- 19 Kasım 2020
- 21.952
- 47.964
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Aynen öyle canım ağrı sızı olmuyor opu gibi. İnan öyle rahatladım ki kafamdaki soru işareti gitmiş olduNasıl korkulcak bişey yokmuş di miHadi geçmiş olsun çok iyi oldu çıktı aradan
Hoşgeldin canım inşallah güzel haberlere vesile olsun hayırlı olsun sürecinMerhaba kızlar.
@tupaaaaa arkadaşım bilir, benim ilk transferim Nisan ayındaydı ama 9.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. 2.transferi ne zaman olsam diye düşünürken topiğe rastladım ve gaza geldim.
Eylül adetiyle doktora gitmeye karar verdim.
36 yaşındayım, 6 tane dondurulmuş embriyom var, muhtemelen yine 2 tane koyulacak. Ancak totem yapıp bu sefer listeye girmek istemiyorum.
Umarım bu sefer sonu güzel olur hepimiz için.
Hiç duymadım canım ama tek doktora bağlı kalmayın derim. Bide burada amhyi yükseltenleri görmüştüm konu başlıklarından bir arama yap bakalımAmh düşük olup veya Esin de varikosel başlangıcı olanlar varmı aranizda tüp bebek icin bizde eylülde görüşme yapacağız 9 aydır evliyiz ama amh 0.03 çıktığı için doktor boşuna uğraşmayın dedi birde esim de 3.7 sol tarafta varikosel bae denildi
Senin soru atlaman ne mümkünİnşallah canım benim hepimize müjdeler vermeyi nasip etsin Rabbim
Hahahbende diyorum acaba soru sordu da onu mu atladım
Evet bende ilaçları bitirdim regli oldum smdi iyice heyecan sardiHee yok canım o kadar sürmez galiba. Şuan adet gibi kanama geliyor daha doğrusu ayakta fazla kalınca geliyor bol bol dinlencez galiba
Topik emanet ya,Senin soru atlaman ne mümkünmaşallah herkese itina ile cevap veriyosun
Oo süper hiç korkma çok rahat bir operasyonEvet bende ilaçları bitirdim regli oldum smdi iyice heyecan sardi
Ya bilmediğim in soruyorum. Transferde taktıkları şey rahim filmi çekerken ki taktıkları alet gibi miZor takildiysa büyük ihtimalle o yüzdendir ağrı istemsiz kasmissindir da kendini.Yine sor tabi için rahat etsin
İnşallahh inşallah canımAyy kizlar masallah topik coşmuş bol bereketli valla çifter çifter aldik hayirla sonuclansin inşallah
Bire bir aynı malzeme mı bilmiyorum ama ikisi de plastik katater ile yapılıyor.Rahim filminde zor olan ilacın yakması tarnsfer de herhangi bir ağrı sızı olmuyor normalde.İstisnalar hariçYa bilmediğim in soruyorum. Transferde taktıkları şey rahim filmi çekerken ki taktıkları alet gibi mi
Ya inşallah ben de çift alabilirimAyy kizlar masallah topik coşmuş bol bereketli valla çifter çifter aldik hayirla sonuclansin inşallah
Insallah canim Rabbim gönlüne göre versinYa inşallah ben de çift alabilirim
Aminn, İnşallahhInsallah canim Rabbim gönlüne göre versin
İnşallah sonuda çok güzel ve hayırlı olacak dualarım sizinleAmin inşallah hepimiz güzel haberleri alalım daha doğrusu hayırlı haberisonunu bilmiyorum evet belki olumsuzda olabilir ama suan ikisinin benle olduğunu bilmek tarif edilemez bir duygu Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile yaşatsın ve sonunu güzel eylesin
0.01 ile dogal yoldan hamile kalan var canim rabbim ol der ve olur.Amh düşük olup veya Esin de varikosel başlangıcı olanlar varmı aranizda tüp bebek icin bizde eylülde görüşme yapacağız 9 aydır evliyiz ama amh 0.03 çıktığı için doktor boşuna uğraşmayın dedi birde esim de 3.7 sol tarafta varikosel bae denildi
Amin inşallah darısı transfer olacak arkadaşlaraTransfer olan arkadaşlar hepinize hayırlı olsunhayırlı haberleriniz gelsin inşallahh
Ayni gün transferimiz1 Eylulde transfer oldum , 10 Eylül test tarihim nasil heycanliyimmm hayatımın en güzel bekleyişi
Transfer seni korkutmasın rahat geciyor bir acı falan olmuyor sadece idrara sıkışıklık biraz zorluyor tabi oda dayanılmıcak gibi değil sonunu düşününce daha güzel oluyor özellikle doktor seni hazırlayıp embriyoloğa hazır diyip mucizelerin sana getirilmesi o an bambaşka bir duyguYa bilmediğim in soruyorum. Transferde taktıkları şey rahim filmi çekerken ki taktıkları alet gibi mi
Inşallah Rabbim gönlüne göre versin hayırlısını nasip etsin canımYa inşallah ben de çift alabilirim