2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Merhaba kızlar.
tupaaaaa arkadaşım bilir, benim ilk transferim Nisan ayındaydı ama 9.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. 2.transferi ne zaman olsam diye düşünürken topiğe rastladım ve gaza geldim.
Eylül adetiyle doktora gitmeye karar verdim.
36 yaşındayım, 6 tane dondurulmuş embriyom var, muhtemelen yine 2 tane koyulacak. Ancak totem yapıp bu sefer listeye girmek istemiyorum.
Umarım bu sefer sonu güzel olur hepimiz için.

Merhaba hoşgeldin aramıza inşallah senin için yeni tedavin hayırlı olur eylül ekim ayı hepimize uğur getirsin

Yaa ayy imşallah güzel haberler alırsınız ben de çift embriyo transferi olacagm nasıl bi duygu eminim gun sayıyorsunuzdur test için
Amin inşallah hepimiz güzel haberleri alalım daha doğrusu hayırlı haberi sonunu bilmiyorum evet belki olumsuzda olabilir ama suan ikisinin benle olduğunu bilmek tarif edilemez bir duygu Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile yaşatsın ve sonunu güzel eylesin

Harika.
1 Eylül’müş transferin.
İnşallah en yakın zamanda pozitifi görürsün canım.

Zor takildiysa büyük ihtimalle o yüzdendir ağrı istemsiz kasmissindir da kendini.Yine sor tabi için rahat etsin

Ben idrar testi yapmayı düşünmüyorum dayanıcam
Başarabilirsen yapma tabi Ben de öyle diyordum ama hep yaptım sonra üzüldüm .Çıkmayınca insanının gerçekten morali bozuluyor ama merak duygusu ağır basıyor çoğu zaman.Ama o çift çizgiyi görmek de nasıl mutlu ederBu sefer transferin 8. Günü kan verecegim yolculuk olacağı için bilmek istiyorum sabahinda kaset yapar arkasından kan veririm diye düşünüyorum bakalım nasip

Amh düşük olup veya Esin de varikosel başlangıcı olanlar varmı aranizda tüp bebek icin bizde eylülde görüşme yapacağız 9 aydır evliyiz ama amh 0.03 çıktığı için doktor boşuna uğraşmayın dedi birde esim de 3.7 sol tarafta varikosel bae denildi

En güzeli yapmamak aslında.
Ben arkadaşların gazına gelip yapmıştım, 7.gün testsim negatif çıkınca çok üzülmüştüm. 9. ve 11.gün tekrar yapmıştım, öyle pozitifi görmüştüm.
Kan testini 12.gün istiyorlar genelde.
Kanda çıksa bile kesenin görünmesi için 1 hafta bekleniyo.
Onun için erken öğrenmenin pek de bi anlamı yok bana kalırsa.

Hastanede sonucu öğrenmek istiyorum bakalım nasip evede hic test almadım olursa dayanamam diye hepimiz için hayırlısı inşallah

Saol canım geçmiş olsun iyi bari anestezi ye de alıştık çok kanama oluo yazio ben ondan endişelendim bı yerde okudum 1 ay kanama gelmiş ondan korktum sanırım
Hee yok canım o kadar sürmez galiba. Şuan adet gibi kanama geliyor daha doğrusu ayakta fazla kalınca geliyor bol bol dinlencez galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…