- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.021
Hiç korkma Allah dağına göre kâr verir merak etme.Simdiden araştırmaya girip hiç kendini korkutmacanım çok sevindim bebeişi görmene tek olması bana daha iyi geliyor ikiz gebe sayfalarına bakıyorum gözüm korkmadı değil şimdiden
Bi yerden başlıcam artık para suyunu çektiAyy inşallah canım ya. Rabbim o güzel duyguları da tattırsın inşallah
Hahah orada dilenme para çıkmazdilencilerin peşine takılmak lazım onlar işini biliyor
Evet alcagi nefes varsa ne yapsak boş hamurda açmak cesaret şimdi ertesi günü canım yaYok be cnm bende ilk transferde rahim 7iken tuttu,eve 1saat yol çekip geldim trafikten,ertesı gün kalktım hamur açtım tutacagı varmıs tuttu.hiç bunlara kafanı yorma tevekkül etmek zorundayız.biz amuda da kalksak Allah zürriyetimizden bir nesil bir nefes verdiyse hiçbirşey buna engel olamaz
Sağol canım benimOyy taze hamişlerimden bugün güzel haberler art arda gelmişş. Çok şükür kızlar çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Ay utandım şimcikEvet alcagi nefes varsa ne yapsak boş hamurda açmak cesaret şimdi ertesi günü canım yasen ne marifetli hatun musn
tşk ederim canım amin inşallah rabbim bekleyenlere hayırlı haber almayı nasip etsin inşallahHoşgelgin canım tabi ki eklerim. İnşallah sağlıkla tutunsun bebişin sağ salim büyüsün
Ama bana iyi geldi en azından kipirdamaya korkcaktim azcik cesaret aldım şimdi rahim kalinligi kaç dedi canım transfer tarihi bellimiAy utandım şimciksiz cesaret etmeyin cnm benimki deli cesareti dr a sordum o süpürge tutma agır kaldırma cok egılıp kalkma ne istiosan yap demıstı ordan gaz aldım sanırım
Hadi şükür sonundaKızlarr benim beklenen misafirde geldişimdi hastaneye geldim pcr testi vericem. Şehir dışında olduğu için otobüsle gidebilmek için
Tureed canım var mı sende gelen giden
Tamam canım anladım sagol yardımcı oldun. Sadece sordugum soruya değilde buna odaklanman ve ısrarla imkansız ben senden önceydiö falan demen benim sinirlerimi bozdu yani bende zaten yüzde yüz demedimki bunu en iyi doktor bilir yani sende yardımcı olmaya calısıyorsun ama deme tarzın beni rahatsız etmiş olabilir uzatmaya gerek yok stresli dönemlerdeyiz nede olsa burası mutlulugumuzu mutsuzlugumuzu meraklarımızı yani kısacası herşeyi paylaştgımız bi grup vw sagolsun çoğu kişi bana çok yardımcı oldu. Yani ama burası birbirimizi kırmak için falan kurulan bişey değil o yüzden konuyu kapatmak en iyisiBak burda adete gore 5+1im, 5.gün embrıyosu oldugu ıcın 5+3 cıkıyorum bu hesaplamada, yanı yumurtalama 14.gun gıbı kabul edilip otomatik hesaplıyor, benım dedıgım sey de buydu doktor benimkini 2 gun one cekebılır, veya bebek 2 gun onde gıdıyor diyebilir. Bunu soyleme ye çalısmıstım.. O yuzden adetın kacıncı gunu kavınıncı gun embrıyosu onemlı dedım..
Haydaaa...konuyu nereye cekıyorsun yıne ya.Tamam canım anladım sagol yardımcı oldun. Sadece sordugum soruya değilde buna odaklanman ve ısrarla imkansız ben senden önceydiö falan demen benim sinirlerimi bozdu yani bende zaten yüzde yüz demedimki bunu en iyi doktor bilir yani sende yardımcı olmaya calısıyorsun ama deme tarzın beni rahatsız etmiş olabilir uzatmaya gerek yok stresli dönemlerdeyiz nede olsa burası mutlulugumuzu mutsuzlugumuzu meraklarımızı yani kısacası herşeyi paylaştgımız bi grup vw sagolsun çoğu kişi bana çok yardımcı oldu. Yani ama burası birbirimizi kırmak için falan kurulan bişey değil o yüzden konuyu kapatmak en iyisi
Hayirli olsun canım güzel yumoslarin olsun taze mi olcakti transfer beklicenmiHadi şükür sonundagözün aydın canım benim bu yol bebene ulastirsin seni inşallah bende kontrolden geldim cuma toplama yapılacak
Yok cnm tam aksıne yatmak sıkıntı.ilk gun dinlen sonra ayaklan rahime kan akışı için yürümen hareket etmen lazım.benm 13.gün gittim kntrole 8.5mm cıktı bir gün daha sadece estrofem devam ettirdi 9mm olmustur .15.gün progestana başladm 1ekım transfer bide transfer günü neugopen die bir gebelik için iğne yapacakmıs bunu da ilk kez denicezAma bana iyi geldi en azından kipirdamaya korkcaktim azcik cesaret aldım şimdi rahim kalinligi kaç dedi canım transfer tarihi bellimi
Banada o en son iptal de neugopen iğne yaptı başında gebelik aşısı gbi öle okumustum bide ben biliosun ilaç lari aldım progestana başlama zamanı iptal di onu n iğnesi mi oluo ben onu merak ediorum iğne olan hangisi olcak acabaYok cnm tam aksıne yatmak sıkıntı.ilk gun dinlen sonra ayaklan rahime kan akışı için yürümen hareket etmen lazım.benm 13.gün gittim kntrole 8.5mm cıktı bir gün daha sadece estrofem devam ettirdi 9mm olmustur .15.gün progestana başladm 1ekım transfer bide transfer günü neugopen die bir gebelik için iğne yapacakmıs bunu da ilk kez denicezilkınde yapılmamıstı
Progesteronun iğneside var fitilide bebeğim.kimi dr ikisinide yazıo kimisi sadece iğne kımısı sadece fitil.senin elinde ne var suanBanada o en son iptal de neugopen iğne yaptı başında gebelik aşısı gbi öle okumustum bide ben biliosun ilaç lari aldım progestana başlama zamanı iptal di onu n iğnesi mi oluo ben onu merak ediorum iğne olan hangisi olcak acaba
Haha giderken haber ver beraber gidelim. Yaf dünyanın en pahalı bebesi bunlarBi yerden başlıcam artık para suyunu çektiolmadı müge aplaya çıkıcam kampanya felan başlatsın bana müge aplaaaa helppp
İnşallah canım benim inşallahSağol canım benimDarısı sizlere olsun inşallah
İşte tam onu vercegi gün iptal oldu ben dört gün kalmıştı yanılmıyorsam transfere hani morari oturmamiorum dio lar ya ondan dedim vermemişti fitilde sadece vitaminler neupogen iğne başında prednol estrofem vermişti belki bu ay değişik seler verir canımProgesteronun iğneside var fitilide bebeğim.kimi dr ikisinide yazıo kimisi sadece iğne kımısı sadece fitil.senin elinde ne var suan
Aminn hepimizi inşallah canım benimHadi şükür sonundagözün aydın canım benim bu yol bebene ulastirsin seni inşallah bende kontrolden geldim cuma toplama yapılacak
Aminnnn malımda canm da kurban olsun yeterki gelsinlerrr analarının kuzularııııHaha giderken haber ver beraber gidelim. Yaf dünyanın en pahalı bebesi bunlaroyy şaka bir yana da Rabbim sağ salim nasip etsin inşallah hayırlısıyla alalım kucağımıza da kısmetleriyle gelirler herhalde
İnşallah canım benim inşallah
Amin canım inşallah Allah razı olsun Rabbim hayırlısı ile sanada nasip etsin kurabiyemOyy taze hamişlerimden bugün güzel haberler art arda gelmişş. Çok şükür kızlar çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?