değilmi
Doktor uygun görmese transferi yapmazdı canım merak etme kafana takma sakın ben dinleniyorum bol bol uzun süre oturmuyorum ayakta durmuyorum tabi ağır kaldırmak yukarı uzanmakda yok sağlıklı besleniyorum avakado ananas iyi diye onlardan yiyorum cay kahve icmiyorum tedaviye başladığımdan bu yana sizler neler yapıyorsunuz ❣

Spekulumdan mı bahsediyorsun acaba rahim ağzını genişletmek için takılan alet kendini kasma rahat ol 5saniye bile sürmüyor zaten takması eger rahim filminde kastıysan ondan zor olmuştur bende çok korkuyorum halen daha o çatala çıkmak işkence ama yinede sonunu düşünüyoruz inşallah hepimiz için hersey guzel olucak

Evet takılınca kısa sürüyor da takılması problem işte inşallah kasmam da kolay olur inşallah hepimiz için olumlu ilerler her şey

Evet takılınca kısa sürüyor da takılması problem işte inşallah kasmam da kolay olur inşallah hepimiz için olumlu ilerler her şey
Allahın izniyle kolay geçer inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Ne kadar erken test tarihin 9. Günü öğreneceksin demek ki.Poztif sonuçlar olsun inşallah
Evet canim insallah Şişli memorial de tedavi oldum orada 9. Gun test tarihi için belirleniyor 5.gun embriyosu idi
Senin ne zaman test tarihin ?

Evet canim insallah Şişli memorial de tedavi oldum orada 9. Gun test tarihi için belirleniyor 5.gun embriyosu idi
Senin ne zaman test tarihin ?
Benim de 5. Gün embriyosu diğer denemlerde 11. Gün istenmişti test bu sefer 12. Gün .O da 15 Eylül e denk geliyor ama ben 8. Günü 11 Eylül de yapmayı düşünüyorum

Simdi benide ekleyebilirsiniz en yaşlı olarak bensem 43 yaşındayım Eylül ortası tam tarih belli değil transfer edilecek 1 denemem insallah tutar sağlıklı embriyo olursa 2 tanede transfer ettirebiliriz

Bence doktordan olabilir gibi düşünüyorum, çünkü dediğim gibi smear da aynı şeyi yaşayacağımı dusunerek gergin olduğum halde hiç bir sıkıntı çıkmadı.oyle olunca bende rahatladım artık korkmuyorum

Polikistik overliyim Adetimin 5.gününden 14.gününe kadar klomen kullandım 17, 18, 19 mm 3 yumurtam oldu ve 14.gün çatlatma iğnesi oldum. Fakat aklıma takılan adetin 3.günü doktor rahim kalınlığını ölçtüğünde 5.6 mm idi. 14. Ölçtüğünde yine 5.6 mm idi. Hiç kalınlaşma olmamış. Doktor asistanına not aldırırken dikkat ettim kendisi bir şey söylemedi ilaç falan da vermedi. İnternetten baktığımda yumurtlamada en az 7 mm olmalı diyor. Bu şekilde hamile kalınmaz mı? İğne olalı 5 gün oldu ama araştırınca umut falan kalmadı bende.

Simdi benide ekleyebilirsiniz en yaşlı olarak bensem 43 yaşındayım Eylül ortası tam tarih belli değil transfer edilecek 1 denemem insallah tutar sağlıklı embriyo olursa 2 tanede transfer ettirebiliriz
Hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavi sürecin inşallah sağlıkla ilerlesinler

cnmmm hoşgeldin.yol arkadaşım..
iyi yapmışsın bende senin gibi düşünüyorum bir ay daha dinlenip başlasam mı ama topiklere girince insan hemen olsun istiyor beklenen adetin ne zaman ?

yani 5mm ile bile hamıle kalanlar vr lakin dr un estrofem felan verseydı keske doğal bir deneme yapıyorsun ama öle olanlara 1adet estrofem karsılayıcı olarkta duphastn verıo dr lar birdaha deniceksen bnları konus

yani 5mm ile bile hamıle kalanlar vr lakin dr un estrofem felan verseydı keske doğal bir deneme yapıyorsun ama öle olanlara 1adet estrofem karsılayıcı olarkta duphastn verıo dr lar birdaha deniceksen bnları konus
Evet önceki doktor duphaston vermişti doktor değiştirdim hepsi ayrı bir acayip benim bile bilmeden dikkat ettiğim şeye doktor nasıl dikkat etmez anlamıyorum

cnmmm hoşgeldin.yol arkadaşım..
iyi yapmışsın bende senin gibi düşünüyorum bir ay daha dinlenip başlasam mı ama topiklere girince insan hemen olsun istiyor beklenen adetin ne zaman ?
Bat 9 Eylül canım.
Geçen ay akşam yatmadan önceydi sanki, 10 Eylül de olabilir yani.
Bakalım, adet olursam haftaya cumartesi veya pazartesi için randevu alıcam inşallah.
Mesaj attım asistana, yarın kanlarını ver adetin 2. veya 3. günü için de randevu al gel dedi.
Ya resmen gaza geldim, hiç hazır değilim aslında.
Daha uzun bi tatile gidecektim, temizlik falan yapacaktım, kışlık hazırlıklarım da bitmedi.
3-5 kilo vereyim diyordum.
Saçımı da boyatamadım hala.
Neyse, vardır bunda da bir hayır.
İnşallah sonuçlar güzel gelir de ertelenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…