-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Hadi hayırlı olsun.Yasa takılma hiç küçük büyük fatSimdi benide ekleyebilirsiniz en yaşlı olarak bensem 43 yaşındayım Eylül ortası tam tarih belli değil transfer edilecek 1 denemem insallah tutar sağlıklı embriyo olursa 2 tanede transfer ettirebiliriz
Amin canım inşallah.Hep beraberAllahım pozitif haberi almanı nasip etsin
Hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınSimdi benide ekleyebilirsiniz en yaşlı olarak bensem 43 yaşındayım Eylül ortası tam tarih belli değil transfer edilecek 1 denemem insallah tutar sağlıklı embriyo olursa 2 tanede transfer ettirebiliriz
Insallah canimHoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
yaa benimde 9-10 eylül gibi adet tarihimBat 9 Eylül canım.
Geçen ay akşam yatmadan önceydi sanki, 10 Eylül de olabilir yani.
Bakalım, adet olursam haftaya cumartesi veya pazartesi için randevu alıcam inşallah.
Mesaj attım asistana, yarın kanlarını ver adetin 2. veya 3. günü için de randevu al gel dedi.
Ya resmen gaza geldim, hiç hazır değilim aslında.
Daha uzun bi tatile gidecektim, temizlik falan yapacaktım, kışlık hazırlıklarım da bitmedi.
3-5 kilo vereyim diyordum.
Saçımı da boyatamadım hala.
Neyse, vardır bunda da bir hayır.
İnşallah sonuçlar güzel gelir de ertelenmez.
Amh yükseltme kürleri varmış galiba attılar bana ama yapmadım 2 aydır clife macun kullandım biraz hormon değerlerim düşmüş ama işte yinede normal gebelik için sıkıntıHiç duymadım canım ama tek doktora bağlı kalmayın derim. Bide burada amhyi yükseltenleri görmüştüm konu başlıklarından bir arama yap bakalım
Ben izmirdeyim canim eşimin doktoru ile de görüştüm oda hormonlar bozuk tüp bebek yaptırmanız en uygunu dedi esimdede varikosel başlangıcı var nasil yol izlicez bilmiyorum0.01 ile dogal yoldan hamile kalan var canim rabbim ol der ve olur.
Doktorunu bence değiştir daha profesyonel yaklaşan biryere gitmelisin sisli memoriali öneririm
Evet, çok haklısın canım.yaa benimde 9-10 eylül gibi adet tarihim
bizde tatile gitmeyi planlıyorduk ama yapamayağız sanırım.temizlik işini doktor tedaviye başlayabiliriz dediğin de abla çağıracağım birlikte yaparız.martta temizliği yaptım tedavi iptal oldu.ne kadar transferden geç o kadar iyi temizlikkışlıkarında bir kısımın yaptım bu hafta haftayada bir kısmını yapar bitiririm inşallah..
iyi yapmışsın cnm beklemeye gerek yok
kürtajdan onra kontrele gittiğimde 2. adetle başlayabiliriz dedi.adetin başlayınca ara randevu al muayaneye de bir sıkıntı yoksa başlarız dedi cnm..Evet, çok haklısın canım.
Biraz çekmece içlerini toparlayayım BAT’a kadar, kışlıkları yapayım, saçımı boyatayım.
Bakalım artık, kontrolde ne dicek doktor.
Sen görüştün mü doktorunla? Hemen başlayacak mısınız bu adetle?
Süper, inşallah her şey yolunda gider ve aynı gün gideriz transfere canım.kürtajdan onra kontrele gittiğimde 2. adetle başlayabiliriz dedi.adetin başlayınca ara randevu al muayaneye de bir sıkıntı yoksa başlarız dedi cnm..
ayy amin cnm inşallah.aynı zamana denk gelmesi de daha da heveslendirdi beni şimdiSüper, inşallah her şey yolunda gider ve aynı gün gideriz transfere canım.
Tup bebek sürecine baslayin canim eger imkanınız varsa rabbim vesile etsinBen izmirdeyim canim eşimin doktoru ile de görüştüm oda hormonlar bozuk tüp bebek yaptırmanız en uygunu dedi esimdede varikosel başlangıcı var nasil yol izlicez bilmiyorum
Bence de vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlayınTup bebek sürecine baslayin canim eger imkanınız varsa rabbim vesile etsin
Doktor verdiyse kullanman lazım.Dr bana progestan 200 mg vajina dan yerleştirilmesi gereken bir tablet verdi.. Ama ben yerleştiremiyorum içeri doğru ittiremiyorum. Kullanmasam olur mu sizce...
Teşekkür ederim birde ıslatıp oyle deneyimDoktor verdiyse kullanman lazım.
Ben de kullanmıştım onu, ilk başlarda çok zor gerçekten.
Sonra arkadaşlar suya tutunca daha kolay itildiğini söylediler. Öyle yaptım.
Deneyebilirsin.
Hayır hayır kullanmanız gerek.. Ben de 100 mg dan ikişer ikişer koyuyorum,günde 3 kere, yanı 6 tane kullanıyorum gunluk.. ittirebilidğin kadar ittir demişti hemsıre.. 50 mg da ıgne hergunDr bana progestan 200 mg vajina dan yerleştirilmesi gereken bir tablet verdi.. Ama ben yerleştiremiyorum içeri doğru ittiremiyorum. Kullanmasam olur mu sizce...
Çok güzel bir haber canım hadi gözün aydınGünaydın kızlar bugün 5 tane a ve b kalitede embriyom dondurulmuş
Dr bana progestan 200 mg vajina dan yerleştirilmesi gereken bir tablet ver
Tutunma için önemli bir hormon takviyesi ihmal etme kullan alışırsın ZamanlaDr bana progestan 200 mg vajina dan yerleştirilmesi gereken bir tablet verdi.. Ama ben yerleştiremiyorum içeri doğru ittiremiyorum. Kullanmasam olur mu sizce...
Gayet güzelGünaydın kızlar bugün 5 tane a ve b kalitede embriyom dondurulmuş