2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Çatlatma ıgnesı ne ıcın canım?
Bugün gittim işte rahim kalınlığı güzel dedi progesteron ve e2 hormonlarına bakıldı bizden haber bekle eğer hormonların da iyiyse çatlatma iğnesini vurmanı istiycez göbekten dedi. Bu iğneyi yapmamızdaki amaç yumurta çatlatmak değil Rahimin işlevini yavaşlatmak dedi haftaya transfere kadar bu görevi görecekmiş. Daha sonra bir gün ara verip perşembe günü iğne ve haplara başlarsın dedi iğne olarak prolutex verdi bi de bir sürü hap falan. 1 poşet dolusu ilacım oldu 🙈

İyi akşamlar, ben de geldim 😊 ilk deneme, ohss nedeniyle transfer ertelenmişti, şimdi dondurulmuş 5. Gün embriyosu iki tane transfer olacağım inşallah estrofeme başladım üç gün oluyor. Henüz transfer tarihi belli değil. 😊 Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallah 😊
Hoş geldin.Hayirli olsun tedavin.Her şey yolunda gitsin inş 😊

Bugün gittim işte rahim kalınlığı güzel dedi progesteron ve e2 hormonlarına bakıldı bizden haber bekle eğer hormonların da iyiyse çatlatma iğnesini vurmanı istiycez göbekten dedi. Bu iğneyi yapmamızdaki amaç yumurta çatlatmak değil Rahimin işlevini yavaşlatmak dedi haftaya transfere kadar bu görevi görecekmiş. Daha sonra bir gün ara verip perşembe günü iğne ve haplara başlarsın dedi iğne olarak prolutex verdi bi de bir sürü hap falan. 1 poşet dolusu ilacım oldu 🙈
Anladım canım, kusuruma bakma bılmedıgım ıcın soruyorum, acaba donmus embrıyo transferinde hep boyle mı oluyor kı, ben de taze transferimden sonra ovitrelle ve gonapaptyl yapmıstım.. Ama donmus ile ılgılı Hıc bilgim yok ne derlerse yapıyorum.. Transfer sonrası da bı poset ilacın olur.. İnsallah rabbim emeklerimizin karsılıgını verır ❤️

Evet canım aldım inşallah ikiside benimledir 🤲🐣🐣
Evet cift embriyo transferi oldum hayırlısı bakalim
Hadi inşallah canım benim dikkat et kendine🥰😍
analık duygularımız tavan yaptı sanırım :KK200:sağlklı olsunda tek çift farkemiyor :KK68:
Ayy kesinlikle ya sağ salim gelsin de hayırlısıyla inşallah 🥰
Benim ofis tanısal olduğu için çok şükür zor geçmedi canım seninki operatif ise onda anestezi almak gerekiyor hayırlısı olsun Rabbim kolaylık versin sonu güzel olsun inşallah 🤲🤲 evet yarın belli olucak bakalım inşallah 2 bebemde benimledir 🤗
Kız ben sabah yanlış anlamışım diğer hafta sandm🤭🤭
İnşallahh canımm benim güzel haberlerini alırız inşallah 😍

X