2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Rabbim yüzümüzü guldursun canim sende duamdasın şükürler olsun bu aşamaya sagsalim geldik

Rabbim yüzümüzü guldursun canim sende duamdasın şükürler olsun bu aşamaya sagsalim geldik
Amin canım inşallah bende öyle dua ediyorum çok şükür sıkıntısız bu aşamaya geldim diye Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin güzel haberler peş peşe gelecek

Kızlara nelere dikkat ediyorsunuz transferden sonra ben sıkışık değildim tutunmayu etkilemez değilmi
Ben de değilmişim hemşire dedi biz doldururuz sonra doktor baktı ev sikis değil ama görünüyor dedi.Doktorun üstten yerini belli etmesiyle biraz uğraş sonucu yapıldı.Ben de senin gibi tedirgin oldum sikis olmadığım için sorun olur mu diye sordum.Doktorum biz hallettik sorun yok istedigimiz yere gönderdik dedi

Bire bir aynı malzeme mı bilmiyorum ama ikisi de plastik katater ile yapılıyor.Rahim filminde zor olan ilacın yakması tarnsfer de herhangi bir ağrı sızı olmuyor normalde.İstisnalar hariç
Ben rahim filmi çekildim ilaç verilirken hiç acı hissetmedim onda sıkıntı olmadı ancak öncesinde o aleti takarken çok zorlandı doktor da hatta bırakacaktı kendini kasıyorsun takılmıyor dedi anestezi ile yapacaktı neyseki son denemede anca takabildi ve canım çok acıdı takılırken.
İnşallah transferde öyle zor takılmaz o şey eğer transfer normal muayene gibi ise sıkıntı yok tabi

Transfer hiç yaptırmadım onu bilmiyorum ama bende 2 kere takıldı o alet rahim filminde dediğiniz gibi oldu aynı, işlemde sikinti çekmedim ama takarken çok acidi kasiyorsun kendini falan dedi.1 hafta sonrasında smear testi verdim aynı aleti ordada takdilar onda öyle olmadı mesela yapan kişiye gorede değişiyor bence.ilkinde çok canımı acittiklarini söyledim çok dikkatli davrandı doktor mesela onunda etkisi olmuş olabilir.

Yok yok hiç korkma normal muane gibi rahat geçiyor.Benim de rahim filminde takma esnasında biraz ağrı olmuştu ama senin anlattigin kadar değil.İncecik bir hortum gibi bir şeyle giriyorlar.Kendini kasmazsan hiç ağrı hissetmezsin emin ol

Evet ya takmaya çalışırken ağlayacaktım nerdeyse kontrol de edemiyorum kasıntıyı çok garip bir şey doktordan mı bilmiyorum ama olabilir o kadar zorlandım ki birkaç gün ağrıdı o bölgem. Normalde hiç mızmız bir değilimdir öyle olunca baya stres olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…