• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye çatlağumm keşke kasım'da olsa 🥰
Kuzum sen bakma başlığa Kasım olsun burada bizimle devam edebilirsin🥰🥰Rabbim işini kolaylaştırsın canım
Bende pco yok canım ilk defa 20 yumurta toplandı nefesim kesiliyo 7 aylık gibi şiş dolaşıyorum ortalıkta toplama sonrası biraz ağrım oldu geçti ama şişlik duruyor sanırım bikac gün sürer inşallah sende bi sıkıntı olmadan atlatirsin🤗

Valla söylediğin gibiyim 7aylillar gibi dolaniyorum ağrı var biraz gaz sancısı nefes darlığı ama geçecek insallah🤗😘bi güzel haberler alayım hepsini unutacam😁😍😍🤗
İnşallah gelecek bugün güzel haber. Adet olunca onların hepsi gidiyor. İlaçları sakın atsatma 2 3 güne biraz daha rahatlamış olacaksın canım 😍🥰

Ayyy inşallah olur ya sağlıklı bir şekilde.Tek dileğim o 🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲 Korkum var tabii yaştan ve eski tutunmamalardan dolayı, o yüzden hep tetikteyim hiç sevinemiyorum.Annemle babama söyledim sadece ve dedim ki sakın çok sevinmeyin , sadece dua edin.Kendinizi her duruma hazırlayın.Onların da hiç torunu yok.Yıllardır bekliyorlar benimle birlikte ama bu 5. Deneme olunca sonra üzülmelerini istemiyorum bir şey olursa.Hiç alışmadığım için pozitife çok ümitlenmeyin dedim.Allah’ım hayırlısı ise ve sağlıklı olacaksa versin yarabbim 🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿💜💓
Canım hiç korkma beni de annem 40ından sonra doğurdu🤭 üstelik bi arkadaşımmda tüp bebek ile hamile kaldı 39 yaşında şuan sağlıkla ilerliyor süreci inşallah seninkide sağlıkla ilerleyecek sağ salim kucağına alacaksın 🥰

Kuzum sen bakma başlığa Kasım olsun burada bizimle devam edebilirsin🥰🥰Rabbim işini kolaylaştırsın canım

İnşallah gelecek bugün güzel haber. Adet olunca onların hepsi gidiyor. İlaçları sakın atsatma 2 3 güne biraz daha rahatlamış olacaksın canım 😍🥰
Tamam bebüşümmm🤭🤭🤭

Reglim 15 ekim gözüküyor bide cuma 🤭
Cumarteside 2 bucuğa kadar varmış doktor baktım randevulara aldım sabaha neolur neolmaz olmasa iptal ederiz zaten
Aynen cnm iyi yapmışın başla neden iptal edilsinki zaten.ben ilk tedavıye reglimin 5.günü başlamıstm;) başla artıkkk cok sevındm ya kasımın ilk haftasıda transfer olurrrrr 😍😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
Aynen cnm iyi yapmışın başla neden iptal edilsinki zaten.ben ilk tedavıye reglimin 5.günü başlamıstm:KK66: başla artıkkk cok sevındm ya kasımın ilk haftasıda transfer olurrrrr 😍😍
Inşaallahhh ogüne olurum kuzum inşaallah o an gecikmezz yada insaallahta bu ay tutmustur bebüş tutmazsada napalumm giderukk artık🥰🥰

Inşaallahhh ogüne olurum kuzum inşaallah o an gecikmezz yada insaallahta bu ay tutmustur bebüş tutmazsada napalumm giderukk artık🥰🥰
inşallah kuzum dilerim ki hiç gerek kalmaz.ama gitmen gerekırsede nasibin o şekildedir demek;) b🎉 hangi şekil olursa olsn gelsnde😁

• Beğen
Reactions: Jou
Hepimiz öyle ben diyorum kucağıma alana kadar inanmicam evet ilk denemem ama 8 yıldır bu bekleyiş kucağıma alana kadar sadece şükür diyebilirim bende ondan çok iyi anliorum ama güzel seler enerjiler yolla yinede Allah'ım isteyen herkese nasip etsin🤲🤲🥰
Hakkaten uzun yıllar uğraşıp olmayınca olduğunda lütfen diyor insan, lütfen benimle kalsın.Canıminşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri görürüz 🧿🧿🤲🤲🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿❤️❤️❤️

İnşallah artık bekleyıp görecezzz😁sen ne yaptın kuzum kntrl ne zamn
7 ekimde kuzum. Bende şu haldeyim🤣🤣🤣
tenor.gif

Sen nasılsın bakalım dinleniyorsun dimi😍

Back