- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.701
Sen rahat duyarsın canım, benım 6+2,6+3olacaklarAy benim randevum da çarşamba günü inşallah kalplerini duyarım bende
İnşallahh kuzumMaşallah maşallah canım benimsağlıkla büyüsünler. Küçük olduğu için görmemiştir. Hadi bakalım diğer gidişine kalp atışlarını da duyarsın inşallah
İnşallah canım benımOyyyyy maşallah.
O da görünür inşallah canım.
Çoooooooook sevindim.
Sana da çok geçmiş olsun canım. Haftada bir kalçadan vurulduğum proluton depotu üç günde bire çıkardı doktorum o gün de vurdular hemen bitane geçti çok şükür bidaha olmadı. Allahım yaşatmasın o korkuyu inşallah kimseye bidahacnm çok geçmiş olsun tüp bebek tedavisinde oluyormuş bu tarz kanamaalr özellikle ikizlerde daha çok yaşanıyormuş benimde adet gibi kırmızı kanamam oldu sonra kahveye döndü şükür bebekler iiyi
Valla kebapOh anne kvalide kebap:)) benm kimim var anacım annem ankarada kvalide izmirde:) ben bu sefer kimseye tedaviden bahsetmedimgizli sır
Aynen yapsınlar valla eşim sagolsun bisey yaptırmıyor bizim bu dönem daha dikkatli olmamız lazım Rabbim onları başımızdan eksik etmesinKesinlikle canım dikkat etmek lazım senelerce biz yaptık. Biraz da kociler yapsın aman
Hadi gözün aydın canım çarşamba gününe görürsün bebisleri inşallahKızlar ben kontrole bugun gittim, cumartesiyi bekleyemedim
Keselerimden biri 5+3,diğeri 5+2 uyumlu.. Birinde yolk sac göründü, fakat birinde belli belirsiz.. Takip edilmesi gerekir dedi.. Yani dolabılır de bos olarak kalabilir de.. Sıradaki kontrol çarsamba
İnşallahh canım benımHadi gözün aydın canım çarşamba gününe görürsün bebisleri inşallah❤
Maşallah bir ikiz annesi dahaİnşallahh canım benım
Çarsamba netlesicek sanırım, insallah diğerinin de içi dolarMaşallah bir ikiz annesi daha
Yaaa bunu okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam. Çok değişik bir konu. O dönemler kan sulandırıcı iğne kullaniyor muydunuz?canım 36 haftalıktı kaybettiğimde ani bebek ölümü diye geçiyormuş sebebi bulunmadı okadar güzel giden gebeliğim vardıki ne ağrısı ne bulantısı olmuştu vefat ettiği gün bile bende hiçbir ters giden birşey yoktu hareket etmediğini farkettim eşimle kontrole gidelim dedik hareketlerini dinleyip geliriz içimiz rahat etsin demiştik ama hareketleri yoktu sonra sezaryana alındım karnım boş kucağım boş eve geldik eşyaları duruyordu öyle 2 sene geçti ama acısı geçmediismi İbrahim Egeydi kalbimin hiç geçmeyen yarası olarak kaldı...
Cift canim. Zaten iki embriyonun ayni anda tutma olasiligi yuzde 10 kadar bir seymis. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin canim.Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsun inşallah. Karar verdin mi tek mi çift mi oldu
geç tutunma olabiliyormuş snaırım inşallah birdahaki gittiğinde daha büyümüş şekilde görürsün annesi minnoşunuKızlarr merhaba bugün kalp atışı için randevum vardı.. Normalde adete göre 7 haftalık görünüyordum. Ama kalp atışı çok derinden duyuldu. Yani belli belirsiz.. Doktor da 1 hafta geride dedi 6 haftalık dedi.. Ama minik de olsa kalp atışı duyuldu ... Yani biraz üzülmedim değil.. Rahmin şekli yeri her şeyi düzgün dedi ama hafta olarak geri çıktı.. Bir şey olmaz değil mi
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim Rabbim gönlüne göre versin inşallahÇarsamba netlesicek sanırım, insallah diğerinin de içi dolar
Aminn canım. Ben valla benimkini merak ediyorum napıcakAynen yapsınlar valla eşim sagolsun bisey yaptırmıyor bizim bu dönem daha dikkatli olmamız lazım Rabbim onları başımızdan eksik etmesin
Ben istanbuldayım cnmValla kebapsenin de eşin var canım inşallah olduğunda büyük süpriz olucak desene sen nerde oturuyorsun
Aminn canım Rabbim kolaylaştırsın yolumuzu. İnşallah sağlıkla tutunurlar müjdeli haberini alırızCift canim. Zaten iki embriyonun ayni anda tutma olasiligi yuzde 10 kadar bir seymis. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin canim.
Geç tutunma olmuş olabilir canım inşallah haftaya daha gümbür gümbür duyarsın ve haftası ile uyumlu sağlıklı ilerlerKızlarr merhaba bugün kalp atışı için randevum vardı.. Normalde adete göre 7 haftalık görünüyordum. Ama kalp atışı çok derinden duyuldu. Yani belli belirsiz.. Doktor da 1 hafta geride dedi 6 haftalık dedi.. Ama minik de olsa kalp atışı duyuldu ... Yani biraz üzülmedim değil.. Rahmin şekli yeri her şeyi düzgün dedi ama hafta olarak geri çıktı.. Bir şey olmaz değil mi
Çok şükür canım her şeyi düzgün çıkmış. Belki geç tutunmuştur. Kalp atışını da duymuşsun sağlıkla devam etsin inşallahKızlarr merhaba bugün kalp atışı için randevum vardı.. Normalde adete göre 7 haftalık görünüyordum. Ama kalp atışı çok derinden duyuldu. Yani belli belirsiz.. Doktor da 1 hafta geride dedi 6 haftalık dedi.. Ama minik de olsa kalp atışı duyuldu ... Yani biraz üzülmedim değil.. Rahmin şekli yeri her şeyi düzgün dedi ama hafta olarak geri çıktı.. Bir şey olmaz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?