2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

kalça iğnesini bende tercih etmıyrm felç gibi gezdiriyor.prolutex kullanıyrm ben birde litunus fitil. Prolutex te cok pahalı anacm valla iliğimizi kuruttular.neupogen de deneysel bir iğne bakalm 1adet yapacakmıs zaten 600tl cıvarı kutusu 2500

Ağzını yerim senin hele nasıl güzel seviyor bak bak
Duy bunları bebişko duy hele bak gel nasıl sevecek annen seni
Yaaa valla baskasının cocuguda olsa kurban olarak severım onlar melek melek Severim hepsini gelsinler artık kollarımızaaaaa aşka geldimmm

Yaaa valla baskasının cocuguda olsa kurban olarak severım onlar melek melek Severim hepsini gelsinler artık kollarımızaaaaa aşka geldimmm
Oh Ohh pozitif enerjiler yollayalım evrene geri de bebek olarak gelsin
Kızzz ilacın kutusu 2500 mütüü anam onunda bi raporu falan olsa bari

Ayyyyyy çok güzel bir haber bu.
Maşallah maşallah.
Amiiiin.
Günün 2.güzel haberi.
Maşallah kızlar yaa.

Ben smdi bi kez dahami 600 vericem benim boşa mı gitti iki ay önce göbeğimden vurmustum smdi bu adette yine Alcam sanirim
Bende 400 vermiştim rapora. Ama transfer zamanındaki ilaçları karşılamıyor galiba canım tam bilmiyorum. Çok uzun kullanmak gerekirse raporda karşılıyorsa eğer mantıklı almak. Ama bilemedim

Ben de şimdi çıktım hastaneden.
Biri 4aa diğeri 4ab, 2 embriyo transfer edildi.
Bedenen, ruhen ve aklen sağlıklı sıhhatli bir şekilde dünyaya gelsinler inşallah.
İnşallah canım benim hadi gözün aydın sağlıkla büyüsünler sağlıkla tutunsunlar. Sağ salim gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…