2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Dondurulmus transfer oncesi kullandığım ilaclar su sekilde. Siz de yazar misiniz?
gunde 3 estrofem
Sabah aksam lutenus her defasinda 2 tablet
3 gunde bir proletux igne
Coraspirin 1 tane
1 tane prednol
Folik asit

Her doktorun ilaç protokolü farklı oluyo canım.
Hatta sadece hastaya göre de değişmiyor.
Aynı hastaya Farklı protokoller de uygulanabiliyor.
Mesela benim bu 2.transferim, ilaçlar ve dozları değişti.
3 Estrofem
3 Progestan fitil
1 Coraspin
1 Decavit
2 günde 1 100mg Progestan iğne

İmom vitamin
Estrofem günde 3 tab
Lutinus günde 3
Ve cumartesi prolutex vuruldum.
Yarın transfer
Ne kadar cok ilaclariniz var. Ben su an sadece estrofem kullaniyorum 3 kere ve folik asit. Transferden 5 gun once progestan fitil eklencek. Transfer sonrasida insani felc eden prognexy igne.
Ilk denemem dusuk oldugu icin, sanki ne kadar cok ilac olsa dusuk riski olmucakmis gibi geliyo

Ne kadar cok ilaclariniz var. Ben su an sadece estrofem kullaniyorum 3 kere ve folik asit. Transferden 5 gun once progestan fitil eklencek. Transfer sonrasida insani felc eden prognexy igne.
Ilk denemem dusuk oldugu icin, sanki ne kadar cok ilac olsa dusuk riski olmucakmis gibi geliyo
Canim bana da benim kullandiklarim az gibj geldi. Normalde ilk hamileligimden once transfer zamani bunun 2 kati ilac kullanmistim. Cift transferde. Simdi ki doktorum tek transfer dusunuyor diye mi bu kadar az ilac verdi diyorum kendi kendime. Muhtemelen sana da transfere 5 gun kala kortizon hapina ve progesteron fitil ya da lutinal fitil baslar.

Ya valla neden benm dr bu işlemi yapmadı bilmiyorum.transfer günü kendisine sorucağım tekrar.kist benmde kafamı kurcalayan bir durum
tabiki doktor daha iyi bilir ama sen iyicene sor herseyi icinde suphe kalmasin canim valla okdar paea harcuyoruz ben doktora diyorum hep bakin gidisat kotu ise ipfal edelim ben onumuzdeki ayda beklerim ederim falan diye

tabiki doktor daha iyi bilir ama sen iyicene sor herseyi icinde suphe kalmasin canim valla okdar paea harcuyoruz ben doktora diyorum hep bakin gidisat kotu ise ipfal edelim ben onumuzdeki ayda beklerim ederim falan diye
Aynen sorcam kuzum.bende öle dedim dr a problem olacaksa iptal edelim die.gerekgörmedş.parası zaten sorun ama birde embryo oluşturmak daha zor bir süreç.

Evet alcagi nefes varsa ne yapsak boş hamurda açmak cesaret şimdi ertesi günü canım ya 😂 sen ne marifetli hatun musn 🙂
Ben ertesi gün kaç basamak indim çıktım seminer verdiğim salonda.150 küsür kişi vardı, sesim arkaya gitmiyordu maskeden.İndim çıktım basamakları. Ne olur bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

arkdaşlar birşey sorcam transferden bir kc gün sonra ader ağrıları gibi ağrılar yaşayan varmı yada oldu mu
Ben transferin 8. Günündeyim hep oluyor hala benim.Transferin ilk günleri sürekli oluyordu, şimdi ara ara.Ben sonucumu bilmiyorum ama olumlu mu olumsuz mu.Burada olumlu olan arkadaşlardan adet sancısı çeken olmuş.

kalça iğnesini bende tercih etmıyrm felç gibi gezdiriyor.prolutex kullanıyrm ben birde litunus fitil. Prolutex te cok pahalı anacm valla iliğimizi kuruttular.neupogen de deneysel bir iğne bakalm 1adet yapacakmıs zaten 600tl cıvarı kutusu 2500
Canım prolutex iğne ve Enox kan sulandırıcı yapıyorum her gün birer tane.Çok fazla morarma oldu göbeğimin etrafında.Bana göbek deliğinin 4 parmak sağına soluna ve altına yapın iğneleri dediler. Ama morluklardan yer kalmadı yapacak.Sen de sadece göbek deliği etrafına mı yapıyorsun.Kan sulandırıcı iğneyi yapınca ıslak pamukla bastırıp gezdirirsen o yapıyormuş, ben ilk iğnemde göbeğimin alt tarafını tamamen morarttım o şekilde 😔

Ben de şimdi çıktım hastaneden.
Biri 4aa diğeri 4ab, 2 embriyo transfer edildi.
Bedenen, ruhen ve aklen sağlıklı sıhhatli bir şekilde dünyaya gelsinler inşallah. 🥰
Hayırlı olsun canım, dualarımız hepimiz için 🤲🤲💜❤️Sen de bana dua et lütfen transfer sonucumu öğreneceğim 2 ekimde .

Canım bende 3-12 günleri sadece imom ve estrofem kullandım . 12 günde kontrol vardı yani 13-18 doktor progesteron eklemiş . Transfer bugün 18 günü oluyor

Bu arada lutinus fitil ne tuhaf bir sey ya. Onun aparatini sonuna kadar sokuyor musunuz? Sanki agri yapiyor. Bir de 4 5 saat sonra kireç gibi dökülüyor. Sizlerde de oluyor mu
Aynen öyle 🤪🤪🤪eskiden crinon vardı o da aynı 😜😜. Ben ped kullanıyorum çünkü günde 3 defa bu lutinus vardı

Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah güzel güzel döllensinker kaliteli bebeler olsunlar inşallah 🤗🤗bu defa donmus olacak cnm tekrar histereskopi yapilacak ekim kasım tranfer edecek sanırım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🤗🤗😍
Amin inşallah canım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inşallah ❤️❤️🤲 bende geçen ay histereskobi oldum adet bekliyorum

Ben ertesi gün kaç basamak indim çıktım seminer verdiğim salonda.150 küsür kişi vardı, sesim arkaya gitmiyordu maskeden.İndim çıktım basamakları. Ne olur bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Aslında bu konuda çok takiodum ama okudumda yani yatmak ise yarasa ameliyat li gibi yatirrlardi hastanede kipirdamazdik tamamen hem rahim emriyo ve psikoloji nin iyi olması zaten transfer yapınca o duvar kapaniomus ayağa kalkmak la düşmez biliorum ama tamamen aman kalkma hapşırma die okudum önceden ondan bence sen kafanı rahat tut inan hisset bebeğini güzel haberler vericeksin ben inanıyorum canım benim😍🥰

Ben transferin 8. Günündeyim hep oluyor hala benim.Transferin ilk günleri sürekli oluyordu, şimdi ara ara.Ben sonucumu bilmiyorum ama olumlu mu olumsuz mu.Burada olumlu olan arkadaşlardan adet sancısı çeken olmuş.
insllah tutunma sancılarıdır canım inşallah benimde vallah transferın ikinci günü başladı o gün 1 saat boyu baya ağır bır ağrım vardı sonra hafifledi şimdi hafif adet sancıları oluyor bel ağrımda oluyor q

Kızlar günaydın bir şey soracağım histereskopi işlemi yapan arkadaşlara
Histereskopi ne zaman yapıldı size yani adet bitiminin kaçıncı günü
Ben de yapacağım da nasip olursa bugün adetimin 3. Günü bende yapılacak işlemi çok detaylı konuşmadık yani perde yada ne bileyim rahim düzeltme işlemi falan değil. Normal rahim temizleme gibi herhalde polip yada başka bisey varsa doktorum sadece transfer oncesi histereskopi tavsiye etti embriyom genetik süreci olduğu için çok ayrıntılı konuşmadım bir sonuç gelsin öyle konuşuruz dedim.
Birde histereskopi sonrasi aynı gün yola çıkabilir miyiz yani ağrılı bir işlem mi
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için 😇

Back