• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Haklısınız kızlar ama benim ikiz riskini alacak bi durumum yok maalesef. Tek transfer ile devam etme kararı aldım, doktor bugün gene ikiye yönlendirecektir ama %15-20 tutma olasılığı bile bana yüksek geldi. Hayırlısı olsun artık, 10.30 da transferdeyim umarım rahat geçer.
Hayırlısı olsun canım sağlıkla tutunsun inşallah sana 🥰🥰

Bende de kan pıhtılaşması çıktı genetik testimde.5 Kez tüp bebek denedim, ilk 4 denememde biri kimyasal oldu diğerleri tutmadı.Eski gittiğim doktorlardan veren olmadığı gibi sadece coraspirin veren de oldu.Ama son iki denemede gittiğim doktorum günde bir ENOX iğne ( senin oksapar ile aynı) ve 100’lük ecoprin verdi. Geçen denememde yine tutmamıştı ama dün 5. Denememde kan tahlilim 199,23 çıktı 🧿🧿🧿🤲🤲🙏🙏🧿🧿🧿40 yaşındayım daha önce hiç çocuğum olmadı. Doktor dün pozitifi duyunca sadece ilaçlara aynen devam dedi.Hiç kan tahlili istemedi bunun için.Ben ileri yaş olunca ve 5. Denemede tutturunca korkuyorum ben de .İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerimiz olsun 🤲🤲🤲🧿🧿🧿🤲🤲🤲🤲
Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah🙏😍

Canim çok sevindim hep dedik güzel haber alcaz diye katlana katlana inşallah 😍🤲 ben dedim bu topik uğurlu diye maşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallah 🥰😘
Ayyy canım inşallah 🙏 umarım sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.İnan hem yaşım 40, hem 5. Denemem hem de daha önce hiç hamile kalmadığım için çok korkuyorum.İnşallah birşey olmaz, sağlıkla ilerler 🧿💜❤️

Kızlar bugün opu yapıldı çok şükür iyi geçti ama ben şistim iğne hap verdi ohss olmuyum diye iyi dileklerde bulunan herkese çok tesekkur ederim rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah 🤗🤗🤗😍😍inşallah yarın güzel haberler alırım 🤗😘
Geçmiş olsun inşallah iyisindir bendede pco var fazla yumurtam oluşmuş bende korkuyorum ohss olmaktan kaç yumurtan toplandı acaba nasıl geçti

İyi günler herkese çok şükür karantinamız bitti.Ben kan testi yaptıramamıştım. 17.gün kan testi değerim 6500 çıktı. Kontrole gidemedim daha.Değer 17.güne göre nasıl acaba çok mu yüksek.Çift transfer bende ikiz istemiyorum. İnşallah bir tanesi tutmuştur diye dua ediyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını verisn inşallah. Bu arada nelere dikkat etmek konusuna gelince maalesef ben hiç dikkat edemedim hatta 1.günü eşim coronadan bayıldı onu bile taşıdım. Hastaneye götürdüm ve orada 6 7 saate kadar ayakta başında bekledim. Nasipse oluyor inşallah.

Yok bebegım bakamadmkı okdr sıkısıktımki oraya salacam die korktum😅40dk yatıp dinlendm zaten suan evdeyız bakalm artık beklemece😁sende bır cırpıda olup kurtulcan canm az kaldı

Ayyy canim anlatacak çok anın oldu:) transferden 10 dk sonra ben surguye yapmistim. Ona ragmen tum yatak çiş olmustu

Bende 1 buçuk litre içmiştim 2 demislerdi dedim hemşireye yok ucunda zaten içemem daha 🤣🤣 doktorum sağolsun benim halimi gördü transfer den sonra hemen rahatlattılar beni ben hiç kalkmadım 45 dk yattım sonra ama bir wc maceram var yok bitmiyor dedim bana bişey yaptılar heralde korktum bi an noluyor diye 😂😂 tabi eve geldiğimde hiç gitmemiş gibi wcye devam su içmeye korktum 🤣🤣

ayy cnm benim inşşallah güzelve tutunurlar.ben ilk transferde 2 saat öncesinden 1 lt su içtim.transferden önce 3 bardak boşalttılar.ama sancısı olduğu için zorlandım transferde..
bu sefer de 1 lt dediler ama 2 saat öncesinden yarım litre içtim gayet de yeterli oldu hiçde zorlanmadım 1 saat sonra kalktım wcye.
Kizlar benim doktor transferden sknra yatmanin bi onemi yok, sizin psikolojiniz icin yatmayı oneriyoruz dedi. Transferden hemen sonra kalkmamak onemliymis.durabildigin kadar dur, sonra kalk idrarını yap diyo. Yani surgu falan istesem vermezler. Ilk transferde 25 dk dayanabilmistim. Bakalım 2.de nasıl olcak

İyi günler herkese çok şükür karantinamız bitti.Ben kan testi yaptıramamıştım. 17.gün kan testi değerim 6500 çıktı. Kontrole gidemedim daha.Değer 17.güne göre nasıl acaba çok mu yüksek.Çift transfer bende ikiz istemiyorum. İnşallah bir tanesi tutmuştur diye dua ediyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını verisn inşallah. Bu arada nelere dikkat etmek konusuna gelince maalesef ben hiç dikkat edemedim hatta 1.günü eşim coronadan bayıldı onu bile taşıdım. Hastaneye götürdüm ve orada 6 7 saate kadar ayakta başında bekledim. Nasipse oluyor inşallah.
Gecmis olsun ve hayırlı olsun. Sende corona oldunmu sadece esinmi

Kizlar benim doktor transferden sknra yatmanin bi onemi yok, sizin psikolojiniz icin yatmayı oneriyoruz dedi. Transferden hemen sonra kalkmamak onemliymis.durabildigin kadar dur, sonra kalk idrarını yap diyo. Yani surgu falan istesem vermezler. Ilk transferde 25 dk dayanabilmistim. Bakalım 2.de nasıl olcak
25dk dayanmak ta zor cnm ozamn aşırı sıkısık olmamaya çalıs ben patlayacak gibiydım.yani ilk 15dk yatar pozisyonun yeterli oldugunu biliyorum artık nasip bakalm

Canım geçmiş olsun, sağlıkla kucağına al inşallah 🙏 🤲

Merhaba yeni üye oldum inşallah doğru yere yazıyorumdur soruyu😅 Aranızda 25 Eylülde transfer olan var mı? Bugün 7.gün erken gebelik testinde negatif çıktı. Sizce bundan sonra pozitif ihtimali varmı. Tüp bebek yaptıran arkdaşımda 5.günde silik çizgi çıkmışdı. Bende çıkmadı acaba tutmadımı düşüncesindeyim😔
Canım erken gebelik testleri bir tuhaf.Ben yapmamıştım ama 11. Gün kan vermeye gittiğimde eczaneden alıp kan sonucu çıkmadan merakımdan yaptım.Erken gebelik testinde Negatif çıktı kan sonucum pozitif çıktı ki kan sonucu daha güvenilir.Erkenden şu testleri yapıp kendinizi strese sokmayın lütfen. Lütfen doktorun dediği günde kanda baktır ❤️🧿🤲🤲💓💜

Back