• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar bugün opu yapıldı çok şükür iyi geçti ama ben şistim iğne hap verdi ohss olmuyum diye iyi dileklerde bulunan herkese çok tesekkur ederim rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah 🤗🤗🤗😍😍inşallah yarın güzel haberler alırım 🤗😘

Kızlar bugün opu yapıldı çok şükür iyi geçti ama ben şistim iğne hap verdi ohss olmuyum diye iyi dileklerde bulunan herkese çok tesekkur ederim rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah 🤗🤗🤗😍😍inşallah yarın güzel haberler alırım 🤗😘
Canım demin bende seni etiketleyip sorayım diyordum ama valla kafa bi milyon gece olunca ki uyku saatim çoktan geçti🤣🤣
Maşallah canım benim yarın çok güzel haberler gelsin inşallah 🥰 🥰 iğne hangisini verdi canım

Canım demin bende seni etiketleyip sorayım diyordum ama valla kafa bi milyon gece olunca ki uyku saatim çoktan geçti🤣🤣
Maşallah canım benim yarın çok güzel haberler gelsin inşallah 🥰 🥰 iğne hangisini verdi canım
Inşallah canım inşallah cetrotide 3 gun kullanacam dostineks verdi bide tarlusal yazdı haftaya adet olcam adet bitiminde histereskopi olcak transfer kasımda anca olur 🤗🤗🤗😍sen nasılsın ne zaman transfer belli mi

Inşallah canım inşallah cetrotide 3 gun kullanacam dostineks verdi bide tarlusal yazdı haftaya adet olcam adet bitiminde histereskopi olcak transfer kasımda anca olur 🤗🤗🤗😍sen nasılsın ne zaman transfer belli mi
Aa bende onları kullandım yani tarlusal hariç bide ek olarak antibiyotik vardı galiba. İnşallah şifalar olsun canım benim 🥰
benimki daha belli değil yeni başladım ilaçlara ama tahminen ekimin ortası gibi olur diye düşünüyorum bakalım 🤷‍♀️

Aa bende onları kullandım yani tarlusal hariç bide ek olarak antibiyotik vardı galiba. İnşallah şifalar olsun canım benim 🥰
benimki daha belli değil yeni başladım ilaçlara ama tahminen ekimin ortası gibi olur diye düşünüyorum bakalım 🤷‍♀️
Amtibiyotik bana da yazdı kaç yumurta toplanmıştı senden benim temmuzda 8 toplanmıştı bu denemede 20 7 defa denedik ilk bu denemede bu kadar toplandı inşallah içi doludur yarın güzel bi sayı söylerler embriyo için 🤗🤗🤗😍😍😘

Hareketle felan alakası yok cnm inan onun kaderi çoktan yazılmış doğacak olanı biz ne yapsak engelleyemeyiz zaten🥰 önemli olan sağlıcakla kucagımıza almak benm de gönlüm bir taneden yana .2her zaman korkutuyor beni:) Artık nasibimizde neyse o 🥰
Doğru kuzum gercekten öyle artık seninde nasibinde ne varsa o olsun bir veya iki hiç farketmez yeterki tutunsunlar bebişlerin sana sonrasında herşey güzel olacak inşallah❤️❤️

Hımmm geç dollendigini bilmiyordum canım. Umarım bu kez herkes için herşey cooook güzel olur😇🤲aminn
Bana da bu arkadaşın mesajı umut olmuştu.

Eklentiler

• IMG_20211001_230840.jpg
    IMG_20211001_230840.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 49
pai 1 homozigot
MTHFR 1298 A C homozigot
faktör II heterozigot bende
önceki tedavimde oksapar 4000 ve aspirin 100 lük kullanıyordum.7.haftada düşük oldu gebelik sonlandı.genetik test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı.doktor tahlilleri görünce başka bir kn tahlili yapmadan aynı ilaçları verdi.bende bir çok sayfa okudum burada.pıhtılaşma için hematoloji ile de devam edin yazmışlar.o yüzden sormak istedim.adetin üçüncü günü başladım ilaçlara acaba gebelik oluşunca mı kan tahlili yapıyorlar ilaçların yeterli olup olmadığına bakıyorlar..
Bende de kan pıhtılaşması çıktı genetik testimde.5 Kez tüp bebek denedim, ilk 4 denememde biri kimyasal oldu diğerleri tutmadı.Eski gittiğim doktorlardan veren olmadığı gibi sadece coraspirin veren de oldu.Ama son iki denemede gittiğim doktorum günde bir ENOX iğne ( senin oksapar ile aynı) ve 100’lük ecoprin verdi. Geçen denememde yine tutmamıştı ama dün 5. Denememde kan tahlilim 199,23 çıktı 🧿🧿🧿🤲🤲🙏🙏🧿🧿🧿40 yaşındayım daha önce hiç çocuğum olmadı. Doktor dün pozitifi duyunca sadece ilaçlara aynen devam dedi.Hiç kan tahlili istemedi bunun için.Ben ileri yaş olunca ve 5. Denemede tutturunca korkuyorum ben de .İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerimiz olsun 🤲🤲🤲🧿🧿🧿🤲🤲🤲🤲

Bende de kan pıhtılaşması çıktı genetik testimde.5 Kez tüp bebek denedim, ilk 4 denememde biri kimyasal oldu diğerleri tutmadı.Eski gittiğim doktorlardan veren olmadığı gibi sadece coraspirin veren de oldu.Ama son iki denemede gittiğim doktorum günde bir ENOX iğne ( senin oksapar ile aynı) ve 100’lük ecoprin verdi. Geçen denememde yine tutmamıştı ama dün 5. Denememde kan tahlilim 199,23 çıktı 🧿🧿🧿🤲🤲🙏🙏🧿🧿🧿40 yaşındayım daha önce hiç çocuğum olmadı. Doktor dün pozitifi duyunca sadece ilaçlara aynen devam dedi.Hiç kan tahlili istemedi bunun için.Ben ileri yaş olunca ve 5. Denemede tutturunca korkuyorum ben de .İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerimiz olsun 🤲🤲🤲🧿🧿🧿🤲🤲🤲🤲
Canim çok sevindim hep dedik güzel haber alcaz diye katlana katlana inşallah 😍🤲 ben dedim bu topik uğurlu diye maşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallah 🥰😘

Tebrik ederim ❤️🧿sağlıcakla ilerlesin inşallah

Merhaba yeni üye oldum inşallah doğru yere yazıyorumdur soruyu😅 Aranızda 25 Eylülde transfer olan var mı? Bugün 7.gün erken gebelik testinde negatif çıktı. Sizce bundan sonra pozitif ihtimali varmı. Tüp bebek yaptıran arkdaşımda 5.günde silik çizgi çıkmışdı. Bende çıkmadı acaba tutmadımı düşüncesindeyim😔

Maşallah canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim 😍 🥰 🥳🥳🥳🥳

Amtibiyotik bana da yazdı kaç yumurta toplanmıştı senden benim temmuzda 8 toplanmıştı bu denemede 20 7 defa denedik ilk bu denemede bu kadar toplandı inşallah içi doludur yarın güzel bi sayı söylerler embriyo için 🤗🤗🤗😍😍😘
Bendende 20 toplanmıştı canım. Ağrın sızın var mı acayip bir gaz sancısı vardı günlerdir adım atmakta zorlandım sen nasılsın.
İnşallah bugün beklediğinden daha güzel haberler gelsin🥰😍

Tedavin hayırlı olsun inşallah doktoruna güven canım tabi seninde istemen önemli bu işler nasip işi bende çift transfer oldum teki benimle bi arkadaşımız da tek transfer oldu ama bölünmüş ikiz haberi aldı yani nasip bu işler Rabbim gönlüne göre versin hakkında hayırlısı ne ise o olsun 🤲🌷

cnm benimde bu transferimde doktor iki tane transfer edelim diyince şok oldum ve çok düşündüm.transfer gününe kadar karar veremedim.allahın taktiri bu tek koyarsın çift olur çift koyarsın tek olur.bende bunu düşünüerek ve allaha sığınarak çift koydurdum hayırlı olanı diledim..

Haklısınız kızlar ama benim ikiz riskini alacak bi durumum yok maalesef. Tek transfer ile devam etme kararı aldım, doktor bugün gene ikiye yönlendirecektir ama %15-20 tutma olasılığı bile bana yüksek geldi. Hayırlısı olsun artık, 10.30 da transferdeyim umarım rahat geçer.

Back