• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ayy canım benim panik olma git usg baksınlar belki serum verirler yatıp dinlen korkma sakın geçecek❣️

Canım ya Bnmde göbeğim hafif morardı çok yakıyo kola geçsem tek elle kabaca tutmadan koldan oluyomu rahat? Ben önceki gebeliğimde 9 ay kan sulandırıcı kullanmştm göbegim büyüyünce yapamadım bacaktan yapmaya devam etmiştim ozmn😅
Kolun arka kısımındaki etli olan yeri tutarak yapabılırsn cnm banada hemsire öle tarif etmıstı gerçi ben hiç yapmamıstm;) yapan arkdslrda öle yapıo Ssevincli Ssevincli arkdsta öle yapıo kol bacak göbek morardkca degıstr

Değerlerim iyi çıkmış çok şükür. Bende başlıyorum inşallah sonunda😍😍🥰🥰
tenor.gif

Ya en iyisi ben kola veya bacağa yapayım Enox’u. Prolutex o morluklardan işe yaramamışmıdır acaba.Korkum o 😔Transfer sonrası 8. Gün bugün , iş işten geçti yaramadıysa da artık.Keşke daha önce başlasaydım kola yapmaya, morarmazdı göbeğim.
Bu iğne herkese veriyormu bide transfer e yakinmi baslaniyor

İnşallah canım benim seninkide hemen gelir inşallah birlikte başlarız 🥰
Aynen akşam başlıcam nasipse😍
Gelicem die kendini ağrıyla belli edio yetisicem ben inanıyorum e yaptığınız hazırlıkları söyleyin banada ben evde yanlız olucam temizlik başlıyorum işte yatarım die planliorim ama PlutonMerkez PlutonMerkez de görünce diorum çok yatmam

Gelicem die kendini ağrıyla belli edio yetisicem ben inanıyorum e yaptığınız hazırlıkları söyleyin banada ben evde yanlız olucam temizlik başlıyorum işte yatarım die planliorim ama PlutonMerkez PlutonMerkez de görünce diorum çok yatmam
Valla ben transfer olcam diye hep dip bucak temizlikler yaptım hepsinde de transfer ertelendi 🤣şimdi de banane amann 🤪🤪 şaka şaka bilmiyorum ki kız şimdilik beslenme alışkanlıklarımı düzenlemem lazım. Birde kendime yürüyüş planlayım diyorum.
Başka da ne yapmam gerekiyor bende bilmiyorum 🤣🤭
PlutonMerkez PlutonMerkez bacımsu yine dip bucak temizlik yapim mi kız. Ama çokta yormamak lazım galiba

Valla ben transfer olcam diye hep dip bucak temizlikler yaptım hepsinde de transfer ertelendi 🤣şimdi de banane amann 🤪🤪 şaka şaka bilmiyorum ki kız şimdilik beslenme alışkanlıklarımı düzenlemem lazım. Birde kendime yürüyüş planlayım diyorum.
PlutonMerkez PlutonMerkez bacımsu yine dip bucak temizlik yapim mi kız. Ama çokta yormamak lazım galiba
İste ben adet olmadan ceviz felan badem yiyodum yediklerime dikkat ediyorum iki kere bende iptali yiyince dedimki Allah ne verdiyse yedim evet yürümek lazım suyu bol şimdiden içelim alistirallim tabi deneyimlilerden bilgi toplamak lazım🥰

Amin inşallah canım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inşallah ❤️❤️🤲 bende geçen ay histereskobi oldum adet bekliyorum
Hadi hayırlısı inşallah canım valla bu benim 3.histereskppi olacak allah sonumuzu hayır etsin inşallah 🤗🤗🤗😘

Aynen öyle canım tamam deseydi çok işime gelecekti ama olmadı maalesef.Cok uzun kulandirmasa bari de
yani hepsi başka kafalrda:)) aman dr beyın dediği olsun boşver gıcık dr😁😁
Yap bebem ya daha transfer mi oldn sankim;) benm 3gun kaldı ben temzlkte yapıom herşeyide yapıom;))kan dolasımı için hareket sart ne kdr hareket okdr rahıme kan gider.bende persembe yapacam temzlk😁yürüyus bende ıstıomda cok eriniyorum inan😂 bırde mutlaka avakado ye bebem sabahları

İste ben adet olmadan ceviz felan badem yiyodum yediklerime dikkat ediyorum iki kere bende iptali yiyince dedimki Allah ne verdiyse yedim evet yürümek lazım suyu bol şimdiden içelim alistirallim tabi deneyimlilerden bilgi toplamak lazım🥰
İşte biz ne yapsakta,kaderde be varsa o biz gene tedbirimizi alalım gerisi Allahtan🥰 yoksa uyusturucu içip hamıle kalıp sokaga atanlar vr kimin neyle nasıl sınanacagını bilemıyrz işte zalım dünya;)

Kolun arka kısımındaki etli olan yeri tutarak yapabılırsn cnm banada hemsire öle tarif etmıstı gerçi ben hiç yapmamıstm:KK66: yapan arkdslrda öle yapıo Ssevincli Ssevincli arkdsta öle yapıo kol bacak göbek morardkca degıstr
Evet aşko ben oksaparı hep koldan vuruyorum hiç göbekten vurmadım zaten prolutexi gobekten vuruyorum heryer delikdesik kevgire döndük 🤭

Merhabalar, yazılanların hepsini okuma fırsatım olmadı ama kaderdaş olduğumuzun farkındayım. Ben de tüp bebek tedavisi için doktora gittim hormon ve kan testlerimi yaptırdım öncesinde kan değerlerim çok düşükmüş doktorum demir ve folik takviyesi verdi. Şu an onları kullanıyorum ve beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Adetimin 2. Günü tekrar doktora gideceğim ve bi sıkıntı olmazsa tedaviye başlamış olacağız. Konuya biraz hakimim ancak çok detay okumak beni strese sokuyor. Siz nelere dikkat ettiniz bu süreçte tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻💌🌻

ya hiç hazırlık yapasım yok😂😂 transfer cuma olacak zaten cmt pazar eşim evde o yapar:) zaten ben kurtluyum ilk gun dinlenir 2.gun normal hayata dönerim geçen seferde öle yapmıstm.temizlk işinide persembe hallederim olmadı.ama ben ilk gnden snra normal tıme devam😂 serum u duymadım hiç bebeğim bana neupogen yapacak ıste.zaten prograf ta kullanıyrm normalde bagısıklıgım zayıf zaten prografı bile 1adet ıcıyorum .
ay kız dınlen dınlen ya okdar ugrasıyoruz bıde :D :D valla bana oyle serum verıyor nblm dıyım dedım belkı sanada ıyı gelır smını unuttum ama bulunca yazarım canım

Merhaba
Bugün transferim oldu dondurulmuş 2 tane 3. Gün transfer edildi, nasıl transfer oldum anlamadım transfer yapıldı hemen masadan kaldırdılar yürüyerek odaya geçtim 15 dakika uzandım çıktım evime geldim,
Nerden oldunuz öncelik hayırlı olsun hiç mi yatirmadilar her hastane farkli sanırım ama ilk gün bol bol dinlenin yine de siz evde de sımsıkı tutunsun inşallah bebeğiniz 🤲🤲

Back