• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Leke değil canım bildiğin adet kanaması geldi şimdi dinleniyorum devam ederse gidicem hastaneye orda birşey yaparlar mı karından görünür mü acaba daha 7.haftadayım
Canım benim dikkat et kendine istersen doktora bir git için rahat eder dinlen Allahın izniyle bisey olmaz Rabbim bebeklerini korusun 🤲

Huraaaa evet aldım)))gördüm bile😛kocamanmiş)))biz 6 kişi vardık birisinin iptal etmişler. Ben 8.30 geldim hastaneye saat13 çıktım sadece şuan evdeyim uzanıyorum. Ben şey takıldım beni 6 ekim kan vermeye çağırdılar 8 gün oluyor sadece😳
Ay hadi bakalım, sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almak da nasip olsun. 🥰
Bugünü 1 diye sayıyorlar, 9.gün oluyor canım. Çok da erken değil, kanda çıkar varsa. 😉

Leke değil canım bildiğin adet kanaması geldi şimdi dinleniyorum devam ederse gidicem hastaneye orda birşey yaparlar mı karından görünür mü acaba daha 7.haftadayım
Karından görünür tabi canım, kalp atışı bile duyulabilir.
Baya baya kanamaysa hemen git doktora.
Vakit kaybetme.

Kızlar merhabalar bende tüp bebek sürecine başladım iğnelerin 6.günündeyim adetin 8.günü. Gonal f 225 ile başladım dün kontrolüm vardı 10-12adet yumurtam oluşmuş ve dün tekrar bi ilaç yazdı dr’um merional 75 diye 5 kullanımlık verdi. 30eylülde vurmam içinde 2 kutu cetrotide verdi. Ayın 2sinde kontrolüm var 4ünde de toplama olacak sanırım. Tedavi başında bana taze transferle şansımı denemek istiyorum demişti ama yumurta sayım fazla olursa acaba taze olmaz mı?😔 ilk tedavim o yüzden soruyorum uzun oldu biraz kusura bakmayın tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bir de neden gonal f ve merional ı aynı anda veriyorlar çok ağır olmuyor mu🙈
Bende aynı şekilde kullandım. Ağrı olmuyor. Biraz geriyor sadece.

Yok cnm alakası bile olamaz.morluk oldu die hiç iğne etkisi gidermi! Kana karışıyor morluk bunu nasıl engelleyebilsin.sadece göbeğin cok morarmıs die kola geç dedim ,kolunda moraracak ama biraz göbeğin dinlenir en azından.prolutexi 1adet mi 2adet mi yapıosun?? Prolutexide 2 kullanıyorsan tek şırongaya çekip tek seferde yapabilirsn ben öle yapmıstm
Bana da o şekilde demiştin yaa.Doktoruma sorduk yapayım diye ama.kabul etmedi sabah akşam devam et dedi.Ben de o şekilde devam ediyorum hala.

Aaa söylediğin iyi oldu canım benim başıma o durum rahim filminde geldi cd olarak istediğini başta belirtmem gerekiyormuş sadece görüntü verdiler bunda söylediğin iyi oldu başta söyleyeyim 🙃az önce görüştüm hastane ile cuma günü yapılacak nasip olursa histereskopim ben cumartesi gecesi olmuştum adet o günü saymadım pazarı 1 sayarsak bugün 3. Günün genelde 5 yada 6 gün sürüyor adetim hani 6. Gün pembe lekelenme tarzında cuma 6.gun oluyor ama hemşire lekelenme tarzında olursa sıkıntı olmaz işlemine dedi cumartesi ve pazartesi histereskopi işlemleri yapılmıyormus salı bize uygun değil iş dolayısı ile çarşamba da geç olur denildi inşallah cuma da çok erken değildir 😅
Evet canım son gün lekelenmeleri önemli değilmiş benim doktorda öyle söylemişti. Yok erken olmaz ona göre ayarlıyorlar. Bende 5. Gün çok geç olur diye korkuyordum ama sıkıntı çıkmadı 😍
Kızlar değerim 183 çıktı 😍😍5. Gün embriyosu 12. günüm bugün 2 gün sonra tekrar kan vericem
Oo süper hadi gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah 🥰 🥰
Kızlar merhabalar bende tüp bebek sürecine başladım iğnelerin 6.günündeyim adetin 8.günü. Gonal f 225 ile başladım dün kontrolüm vardı 10-12adet yumurtam oluşmuş ve dün tekrar bi ilaç yazdı dr’um merional 75 diye 5 kullanımlık verdi. 30eylülde vurmam içinde 2 kutu cetrotide verdi. Ayın 2sinde kontrolüm var 4ünde de toplama olacak sanırım. Tedavi başında bana taze transferle şansımı denemek istiyorum demişti ama yumurta sayım fazla olursa acaba taze olmaz mı?😔 ilk tedavim o yüzden soruyorum uzun oldu biraz kusura bakmayın tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bir de neden gonal f ve merional ı aynı anda veriyorlar çok ağır olmuyor mu🙈
Merhaba canım evet yumurta sayısı fazla olunca ohss riskine karşı diğer aya ertelenebiliyor. Yine de en iyisini doktorun bilir tabiki.
Huraaaa evet aldım)))gördüm bile😛kocamanmiş)))biz 6 kişi vardık birisinin iptal etmişler. Ben 8.30 geldim hastaneye saat13 çıktım sadece şuan evdeyim uzanıyorum. Ben şey takıldım beni 6 ekim kan vermeye çağırdılar 8 gün oluyor sadece😳
Hadi gözün aydın canım sağlıkla tutunsun inşallah 🥰 🥰

ee tabikii ayy o donem cok zor ya mahfoluyor insan okdar ilac okdar hormon rosk bide sonunda acaba oldumu olmadimi aman yok dollendimi allahim vallahi cok zor coook ya
bu arada az kaldi canim senin hadi bakalim 1 ekime son iki gunun su iki gun icinde her isini hallet soyle 1 hafta guzelce tatildeymissin gibi dusunup hic bir is yapma valla ben bu sefer kilimi kipirfatmiycam bol bol uyucam ilk hamileligimde oyle yapmistim ilk 2 gun ozellikle hep uyudum yattim 😁😁 bilemjyirum tabi etkisi ne kadar ama 4 5 gun sonucta tutunma icin onemli ya biri gelmiycekse eger yemeklerini hazirla en kotu kavonozla falan esij versin sana
bak bu arada ben serum takilcam bagisiklik duzenleyici doktorunla konus isterden bebegin tutunmasinada yardimci oluyormus haftada 1 kerr falan vurulcam onu
ya hiç hazırlık yapasım yok😂😂 transfer cuma olacak zaten cmt pazar eşim evde o yapar:) zaten ben kurtluyum ilk gun dinlenir 2.gun normal hayata dönerim geçen seferde öle yapmıstm.temizlk işinide persembe hallederim olmadı.ama ben ilk gnden snra normal tıme devam😂 serum u duymadım hiç bebeğim bana neupogen yapacak ıste.zaten prograf ta kullanıyrm normalde bagısıklıgım zayıf zaten prografı bile 1adet ıcıyorum .

Eşim azosperm vakası, tese ameliyatı oldu ve çıkan spermlerden sadece 2 embriyomuz oluştu. Başka sperm yok. Oluşan 2 embriyodan 1 i transfer edildi negatif, geriye 1 embriyo kaldı eğer o da negatif olursa başka şansımız yok. Çünkü denemek için hiç sperm yok
Selam benim eşimde bugün oldu tese ama bize birşey demediler sonuç ne zaman belli olur yarın benimde yumurtalarım toplanacak çünkü

Bana da o şekilde demiştin yaa.Doktoruma sorduk yapayım diye ama.kabul etmedi sabah akşam devam et dedi.Ben de o şekilde devam ediyorum hala.
valla bu dr lara da akıl sır ermıyor kımısı yap diyo kımısı olmaz. Ben öle yaptım bir sorunda yaşamamıstm.sen drunu dinle ben gene aynı sekıl devam;))

Ultrasondakı folikül sayısına göre ilaç dozu ayarlıyor benm 15 folikul saymıstı aynı yazdıgınz kadr iğne kullanmıstm.ne kdr folıkul okdr doz artar buyutmek ıcın korkma.bana taze yapmamıstı hafif ohs olmustm.zaten dondurulmus daha mantklı cok iğne yoruyor rahmı dinlenmek lazım.bünyeye göre değişir tabı taze olanda cok.drun dogru kararı verır zaten telas etme

Kızlar adet gibi kanamam oldu 😞

Ayy canım benim panik olma git usg baksınlar belki serum verirler yatıp dinlen korkma sakın geçecek❣️

valla bu dr lara da akıl sır ermıyor kımısı yap diyo kımısı olmaz. Ben öle yaptım bir sorunda yaşamamıstm.sen drunu dinle ben gene aynı sekıl devam:KK66:)

Canım ya Bnmde göbeğim hafif morardı çok yakıyo kola geçsem tek elle kabaca tutmadan koldan oluyomu rahat? Ben önceki gebeliğimde 9 ay kan sulandırıcı kullanmştm göbegim büyüyünce yapamadım bacaktan yapmaya devam etmiştim ozmn😅

Back