- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Pozitif olarak dönsün bebişler inşallahYa maşallah gözünüz aydın hayırlısı olsun inşallah Rabbim pozitif görmeyi nasip etsinKızlar ne güzel eylül ayı oldu böyle hepimiz çifter çifter aldık bebelerimizi geldik inşallah sonuda hayırlı olur ❣❣
Nasıl korkulcak bişey yokmuş di miBende bugün histeroskopi oldum geldim,bundan sonraki adetle değerlerim güzel çıkarsa transfer hazırlığına başlıcaz
Yaa ayy imşallah güzel haberler alırsınız ben de çift embriyo transferi olacagmBen çarşamba günü çift embriyo transferi oldum
Merhaba hoşgeldin aramıza inşallah senin için yeni tedavin hayırlı olur eylül ekim ayı hepimize uğur getirsinMerhaba kızlar.
tupaaaaa arkadaşım bilir, benim ilk transferim Nisan ayındaydı ama 9.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. 2.transferi ne zaman olsam diye düşünürken topiğe rastladım ve gaza geldim.
Eylül adetiyle doktora gitmeye karar verdim.
36 yaşındayım, 6 tane dondurulmuş embriyom var, muhtemelen yine 2 tane koyulacak. Ancak totem yapıp bu sefer listeye girmek istemiyorum.
Umarım bu sefer sonu güzel olur hepimiz için.
Amin inşallah hepimiz güzel haberleri alalım daha doğrusu hayırlı haberiYaa ayy imşallah güzel haberler alırsınız ben de çift embriyo transferi olacagmnasıl bi duygu eminim gun sayıyorsunuzdur test için
Çooooook teşekkür ederim.Merhaba hoşgeldin aramıza inşallah senin için yeni tedavin hayırlı olur eylül ekim ayı hepimize uğur getirsin❣
Harika.Amin inşallah hepimiz güzel haberleri alalım daha doğrusu hayırlı haberisonunu bilmiyorum evet belki olumsuzda olabilir ama suan ikisinin benle olduğunu bilmek tarif edilemez bir duygu Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile yaşatsın ve sonunu güzel eylesin
Zor takildiysa büyük ihtimalle o yüzdendir ağrı istemsiz kasmissindir da kendini.Yine sor tabi için rahat etsinSaol cnm… evet daha önce hiç olmadı bu derece.. transferin gerçekleşmesi için taktıkları o şey çok zor yerleşti agrı yaptı. Haricinde farklı bişey olmadı aslında. Dediğin gibi ilaçlardandır midem ama kasıklarımı bende anlamadım. Yarın doktoruma ulaşıp öğrenirim inş
Kesinlikle hem heyecan hem korku ikisi bir aradaHayırlı olsun inşallah pozitif haberler gelsin canım
Ben önce idrar testleriyle başlayıp 12sinde de kan veririm galibaEn heyecanlı süreç bu galiba
Başarabilirsen yapma tabiBen idrar testi yapmayı düşünmüyorum dayanıcam
Amh düşük olup veya Esin de varikosel başlangıcı olanlar varmı aranizda tüp bebek icin bizde eylülde görüşme yapacağız 9 aydır evliyiz ama amh 0.03 çıktığı için doktor boşuna uğraşmayın dedi birde esim de 3.7 sol tarafta varikosel bae denildiKaçıncı denemeniz ?
kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
ve nelere dikkat ediyorsunuz ?
benim ikinci tedavim , ilki 5 gün embriyosu negatif oldu .
ikinci tedavimde bazı değişiklikler oldu . Yine donmuş olacak ama 2 embriyo ve 3 gün embriyo hatcing yapılacak . Birbirimize destek olalım .Heycanlarımızı , korkularımızı birlikte yaşayalım bizi bizler anlarız
Catlak-kurabiye @Sohrab sizleri de etiketliyorum kızlar . Süreçleri beraber geçirdik inşallah transfer ve pozitiflerde beraber gelir ard arda ve tüm diğer arkadaşlar .
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç @Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift Embriyo) @Nureella 1. Deneme 2 Eylül I iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift Embriyo) @Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül @Brarmn11 3. Deneme Eylül @LadyNurr 25 Yaş 2. Deneme Eylül (Çift Embriyo) PlutonMerkez 36 Yaş 2. Deneme Ekim (Çift Embriyo) Catlak-kurabiye 30 Yaş 1. Deneme Ekim @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @Hayyal 35 Yaş 6. Deneme Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme Ekim
Hastanede sonucu öğrenmek istiyorum bakalım nasip evede hic test almadım olursa dayanamam diyeBaşarabilirsen yapma tabiBen de öyle diyordum ama hep yaptım sonra üzüldüm .Çıkmayınca insanının gerçekten morali bozuluyor ama merak duygusu ağır basıyor çoğu zaman.Ama o çift çizgiyi görmek de nasıl mutlu eder Bu sefer transferin 8. Günü kan verecegim yolculuk olacağı için bilmek istiyorum sabahinda kaset yapar arkasından kan veririm diye düşünüyorum bakalım nasip
Hee yok canım o kadar sürmez galiba. Şuan adet gibi kanama geliyor daha doğrusu ayakta fazla kalınca geliyor bol bol dinlencez galibaSaol canım geçmiş olsun iyi bari anestezi ye de alıştıkçok kanama oluo yazio ben ondan endişelendim bı yerde okudum 1 ay kanama gelmiş ondan korktum sanırım
İnşallah canım benim hepimize müjdeler vermeyi nasip etsin RabbimYaşasınnn gelsin bebişler
HahahZoru:)