- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.001
Benim sadece rahim filminde istendi oda başka hastaneye gittiğimiz için ozaman istenmez ben çok heycan yaptim estrofeni bırak dedi bırakınca beş günde geliyo bana rahim toplasın kendini die verdi sanirjm sen önden gidiosun bakalım nezaman gitceb hastaneyeOo süper o zaman canım ağrılar başladıysa gelir bi kaç güne
Valla bazıları istiyormuş ama bilmiyorum ki benim opu zamanında da istenmedi. Sanmıyorum transfer zamanında isteyeceklerini böyle şeyleri es geçiyorlar bazen
Ay Allah korusun bende diorum bu kadar transfer iptal oldu olmadım olmadım covid şans kısmetBen butun asamaalarda verdım, en streslısı de transfer oncesıydı, dusunsene rahım hazır, hormonları almaya baslamıssın, test pozitif cıkınca transfer iptal olur dedı hemsıre.. Nasıl heyecanla beklemiştim sonucu
Geldim geldimbetaya göre ikiz olma ihtimali var demişti doktorum nasip tek kese gözüktü bebekde oluşmuş ve o minnacık kalbi atıyordu ❤❤ herşey yolunda çok şükür haftaya kalp atışını duymak için gidicem Rabbim hayırlısı ile bu yolda yürüyen herkese nasip etsin dualarım hepinizle
Oyy taze hamişlerimden bugün güzel haberler art arda gelmişş. Çok şükür kızlar çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Selam kızlar ben de bugün kese için gittim.Cok şükür kese oluşmuş bebis bile vardi içinde pıt pıt atıyordu kalbidışa vermedi küçük diye ama gözlerimle atışını gördüm şükür Haftaya dinleriz dedi.
Bu ara herkes ikiz dedi ama benim de tek kese görüldü.Beta ile.cok ilgisi yok galiba.
Darısı bekleyen herkese olsun inşallah
Aynen oyle ben de çok şükür yakalanmadım, ama bugunu bulmasın dıye dualar etmistim. Siz kendınızı koruyun, gerisi Rabbimin takdiriAy Allah korusun bende diorum bu kadar transfer iptal oldu olmadım olmadım covid şans kısmet
Hoşgelgin canım tabi ki eklerim. İnşallah sağlıkla tutunsun bebişin sağ salim büyüsünmerhaba benide eklersen sevinirimCatlak-kurabiye
yas 30
1. deneme
24 eylül transfer ( 5.gün embriyo)
dilenci koronaya kafa tutyorAyy ağzından bal damlıyor yerim seni. Hepimiz hamiş olalım da hesaplamaya birini buluruz.
Ayy gerilerde en arkalarda durdum. Kız bide dilenci gelmiş para istiyor milletten. Bacım dedim bu neyin kafası millet harıl harıl öksürüyor
Ayy evet canım ya ne zor olur o. Allah esirgesin. Bizde sağ salim atlatır bu süreçleri bebişlere kavuşuruz inşallahBen butun asamaalarda verdım, en streslısı de transfer oncesıydı, dusunsene rahım hazır, hormonları almaya baslamıssın, test pozitif cıkınca transfer iptal olur dedı hemsıre.. Nasıl heyecanla beklemiştim sonucu
Benm bir arkadaş transfer hazırlığındayken kovit oldu transferi iptal oldu o evre evde karantinaya girdi mecburen ve o ara hamıle kaldıAy Allah korusun bende diorum bu kadar transfer iptal oldu olmadım olmadım covid şans kısmet
Aynen canım toparlandığı daha iyi olmuştur inşallah ya bebişlere yatacak yer lazımBenim sadece rahim filminde istendi oda başka hastaneye gittiğimiz için ozaman istenmez ben çok heycan yaptim estrofeni bırak dedi bırakınca beş günde geliyo bana rahim toplasın kendini die verdi sanirjm sen önden gidiosun bakalım nezaman gitceb hastaneye
Cok şükür canim çok sevindimAmin inşallah Allah razı olsun canım hersey yolunda çok şükür acaba kese gözükür mü boşmu dolumu derken bu günü de atlattım çok şükürultrasonda 6+1 cıktı canım ❤
Ay Allah'ım nasi güldüm herşeyi bekler oldum kendime zaten bak uğurlu gelmiş bebisine kavuşmuşBenm bir arkadaş transfer hazırlığındayken kovit oldu transferi iptal oldu o evre evde karantinaya girdi mecburen ve o ara hamıle kaldı8yıldır cocugu olmuyordu.suan dogum yaptı.kovit ona ugurlu geldi
He ya sorma bende yanımdaki kadına dedim aynısını onlar bizden zengin dedimdilenci koronaya kafa tutyormillet canının derdinde onlar para bizden zengin onlar keşke onlar bize verse ilk aşamayıda hallettin şükür sen hangi şehşrdesin nerede tedavi olcan
Amin canım ınsallah bu heyecanları birlikte payalsıcaz ınsallah,Ayy evet canım ya ne zor olur o. Allah esirgesin. Bizde sağ salim atlatır bu süreçleri bebişlere kavuşuruz inşallah
Aynen ya birde 2transfere hazırlanacak adetı gecıktı die tarlusal,bitki çayları maydonoz kürleriAy Allah'ım nasi güldüm herşeyi bekler oldum kendime zaten bak uğurlu gelmiş bebisine kavuşmuş
Opu oncesi istediler transferden sonra istenmediGünaydın kızlar transferden önce kovid testi isteniyor mu
Masallah ne kadar guzel hayırlı olsunKızlar şu an şoktayım 13.gün test günüm çift embriyoydu değere bakınn
Ay inşallah dogumumuzda bı kaç gün arayla olsunAynen canım toparlandığı daha iyi olmuştur inşallah ya bebişlere yatacak yer lazımaramızda bi kaç gün olur ama yakın oluruz yine.
Yarın gitcem inşallah biletimi de aldım
Kayseri ıh ıh kayseriHe ya sorma bende yanımdaki kadına dedim aynısını onlar bizden zengin dedimgünlük bizden daha çok kazanıyorlar ya kayseride tedavi görüyorum canım
Çok doru soluosun ben şuanda başından beri tek derdim bı saatlik dönüş yolu ve evde haraket etmelerim herşey boş Allah ol dedikten sonra da işte bende ki tek dert bu valla o bı saatlik dönüş yoluAynen ya birde 2transfere hazırlanacak adetı gecıktı die tarlusal,bitki çayları maydonoz kürlerihalı çırpmalar neler yapmıstı.Allah o desin yeterki
Ayy inşallah canım ya. Rabbim o güzel duyguları da tattırsın inşallahAy inşallah dogumumuzda bı kaç gün arayla olsunhayırlı güzel haber getir inşallah canım merakla bekliorum
Hahah orada dilenme para çıkmazKayseri ıh ıh kayseripastırma cennetinde yaşıyorsun seni şanslı seniii )) zaten bı tedavılerden para kalmadı bende yakında tüp merkezinin önünde dilenecem
Yok be cnm bende ilk transferde rahim 7iken tuttu,eve 1saat yol çekip geldim trafikten,ertesı gün kalktım hamur açtım tutacagı varmıs tuttu.hiç bunlara kafanı yorma tevekkül etmek zorundayız.biz amuda da kalksak Allah zürriyetimizden bir nesil bir nefes verdiyse hiçbirşey buna engel olamazÇok doru soluosun ben şuanda başından beri tek derdim bı saatlik dönüş yolu ve evde haraket etmelerim herşey boş Allah ol dedikten sonra da işte bende ki tek dert bu valla o bı saatlik dönüş yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?