- 21 Mart 2018
- 3.725
- 13.852
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Sizin opu mu var ?Bende öyle tahmin ettim iyi mi kötü mü acaba onu anlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin opu mu var ?Bende öyle tahmin ettim iyi mi kötü mü acaba onu anlayamadım
Yarın tüp bebek icin başvuru yapcam bilgi amaclı takip ediyorum arkadaşlarımı amh düşük esim de de sperm sorunu var varikosel başlangıcı denildiSizin opu mu var ?
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım heyecanlı süreç başlıyorKızlar adet oldum
Insallah hersey yolunda gider tabloda düzenleme yapınca bana çift embriyo diye eklermisin canımEvet kızlar Catlak-kurabiye geçici olarak gitti bu yüzden tekrar ben devraldım konuyu bugünde adetim başladı çok heyacnlandım . Naturel transfer olucapım için hiç bir ilaç başlamadım .
Anladım amh kaç . Spermler varikozel ameliyatı sonrası düzelir ama çok büyük sıkıntı yoksa ameliyta gerek duymazlarYarın tüp bebek icin başvuru yapcam bilgi amaclı takip ediyorum arkadaşlarımı amh düşük esim de de sperm sorunu var varikosel başlangıcı denildi
Ekledim canım . Kaçıncı gün transferi olacaksın bende çift embriyo olucam 3 gün embriyo tıraşlama işlemi olacakInsallah hersey yolunda gider tabloda düzenleme yapınca bana çift embriyo diye eklermisin canım
0.03 cikti amh baya düşük fsh en son 21 lh 8 olmuş ameliyatsız vitaminlerle düzelebilir dedi doktor ama amh sorunu ve yaş 35 olunca doktor normal yolla zor olur dediAnladım amh kaç . Spermler varikozel ameliyatı sonrası düzelir ama çok büyük sıkıntı yoksa ameliyta gerek duymazlar
Yani zaman kaybetmeyin evet . Amh düşüklüğü biraz sıkıntı oluyor . Kaç yıllık evlisiniz ?0.03 cikti amh baya düşük fsh en son 21 lh 8 olmuş ameliyatsız vitaminlerle düzelebilir dedi doktor ama amh sorunu ve yaş 35 olunca doktor normal yolla zor olur dedi
Embriyo tıraşlama ne oluyor?Ekledim canım . Kaçıncı gün transferi olacaksın bende çift embriyo olucam 3 gün embriyo tıraşlama işlemi olacak
Embriyo hatcing yani 3 gün embriyosuna yapılıyor genelde . Embriyo nun ilk zarını lazerle çiziyorlar rahat fışarı çıka bilmesi içinEmbriyo tıraşlama ne oluyor?
Yaa bende farkettim ne oldu acaba bu kıza dedimEvet kızlar Catlak-kurabiye geçici olarak gitti bu yüzden tekrar ben devraldım konuyu bugünde adetim başladı çok heyacnlandım . Naturel transfer olucapım için hiç bir ilaç başlamadım .
1 eylülde 5. Gün çift embriyo transferi oldum ben canım dinlenme ve heyecanlı bekleme sürecindeyim senin içinde hayırlısı olsun inşallah hepimiz tez vakitte emanetlerimize kavuşalımEkledim canım . Kaçıncı gün transferi olacaksın bende çift embriyo olucam 3 gün embriyo tıraşlama işlemi olacak
Nasıl gidiyor canım bekleyiş inşallah ilk güzel haberi senden alıcazYaa bende farkettim ne oldu acaba bu kıza dedim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Hayırlısı olsun inşallah hoşgeldin aramızaselamsss bende geldim eski üyeyim ancak yazmak istedimbu siklusta inşAllah dondurulmuş bir embriyom var onu deneyelim dedik imha süresi vs.açısından...bakalım kısmet herkesin hakkında hayırlısı olsun
Yaa ne hüzel hafi güzel haberlerinizi alalım teker teker inşallah1 eylülde 5. Gün çift embriyo transferi oldum ben canım dinlenme ve heyecanlı bekleme sürecindeyim senin içinde hayırlısı olsun inşallah hepimiz tez vakitte emanetlerimize kavuşalım
Aminnn inşallah hepimizin eylül bize uğur getircek ben inanıyorum ❣Yaa ne hüzel hafi güzel haberlerinizi alalım teker teker inşallah
Benim ilk transferim eylülün 17 sinde olmuştu geçen sene inşallah bu sene güzel gelir eylül .Aminnn inşallah hepimizin eylül bize uğur getircek ben inanıyorum ❣
Insallah canım yeni tedavine odaklan Allahın izniyle hersey güzel olucakBenim ilk transferim eylülün 17 sinde olmuştu geçen sene inşallah bu sene güzel gelir eylül .