2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hayırlısı olsun canım sağlıkla tutunsun inşallah sana

Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Canim çok sevindim hep dedik güzel haber alcaz diye katlana katlana inşallah ben dedim bu topik uğurlu diye maşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Ayyy canım inşallah umarım sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.İnan hem yaşım 40, hem 5. Denemem hem de daha önce hiç hamile kalmadığım için çok korkuyorum.İnşallah birşey olmaz, sağlıkla ilerler

Geçmiş olsun inşallah iyisindir bendede pco var fazla yumurtam oluşmuş bende korkuyorum ohss olmaktan kaç yumurtan toplandı acaba nasıl geçti

İyi günler herkese çok şükür karantinamız bitti.Ben kan testi yaptıramamıştım. 17.gün kan testi değerim 6500 çıktı. Kontrole gidemedim daha.Değer 17.güne göre nasıl acaba çok mu yüksek.Çift transfer bende ikiz istemiyorum. İnşallah bir tanesi tutmuştur diye dua ediyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını verisn inşallah. Bu arada nelere dikkat etmek konusuna gelince maalesef ben hiç dikkat edemedim hatta 1.günü eşim coronadan bayıldı onu bile taşıdım. Hastaneye götürdüm ve orada 6 7 saate kadar ayakta başında bekledim. Nasipse oluyor inşallah.

Yok bebegım bakamadmkı okdr sıkısıktımki oraya salacam die korktum40dk yatıp dinlendm zaten suan evdeyız bakalm artık beklemecesende bır cırpıda olup kurtulcan canm az kaldı

Ayyy canim anlatacak çok anın oldu:) transferden 10 dk sonra ben surguye yapmistim. Ona ragmen tum yatak çiş olmustu

Kizlar benim doktor transferden sknra yatmanin bi onemi yok, sizin psikolojiniz icin yatmayı oneriyoruz dedi. Transferden hemen sonra kalkmamak onemliymis.durabildigin kadar dur, sonra kalk idrarını yap diyo. Yani surgu falan istesem vermezler. Ilk transferde 25 dk dayanabilmistim. Bakalım 2.de nasıl olcak

Gecmis olsun ve hayırlı olsun. Sende corona oldunmu sadece esinmi

25dk dayanmak ta zor cnm ozamn aşırı sıkısık olmamaya çalıs ben patlayacak gibiydım.yani ilk 15dk yatar pozisyonun yeterli oldugunu biliyorum artık nasip bakalm

Canım geçmiş olsun, sağlıkla kucağına al inşallah

Canım erken gebelik testleri bir tuhaf.Ben yapmamıştım ama 11. Gün kan vermeye gittiğimde eczaneden alıp kan sonucu çıkmadan merakımdan yaptım.Erken gebelik testinde Negatif çıktı kan sonucum pozitif çıktı ki kan sonucu daha güvenilir.Erkenden şu testleri yapıp kendinizi strese sokmayın lütfen. Lütfen doktorun dediği günde kanda baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…