• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

evet ben aldım minnoşları eve gidiyorum.yalnız çiş yüzünden geberdim😁3kere sürgüye 4defa ec cıktm hala kurtulamadm😹😹
Gözün aydın canım benım, sımsıkı tutunsunlar sana ınsallah, bugun neler yasamıs sın öyle, ama bence bu da güzel bir anı olarak kalacak 🥰❤️

Sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah baya skistinmi iyi surguyle almışlar bende o an napcam bilemiorum gordunmu bebisleri😌🥰 dinlenseydin artık gün sayma vakti canım 😍😍
Yok bebegım bakamadmkı okdr sıkısıktımki oraya salacam die korktum😅40dk yatıp dinlendm zaten suan evdeyız bakalm artık beklemece😁sende bır cırpıda olup kurtulcan canm az kaldı

Oyy sağlıkla büyüsünler minnoşlar🥰 darısı sağ salim kucağına almaya olsun kuzum🥰🥰🐣🐣

Cd aldın mı canım. Ondan kendin izleyebilirsin çizik attığını.
İleri tarihe atıldığında hiç üzülme kuzum enfeksiyon daha riskli. İnşallah şifalar olsun dediğin gibi bebeğine kavuşman için vesile olsun 😍
Saol askım darısı sana artık inşlh devamıda guzel olur hepimiz için🥰🥰🥰

Canimm bize 10 12 gün sonra güzel haber vermen duasi ile hayırlı olsunn 🙈🙈
10 gün mü ben 6.gün yaprım kaset test😂
Hayırlı olsun canım, inş güzel sonuç alırsın 🥰
Ne kadar su içmiştin? Yarın benim de transferim var?
canm bana 1.5litreye yakın verdiler sen sen ol 1 litre iç geberdım sıkısıklıktan😂hala ec ye kosturuyrm 7-8defa yaptm bıtmıo🤣 bu arada sanada hayırlı olsun canımm yarın inşallah cok güzel geçerrrr dualrm sizinle🥰
Ay canım benim hadi hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar annelerine dikkat et kendine sen zaten profsun biliyorsun dememize gerek yok 😍😊😊 çiş işi sıkıntı ya😂😂 olsun sonu güzel olur inşallah 🤲🤲
Valla nefesim be tuhaf gündü çişli lastik patlamalı neyseki atlattım😁

canm bana 1.5litreye yakın verdiler sen sen ol 1 litre iç geberdım sıkısıklıktan😂hala ec ye kosturuyrm 7-8defa yaptm bıtmıo🤣 bu arada sanada hayırlı olsun canımm yarın inşallah cok güzel geçerrrr dualrm sizinle🥰

Sanırım ben de dayanamayıp 6.gün test yapıcam. 🙈
PlutonMerkez PlutonMerkez ciğim, ben sadece merkezde 1 lt içmeme rağmen transferden çıkar çıkmaz 5dk dayanabildim, sonra hemen sürgü istedim. 😂 Yarım saat sonra üstümü giyinip çıkarken de WC’ye uğradım.
Eve gelince de yatmadan önce bir ziyaret edince anca rahatladım. 🙈

Suyu orda içtin demi skisik gitmen gerekmio bende tutamamktan korkuorum ya bizim işimiz ne. Zor ah bu kadınlar🤣🤣

Sanırım ben de dayanamayıp 6.gün test yapıcam. 🙈
PlutonMerkez PlutonMerkez ciğim, ben sadece merkezde 1 lt içmeme rağmen transferden çıkar çıkmaz 5dk dayanabildim, sonra hemen sürgü istedim. 😂 Yarım saat sonra üstümü giyinip çıkarken de WC’ye uğradım.
Eve gelince de yatmadan önce bir ziyaret edince anca rahatladım. 🙈
ben hala koşuyorum hemşireye dedim 1litre yeter dayanamam sonra die yok iç iç dedi al içtim gördüm ebemi😂😁😁 bak test konusunda ben kimseyi ayartmış olmayayaım😅 yapmadan duramam ben bılıyrm kendımı

Suyu orda içtin demi skisik gitmen gerekmio bende tutamamktan korkuorum ya bizim işimiz ne. Zor ah bu kadınlar🤣🤣
Ya valla çişidir iğnesidir stresidir😁 orda başlıosun su içmeye canm boşa sıkışık gitme .benm cok geç geldi çiş oyuzden 1saat bekledik;)stresten gelmeyecegı tuttu o an snrası zaten malum

Back