• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Haklısınız kızlar ama benim ikiz riskini alacak bi durumum yok maalesef. Tek transfer ile devam etme kararı aldım, doktor bugün gene ikiye yönlendirecektir ama %15-20 tutma olasılığı bile bana yüksek geldi. Hayırlısı olsun artık, 10.30 da transferdeyim umarım rahat geçer.
Bebeğini al gel canım Allah kolaylık versin inşallah güzel geçer 🤲🌹

Evt cnm benm ıkıdır böyle oldu :KK66:) bi kan alacak lh bakacak baslıcak .testlerde süreçte zaten çıkıyor en kötü ihtımal olakı birşey cıktı iptal edilir tedavı ne die bekleyesnkı.sadece estrofem baslanıo zaten ilk süreçte.kan testleride hemn cıkıyor zaten ben bır kısmını devlet hastanesinde kalanınıda saglk ocagnda yaptrmıstm
Ooo o zaman iyi ben öyle edeyim reglimin ikinci gününde gideyimm demiii 😍 benimde özel hastanede zaten 2 saate çıkarırlar testii onceden gidip adeti bekleyeceğime direk adet gününd egidiyim daha iyi😍

Yaaaa çok sevindmmm özlemimmmmm hakikaten ne kdr güzel haber buu bende bakıyorum 2gündir yoksun nerelrde bu hatun diyorumm 🧿 ikimizinde telaşlı günüymus gerçektennn canmsn Allah sana bagıslasınnn💖💖🍀🍀🍀🍀
Canım inşallah sağlıkla isteyen herkesin kucağı dolar.Senin de güzel haberlerini alacağımız gün yakın 🤲🧿❤️🧿❤️❤️🧿🧿🧿🧿💓💓💓💓💓🥰🥰🥰

Bu ara da yeni transfer olmuş kişileree sesleniyorum
Biz aynı gün telaş yaşadığımızdan senin dünkü mesajlarını hiç görmemişim.Bir de başka bir gruba daha çok yazmışım 😂🤣Dün sabah 11. Günde tuvalete gidince kahverengi lekeler oldu tuvalet kağıdında.Doktor tamam kan ver istersen dedi.1 gün önce verdim testten.199 çıktı.40 yaşıma 1 ay kala ilk kez gebe kaldım 🤲🙏🧿Ne olacak bilmiyorum, inşallah sağlıkla devam eder 🤲🤲🤲❤️💜Umarım sağlıklı olarak onları kucağımıza alabiliriz halleyyy ❤️💜❤️💜🧿🧿🧿🧿🤲🤲🤲
yaaa çokk sevindim hayırlı olsun saglıkla bebişini kucagına almayı nasip etsinn ❤️ Ah annesi o şimdi ne kıymetli olucak varyaa❤️❤️😻

Tamam kuzum teşekkür ederim bilgin için ❤️ 5+4 şu an aslında haftaya kalp atışı duyulur gbime geliyor ama ben 15 gün bekliyim yinede diyorum 🙏 ben ve beklemek uzak kelimeler ama 🤣🤣
Birde bana akıl veriyon bekle diee🤣🤣 canm bence de 15gun bekle hanı ıkıncıde gelısıosa en azndan ıkısınıde duyarsın garantı olur ben 15gun beklemiştim😁

Ooo o zaman iyi ben öyle edeyim reglimin ikinci gününde gideyimm demiii 😍 benimde özel hastanede zaten 2 saate çıkarırlar testii onceden gidip adeti bekleyeceğime direk adet gününd egidiyim daha iyi😍
aynen asko ne die beklıcen .bende özel merkezde yaptırdım tedaviyi ama testlere para vermemek için devlette verdim😁😁 istiosan sende öle yap😁 başla artık bismillah de gerisi gelirrrr😍😍😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
Biz aynı gün telaş yaşadığımızdan senin dünkü mesajlarını hiç görmemişim.Bir de başka bir gruba daha çok yazmışım 😂🤣Dün sabah 11. Günde tuvalete gidince kahverengi lekeler oldu tuvalet kağıdında.Doktor tamam kan ver istersen dedi.1 gün önce verdim testten.199 çıktı.40 yaşıma 1 ay kala ilk kez gebe kaldım 🤲🙏🧿Ne olacak bilmiyorum, inşallah sağlıkla devam eder 🤲🤲🤲❤️💜Umarım sağlıklı olarak onları kucağımıza alabiliriz halleyyy ❤️💜❤️💜🧿🧿🧿🧿🤲🤲🤲
Maşaallahh ne güzel haber 💜 inşaallahhh bundna sonra allah kucağına sağlıklı nasiip etsin🤲🤲

aynen asko ne die beklıcen .bende özel merkezde yaptırdım tedaviyi ama testlere para vermemek için devlette verdim😁😁 istiosan sende öle yap😁 başla artık bismillah de gerisi gelirrrr😍😍😍
Evettt doğrudurrr vallaa o zaman eşimle akşam bi konuşayımm canoo 😍 rozelin yesun seniii😝😝

Bu ara da yeni transfer olmuş kişileree sesleniyorum

yaaa çokk sevindim hayırlı olsun saglıkla bebişini kucagına almayı nasip etsinn ❤️ Ah annesi o şimdi ne kıymetli olucak varyaa❤️❤️😻
Ayyy inşallah olur ya sağlıklı bir şekilde.Tek dileğim o 🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲 Korkum var tabii yaştan ve eski tutunmamalardan dolayı, o yüzden hep tetikteyim hiç sevinemiyorum.Annemle babama söyledim sadece ve dedim ki sakın çok sevinmeyin , sadece dua edin.Kendinizi her duruma hazırlayın.Onların da hiç torunu yok.Yıllardır bekliyorlar benimle birlikte ama bu 5. Deneme olunca sonra üzülmelerini istemiyorum bir şey olursa.Hiç alışmadığım için pozitife çok ümitlenmeyin dedim.Allah’ım hayırlısı ise ve sağlıklı olacaksa versin yarabbim 🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿💜💓

Ayyy inşallah olur ya sağlıklı bir şekilde.Tek dileğim o 🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲 Korkum var tabii yaştan ve eski tutunmamalardan dolayı, o yüzden hep tetikteyim hiç sevinemiyorum.Annemle babama söyledim sadece ve dedim ki sakın çok sevinmeyin , sadece dua edin.Kendinizi her duruma hazırlayın.Onların da hiç torunu yok.Yıllardır bekliyorlar benimle birlikte ama bu 5. Deneme olunca sonra üzülmelerini istemiyorum bir şey olursa.Hiç alışmadığım için pozitife çok ümitlenmeyin dedim.Allah’ım hayırlısı ise ve sağlıklı olacaksa versin yarabbim 🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿💜💓
Hepimiz öyle ben diyorum kucağıma alana kadar inanmicam evet ilk denemem ama 8 yıldır bu bekleyiş kucağıma alana kadar sadece şükür diyebilirim bende ondan çok iyi anliorum ama güzel seler enerjiler yolla yinede Allah'ım isteyen herkese nasip etsin🤲🤲🥰

Back