2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İnsallahhh darısı bize olsun ❤️ böyle bir mesaj yazacağım günü iple cekiyorum, heyecanlı günler basladı, test günün ne zaman
Amin inşallah Allah razı olsun çok yakın yazacağın gün canım sen olumlu düşün Rabbim ne derse o hepimiz için hayırlısı 🤲🌹 14 eylül ❣

Cuma gunu cagırdı, ilacın dozunu artırıp, sanırım o zaman ne oluyorsa çat diye soylıcek.. E2 lh ve progesteron da istedi cuma gunu ıcın
İçini ferah tut bana mesala gidişat kötü ama yine iki gün sonra gel dedi sen in kalinliginda güzel o ilaçla artiyo zaten güzel şeyler düşün 🥰

Amin inşallah Allah razı olsun çok yakın yazacağın gün canım sen olumlu düşün Rabbim ne derse o hepimiz için hayırlısı 🤲🌹 14 eylül ❣
Merhaba, hayırlı olsun transferimiz gerçekleşmiş sanırım inşallah tutunur bebisleriniz 😍devlette deniyorsunuz sanırım hangi hastane acaba

Merhaba, amin Allah razı olsun inşallah 🤲😊 evet istanbul şehir hastanesi
Cam sakura sanırım değil mi bende orda bu sürece gireceğim de çok merak ediyorum devlette zor mu bu süreçler diye.randevum var kurul için Eylülun ortasında benimde.insallah olumlu sonuclanir sizin ve tüm bekleyenlerin🥰

Merhaba, amin Allah razı olsun inşallah 🤲😊 evet istanbul şehir hastanesi
Birde şeyi sorcakdim çift transfer ya sizin siz mi istediniz nasıl oldu.istersek çift yapıyor mu devlette bende amh düşüklüğü var 0.90, yaşim 31.35 yaş üstü mü olmak zorundayız amh dusuklugu sebep gosterilemez mi acaba fikriniz var mı.

Birde şeyi sorcakdim çift transfer ya sizin siz mi istediniz nasıl oldu.istersek çift yapıyor mu devlette bende amh düşüklüğü var 0.90, yaşim 31.35 yaş üstü mü olmak zorundayız amh dusuklugu sebep gosterilemez mi acaba fikriniz var mı.
Canm kanunen 35 yas üstune çift transfer ama dr lar kağıtta 1 göstererek cift yapıo.drunla görüş yapar:KK66:

Canm kanunen 35 yas üstune çift transfer ama dr lar kağıtta 1 göstererek cift yapıo.drunla görüş yapar:KK66:
Evet canım bunu duydum aslında da iste devlet ya hiç devlette böyle yaptırana denk gelemedim özeller yapıyormuş dediğin gibide.devlette yaparlar mı hiç bilmiyorum,umarım yapiyorlardir🙄

X