2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar benim kalınlık 8,9 cıktı bugun, estrofemın 10.günü..
6.günü 9,2 cıkmıstı.. Moralim bozuldu.. Ölcüm yapılan oda farklıydı, bı de ilacın dozu düşürüldü ondan olabılır dedı, tekrar dozu yukselttı, cuma gunu tekrar cagırdı, moral bozacak bısey yok dedı
Bence canını sikma benim adetin 13. Günü 8,5-9 civarı dedi.Gelisme olmamış dedim de doktor istemiyoruz zaten fazla gelişme gayet iyi dedi.cuma transfer var en fazla 9,5 olur o zamana

Adetin 2 ve 3. Gunu 2 tane, sonrakı 3 gun gunde 3 taneydı, kalınlık bıraz fazla gıbı gelmısti 6.gun kalınlıgı, dozu da bi gün 2 bi gün 3 seklinde ayarladılar, 5 gun de boyle kullandım. Sımdı tekrar 3 e cıkardılar.. Cuma bidaha bakıcak, kalınlık azalınca moralım bozuldu. Acaba ilk ölcüm mü hatalıydı dıye dusunmek ıstıyorum, doktor Hemsıreye tekrar sordu hatta 6. Gun olduguna emin misin diye..
Üç çizgi oluşmuş mu o önemli kalınlığında n bu şekilde bile kalsa yeterli dert etme

Artar tekrat cnm mrk etme 8.9 daha guzelll

Bence canını sikma benim adetin 13. Günü 8,5-9 civarı dedi.Gelisme olmamış dedim de doktor istemiyoruz zaten fazla gelişme gayet iyi dedi.cuma transfer var en fazla 9,5 olur o zamana

Cok saolun kızlar ya rahatladım biraz ❤️🙏🏻insallah cuma gunu hersey yolunda diyebilirim ben de

Onu sormayı unuttum canım, kalınlık azalmıs dıyınce, boyle beynimden kaynar sular dokuldu
Aslında ekranda kendin de görürdün baksaydin ki doktorun kendi soylemeliydi sormadan da.Cuma günü sorarsın artık.Ama kalinligin gayet iyi 6. Günü o kadar dediğin de o bana normal gelmemişti şaşırmıştım açıkçası şuan gayet iyi.Biliyorsundur çok kalın olması da iyi değil embriyo delip geçmiyor yerleşmek için

Anladım canım, kusuruma bakma bılmedıgım ıcın soruyorum, acaba donmus embrıyo transferinde hep boyle mı oluyor kı, ben de taze transferimden sonra ovitrelle ve gonapaptyl yapmıstım.. Ama donmus ile ılgılı Hıc bilgim yok ne derlerse yapıyorum.. Transfer sonrası da bı poset ilacın olur.. İnsallah rabbim emeklerimizin karsılıgını verır ❤️
Valla benim de ilk denemem dediğin gibi ne derlerse yapıyoruz. Yarın iğneleri ve hapları kullanmaya başlıcam ikişer üçer yazmış hep ilaçları sanırım transfer sonrası da bunlara devam edicem o yüzden hepsini tek seferde aldırdı 🤷🏻‍♀️

Aslında ekranda kendin de görürdün baksaydin ki doktorun kendi soylemeliydi sormadan da.Cuma günü sorarsın artık.Ama kalinligin gayet iyi 6. Günü o kadar dediğin de o bana normal gelmemişti şaşırmıştım açıkçası şuan gayet iyi.Biliyorsundur çok kalın olması da iyi değil embriyo delip geçmiyor yerleşmek için
Canım zaten kendı de saşırmıstı 6.gün olduguna emın mısın dıye Hemsıreye bida sordu, yanlıs olcum muydu acaba bu dusunce beynimi kemiriyor

Canım bence ortada canını skicak bişe yok gayet güzel daha da kalınlaşır doktorun ters bişe görse Cat die soyluo biz boşuna kendimizi strese sokuoz bak bana çat diye soledi 😃
Cuma gunu cagırdı, ilacın dozunu artırıp, sanırım o zaman ne oluyorsa çat diye soylıcek.. E2 lh ve progesteron da istedi cuma gunu ıcın

Nasıl geçti transferiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız😍 siz olmayın zaten şimdi☺️
Çok guzel heyecanli geçti 🤭
Insallah pozitiflede müjdeyi veriririm
Adetin 2 ve 3. Gunu 2 tane, sonrakı 3 gun gunde 3 taneydı, kalınlık bıraz fazla gıbı gelmısti 6.gun kalınlıgı, dozu da bi gün 2 bi gün 3 seklinde ayarladılar, 5 gun de boyle kullandım. Sımdı tekrar 3 e cıkardılar.. Cuma bidaha bakıcak, kalınlık azalınca moralım bozuldu. Acaba ilk ölcüm mü hatalıydı dıye dusunmek ıstıyorum, doktor Hemsıreye tekrar sordu hatta 6. Gun olduguna emin misin diye..
Endiselenme gayet güzel gidiyor ölçüm cuma guzel haberler ver bize

Valla benim de ilk denemem dediğin gibi ne derlerse yapıyoruz. Yarın iğneleri ve hapları kullanmaya başlıcam ikişer üçer yazmış hep ilaçları sanırım transfer sonrası da bunlara devam edicem o yüzden hepsini tek seferde aldırdı 🤷🏻‍♀️
İyi bari transfer gunu ılaclar la ugrasmazsın bı de, şifa olsun ınsallah..

Teyzoşları 😊😊 çok şükür emanetlerimi aldım geldim 2side transfer oldu😍😍 Allahıma şükürler olsun bi sıkıntı çıkmadı🤲🤲 Allah razı olsun sizdende merak edip sormuşsunuz 💕
İnsallahhh darısı bize olsun ❤️ böyle bir mesaj yazacağım günü iple cekiyorum, heyecanlı günler basladı, test günün ne zaman

X