- 19 Kasım 2020
- 22.005
- 48.081
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.041
Ağzını yerim senin hele nasıl güzel seviyor bak bakAminnnn malımda canm da kurban olsun yeterki gelsinlerrr analarının kuzularıııı
Allah razı olsun canım benim inşallah cümlemizeAmin canım inşallah Allah razı olsun Rabbim hayırlısı ile sanada nasip etsin kurabiyem
kalça iğnesini bende tercih etmıyrm felç gibi gezdiriyor.prolutex kullanıyrm ben birde litunus fitil. Prolutex te cok pahalı anacm valla iliğimizi kuruttular.neupogen de deneysel bir iğne bakalm 1adet yapacakmıs zaten 600tl cıvarı kutusu 2500İşte tam onu vercegi gün iptal oldu ben dört gün kalmıştı yanılmıyorsam transfere hani morari oturmamiorum dio lar ya ondan dedim vermemişti fitilde sadece vitaminler neupogen iğne başında prednol estrofem vermişti belki bu ay değişik seler verir canım
Yaaa valla baskasının cocuguda olsa kurban olarak severım onlar melek melek Severim hepsini gelsinler artık kollarımızaaaaaAğzını yerim senin hele nasıl güzel seviyor bak bak
Duy bunları bebişko duy hele bak gel nasıl sevecek annen seni
Ben yasadım halende yaşıyorum canımarkdaşlar birşey sorcam transferden bir kc gün sonra ader ağrıları gibi ağrılar yaşayan varmı yada oldu mu
Oh Ohh pozitif enerjiler yollayalım evrene geri de bebek olarak gelsinYaaa valla baskasının cocuguda olsa kurban olarak severım onlar melek melek Severim hepsini gelsinler artık kollarımızaaaaaaşka geldimmm
Oyy canemm bizi ziyarete gelmiş. Hoşgelgin aşkommerhaba
ağır misafirim ben baklava isterimOyy canemm bizi ziyarete gelmiş. Hoşgelgin aşkomPlutonMerkez kap gel oradan pasta börekleri misafirimiz var
Ben smdi bi kez dahami 600 vericem benim boşa mı gitti iki ay önce göbeğimden vurmustum smdi bu adette yine Alcam sanirimOh Ohh pozitif enerjiler yollayalım evrene geri de bebek olarak gelsin
Kızzz ilacın kutusu 2500 mütüü anam onunda bi raporu falan olsa bari
Neyseki ben 1adet olcam.artık harcadıgmz paranın hesabımı kaldı sayamıyrmmmmOh Ohh pozitif enerjiler yollayalım evrene geri de bebek olarak gelsin
Kızzz ilacın kutusu 2500 mütüü anam onunda bi raporu falan olsa bari
Valla suan patatesli poğaça yapıyorum isabet olmuşşşOyy canemm bizi ziyarete gelmiş. Hoşgelgin aşkomPlutonMerkez kap gel oradan pasta börekleri misafirimiz var
Ayyyyyy çok güzel bir haber bu.Geldim geldimbetaya göre ikiz olma ihtimali var demişti doktorum nasip tek kese gözüktü bebekde oluşmuş ve o minnacık kalbi atıyordu ❤❤ herşey yolunda çok şükür haftaya kalp atışını duymak için gidicem Rabbim hayırlısı ile bu yolda yürüyen herkese nasip etsin dualarım hepinizle
Amiiiin.Selam kızlar ben de bugün kese için gittim.Cok şükür kese oluşmuş bebis bile vardi içinde pıt pıt atıyordu kalbidışa vermedi küçük diye ama gözlerimle atışını gördüm şükür Haftaya dinleriz dedi.
Bu ara herkes ikiz dedi ama benim de tek kese görüldü.Beta ile.cok ilgisi yok galiba.
Darısı bekleyen herkese olsun inşallah
Bende 400 vermiştim rapora. Ama transfer zamanındaki ilaçları karşılamıyor galiba canım tam bilmiyorum. Çok uzun kullanmak gerekirse raporda karşılıyorsa eğer mantıklı almak. Ama bilemedimBen smdi bi kez dahami 600 vericem benim boşa mı gitti iki ay önce göbeğimden vurmustum smdi bu adette yine Alcam sanirim
ben anlamam geçen beni kazıkladı misafir perver olsun
Hoş geldinnn prensesimiz hele buyur ayran bulgur pilavı yanına kuru soğan buyur yiyek
püüüüüüü kayserilide değil ki cimrilik ederHoş geldinnn prensesimiz hele buyur ayran bulgur pilavı yanına kuru soğan buyur yiyek
İnşallah canım benim hadi gözün aydın sağlıkla büyüsünler sağlıkla tutunsunlar. Sağ salim gelsinlerBen de şimdi çıktım hastaneden.
Biri 4aa diğeri 4ab, 2 embriyo transfer edildi.
Bedenen, ruhen ve aklen sağlıklı sıhhatli bir şekilde dünyaya gelsinler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?