2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

cnm çok geçmiş olsun tüp bebek tedavisinde oluyormuş bu tarz kanamaalr özellikle ikizlerde daha çok yaşanıyormuş benimde adet gibi kırmızı kanamam oldu sonra kahveye döndü şükür bebekler iiyi
Sana da çok geçmiş olsun canım. Haftada bir kalçadan vurulduğum proluton depotu üç günde bire çıkardı doktorum o gün de vurdular hemen bitane geçti çok şükür bidaha olmadı. Allahım yaşatmasın o korkuyu inşallah kimseye bidaha

Hadi gözün aydın canım çarşamba gününe görürsün bebisleri inşallah

Yaaa bunu okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam. Çok değişik bir konu. O dönemler kan sulandırıcı iğne kullaniyor muydunuz?

Kızlarr merhaba bugün kalp atışı için randevum vardı.. Normalde adete göre 7 haftalık görünüyordum. Ama kalp atışı çok derinden duyuldu. Yani belli belirsiz.. Doktor da 1 hafta geride dedi 6 haftalık dedi.. Ama minik de olsa kalp atışı duyuldu ... Yani biraz üzülmedim değil.. Rahmin şekli yeri her şeyi düzgün dedi ama hafta olarak geri çıktı.. Bir şey olmaz değil mi

geç tutunma olabiliyormuş snaırım inşallah birdahaki gittiğinde daha büyümüş şekilde görürsün annesi minnoşunu

Çarsamba netlesicek sanırım, insallah diğerinin de içi dolar
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah bende tek kese gözüktü pazartesi kalp atışını duymak için gidicem acaba diyorum ikinci kese oluşurmu süpriz yapıp değere göre ikize alışıp kesede tek görmek şaşırttı beni hayırlısı Rabbim karnimdakine sağlık versin

Aynen yapsınlar valla eşim sagolsun bisey yaptırmıyor bizim bu dönem daha dikkatli olmamız lazım Rabbim onları başımızdan eksik etmesin
Aminn canım. Ben valla benimkini merak ediyorum napıcak bak ufak bir tahmin
- aşkım evi süpürebilir misin. Tozlanmış
- ne tozu aşkım hani ben bir şey göremiyorum. Miss gibi ev
Kesin bu diyalog geçer aramızda

Geç tutunma olmuş olabilir canım inşallah haftaya daha gümbür gümbür duyarsın ve haftası ile uyumlu sağlıklı ilerler stres yapma annesi

Çok şükür canım her şeyi düzgün çıkmış. Belki geç tutunmuştur. Kalp atışını da duymuşsun sağlıkla devam etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…