2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Nasıl korkulcak bişey yokmuş di mi Hadi geçmiş olsun çok iyi oldu çıktı aradan
Aynen öyle canım ağrı sızı olmuyor opu gibi. İnan öyle rahatladım ki kafamdaki soru işareti gitmiş oldu
Hoşgeldin canım inşallah güzel haberlere vesile olsun hayırlı olsun sürecin

Hiç duymadım canım ama tek doktora bağlı kalmayın derim. Bide burada amhyi yükseltenleri görmüştüm konu başlıklarından bir arama yap bakalım

Zor takildiysa büyük ihtimalle o yüzdendir ağrı istemsiz kasmissindir da kendini.Yine sor tabi için rahat etsin
Ya bilmediğim in soruyorum. Transferde taktıkları şey rahim filmi çekerken ki taktıkları alet gibi mi

Ya bilmediğim in soruyorum. Transferde taktıkları şey rahim filmi çekerken ki taktıkları alet gibi mi
Bire bir aynı malzeme mı bilmiyorum ama ikisi de plastik katater ile yapılıyor.Rahim filminde zor olan ilacın yakması tarnsfer de herhangi bir ağrı sızı olmuyor normalde.İstisnalar hariç

İnşallah sonuda çok güzel ve hayırlı olacak dualarım sizinle

0.01 ile dogal yoldan hamile kalan var canim rabbim ol der ve olur.
Doktorunu bence değiştir daha profesyonel yaklaşan biryere gitmelisin sisli memoriali öneririm

1 Eylulde transfer oldum , 10 Eylül test tarihim nasil heycanliyimmm hayatımın en güzel bekleyişi
Ayni gün transferimiz hayırlısı olsun inşallah Rabbim bu bekleyişin sonunda yüzümüzü güldürsün hayırlısı ile ❣❣ benim 14 eylül test tarihim sen benden önce öğreneceksin inşallah güzel haberler verirsin canım

Transfer seni korkutmasın rahat geciyor bir acı falan olmuyor sadece idrara sıkışıklık biraz zorluyor tabi oda dayanılmıcak gibi değil sonunu düşününce daha güzel oluyor özellikle doktor seni hazırlayıp embriyoloğa hazır diyip mucizelerin sana getirilmesi o an bambaşka bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…