- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.679
- 148
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.061
bence de olmalıııııCatlak-kurabiye çatlağumm keşke kasım'da olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de olmalıııııCatlak-kurabiye çatlağumm keşke kasım'da olsa
canını yiyimm seniiinnnnbence de olmalııııı
Yaaa sen gel yeterki benim pıçaklım,rozelim,sırdaşımmm cansınn cancanını yiyimm seniiinnnn
Bebemm evt benm dr da sat a göre hesaplıyordu hep hatta snrakı gittiğim dr larda ultrasona göre yapmıyorlarKızlar doktorunuz size son adet tarıhınıze göremi hesaplayın diyor kaçıncı hafta da olduğunuzu bazı arkadaşlar var tüp bebek yaptıran onlara öyle demiş onu baz almış doktoru
Canımm halleyimm benimm sevgi pıtırcığuumm aynıda benYaaa sen gel yeterki benim pıçaklım,rozelim,sırdaşımmm cansınn can
Bende pco yok canım ilk defa 20 yumurta toplandı nefesim kesiliyo 7 aylık gibi şiş dolaşıyorum ortalıkta toplama sonrası biraz ağrım oldu geçti ama şişlik duruyor sanırım bikac gün sürer inşallah sende bi sıkıntı olmadan atlatirsinGeçmiş olsun inşallah iyisindir bendede pco var fazla yumurtam oluşmuş bende korkuyorum ohss olmaktan kaç yumurtan toplandı acaba nasıl geçti
Valla söylediğin gibiyim 7aylillar gibi dolaniyorum ağrı var biraz gaz sancısı nefes darlığı ama geçecek insallahbi güzel haberler alayım hepsini unutacamBendende 20 toplanmıştı canım. Ağrın sızın var mı acayip bir gaz sancısı vardı günlerdir adım atmakta zorlandım sen nasılsın.
İnşallah bugün beklediğinden daha güzel haberler gelsin
Kafam karıştı tüp bebek uygulamasında hesaplayınca normalde iki üç gün geride ama normal son adete göre 5+4 diyor herkes son adet tarihini baz al diyor normal hamilelik gbi ama bilmiyorumBebemm evt benm dr da sat a göre hesaplıyordu hep hatta snrakı gittiğim dr larda ultrasona göre yapmıyorlar
biz ayrılamayız rozelim çatlağımız gelsinde kasımıda eklesin yok öle ayrı yerlere gitmekCanımm halleyimm benimm sevgi pıtırcığuumm aynıda ben
benii burakmayunn vallahaa kasım topiği varsa edemez bide Catlak-kurabiyebiz ayrılamayız rozelim çatlağımız gelsinde kasımıda eklesin yok öle ayrı yerlere gitmek
Kafan karısmasn cnm ilk haftalarda geride yada ilerde olabılıyor.benm gebelkte kesese 3gün gerıdeydı ,kalp atısında 2gün gerideydi 9.haftaya geldiğinde 1hafta öndeydi.hep ölese gitti oyuzden bebeğe transfere göre değil de tüm dr lar adeti baz alıyorKafam karıştı tüp bebek uygulamasında hesaplayınca normalde iki üç gün geride ama normal son adete göre 5+4 diyor herkes son adet tarihini baz al diyor normal hamilelik gbi ama bilmiyorum
Benimde tahmini 20 yumurta dedi doktor bazıları hastane yatıyormuş fazla yumurta toplanınca sen ayaklandın mıBende pco yok canım ilk defa 20 yumurta toplandı nefesim kesiliyo 7 aylık gibi şiş dolaşıyorum ortalıkta toplama sonrası biraz ağrım oldu geçti ama şişlik duruyor sanırım bikac gün sürer inşallah sende bi sıkıntı olmadan atlatirsin
Valla söylediğin gibiyim 7aylillar gibi dolaniyorum ağrı var biraz gaz sancısı nefes darlığı ama geçecek insallahbi güzel haberler alayım hepsini unutacam
Yok askım ara adetın 2-3.gunune randevu veriyorlar ve ultrasnda bakıp baslatıyorlar bende gittm direk basladk ve testleride tedavı surecınde yaptırdm zaten cıkıo sonuclar süreç içinde boşa beklemene yada erkenden gitmene gerek yok aşkommmmPlutonMerkez kuzummmmmmmmmmm nisanda ben gitmiştim mağlum korona olunca bıraktım yaz geldi yaz sıcağıylada gidemedim sıcakta çekemem diye
benim şuan ne zaman gitmem lazım doktora tekrar adetten bikaç gün görünüp tekrar elbet testler isticek o zaman istemişti birşeyim yoktu başlıcaktım tüpe korona olunca aradan geçti ama gene isticek muayene adetliykenmi gidiyim yoksa önceden bi görüniyimmi napıyim
ilk gittiğimde birsürü testler istedi herşeyime baktı birsorun yok dedi eşimde verdi oda sorun yoktu sonra regl iken gell bu testleri hallet demişti tabii gidemedim ona göre karar vericektii hormonlarda sıkıntı varmı diye regliken bakcaktıYok askım ara adetın 2-3.gunune randevu veriyorlar ve ultrasnda bakıp baslatıyorlar bende gittm direk basladk ve testleride tedavı surecınde yaptırdm zaten cıkıo sonuclar süreç içinde boşa beklemene yada erkenden gitmene gerek yok aşkommmm
Biz aynı gün telaş yaşadığımızdan senin dünkü mesajlarını hiç görmemişim.Bir de başka bir gruba daha çok yazmışım Dün sabah 11. Günde tuvalete gidince kahverengi lekeler oldu tuvalet kağıdında.Doktor tamam kan ver istersen dedi.1 gün önce verdim testten.199 çıktı.40 yaşıma 1 ay kala ilk kez gebe kaldım Ne olacak bilmiyorum, inşallah sağlıkla devam eder Umarım sağlıklı olarak onları kucağımıza alabiliriz halleyyyözlemimmm canımm çok şükür ilk etabı atlattık sonrası artk kısmet inşallah sende durumla nasılll suan
Evt cnm benm ıkıdır böyle oldu ) bi kan alacak lh bakacak baslıcak .testlerde süreçte zaten çıkıyor en kötü ihtımal olakı birşey cıktı iptal edilir tedavı ne die bekleyesnkı.sadece estrofem baslanıo zaten ilk süreçte.kan testleride hemn cıkıyor zaten ben bır kısmını devlet hastanesinde kalanınıda saglk ocagnda yaptrmıstmilk gittiğimde birsürü testler istedi herşeyime baktı birsorun yok dedi eşimde verdi oda sorun yoktu sonra regl iken gell bu testleri hallet demişti tabii gidemedim ona göre karar vericektii hormonlarda sıkıntı varmı diye regliken bakcaktı
öyle gittiğimiz gibi başlatırmı o gün hemen kızz regl günü kuzuummmmmmmmmmmmm
Yaaa maşallah canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah hayırlısı ile kucağına al demiştim sana o ağrılar tutunma belirtisi olabilir diye maşallahBende de kan pıhtılaşması çıktı genetik testimde.5 Kez tüp bebek denedim, ilk 4 denememde biri kimyasal oldu diğerleri tutmadı.Eski gittiğim doktorlardan veren olmadığı gibi sadece coraspirin veren de oldu.Ama son iki denemede gittiğim doktorum günde bir ENOX iğne ( senin oksapar ile aynı) ve 100’lük ecoprin verdi. Geçen denememde yine tutmamıştı ama dün 5. Denememde kan tahlilim 199,23 çıktı 40 yaşındayım daha önce hiç çocuğum olmadı. Doktor dün pozitifi duyunca sadece ilaçlara aynen devam dedi.Hiç kan tahlili istemedi bunun için.Ben ileri yaş olunca ve 5. Denemede tutturunca korkuyorum ben de .İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerimiz olsun
Yaaaa çok sevindmmm özlemimmmmm hakikaten ne kdr güzel haber buu bende bakıyorum 2gündir yoksun nerelrde bu hatun diyorumm ikimizinde telaşlı günüymus gerçektennn canmsn Allah sana bagıslasınnnBiz aynı gün telaş yaşadığımızdan senin dünkü mesajlarını hiç görmemişim.Bir de başka bir gruba daha çok yazmışım Dün sabah 11. Günde tuvalete gidince kahverengi lekeler oldu tuvalet kağıdında.Doktor tamam kan ver istersen dedi.1 gün önce verdim testten.199 çıktı.40 yaşıma 1 ay kala ilk kez gebe kaldım Ne olacak bilmiyorum, inşallah sağlıkla devam eder Umarım sağlıklı olarak onları kucağımıza alabiliriz halleyyy
Tamam kuzum teşekkür ederim bilgin için 5+4 şu an aslında haftaya kalp atışı duyulur gbime geliyor ama ben 15 gün bekliyim yinede diyorum ben ve beklemek uzak kelimeler amaKafan karısmasn cnm ilk haftalarda geride yada ilerde olabılıyor.benm gebelkte kesese 3gün gerıdeydı ,kalp atısında 2gün gerideydi 9.haftaya geldiğinde 1hafta öndeydi.hep ölese gitti oyuzden bebeğe transfere göre değil de tüm dr lar adeti baz alıyor