• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar merhabalar son günlerde 3 çizgi olayını görür oldum bu sayfalarda. Rahim kalınlığıyla mı ilgili bu ilk kez duydum?
Evet rahim duvarıyla ilgili 3 çizgi sağ sol duvarın eşit ve belirgin şekilde oluşmasıyla oluyor geçen resim paylaşmıştım.zaman zaman olabiliyor kalıcı bir durum değil 3 çizgi olmaması .östrojen dağılımıyla ilgili

1.resim dalgalı yani eşit şekilde kalınlaşmamıs bir tarafı ince bir tarafı kalın
2.3.çizgi oluşmamış fazla kalın rahim duvarı
3.3çizgi oluşmuş transfere uygun duvar

Eklentiler

• 27FF69B2-EAE7-49F7-B97D-93CBB2FD284E.jpeg
    27FF69B2-EAE7-49F7-B97D-93CBB2FD284E.jpeg
    37 KB · Görüntüleme: 41
  • 60BE17CE-D148-4E57-807D-5681C3FBA3B5.jpeg
    60BE17CE-D148-4E57-807D-5681C3FBA3B5.jpeg
    18,5 KB · Görüntüleme: 41
  • DACDFFB9-3563-4378-9E75-69ED1B3273FD.jpeg
    DACDFFB9-3563-4378-9E75-69ED1B3273FD.jpeg
    28,2 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba kızlar. Bu gün bam başka bir gün olabilirdi benim için eğer kan testinde pozitivi görebilseydim:KK43:Yaptığım 2 idrar testinde sonucu anlamış olsamda eşim yinede umutluydu. Yanımda hüngür hüngür agladı. Ona daha çok üzüldüm.a kalite 5. gün embriyosuydu neden tutmadı ki?:KK61:2 tane dondurulmuş embriyom var. 2. transferde 2 sinide koyarlarmı acaba?Bundn sonra beni neler bekliyor?tecrübeli olanlar varsa anlatabilitlermi
Herşey nasip canım hayırlı zaman bu zaman değilmiş demekki pes etmek yok kafanı rahatlat hayırlısı ile yeni tedavinde pozitifi görürsün inşallah 🤲

Canim sen stres yapma bu çok kişide olmamış tek tük hep olcak die bişe yok o kadar aradım çok az kişide vardı lütfen endiselenme stres yapma hormonlarımx etkilenmesin binde bir olan bişe sende olcak die bişe yok kuzum
İnşallahh, yarın olsun hayrolsun❤️ aslında bu sürede hıcbısey okuyup arastırmamak gerek

1.resim dalgalı yani eşit şekilde kalınlaşmamıs bir tarafı ince bir tarafı kalın
2.3.çizgi oluşmamış fazla kalın rahim duvarı
3.3çizgi oluşmuş transfere uygun duvar
Evet malesef ben acı bı sekilde tanıştım hep okudum öncesinde kalınlık yüzünden iptal onu takmıştım bende ama onda bile bı sistem varmış 😃benim daginikti

Merhaba kızlar. Bu gün bam başka bir gün olabilirdi benim için eğer kan testinde pozitivi görebilseydim:KK43:Yaptığım 2 idrar testinde sonucu anlamış olsamda eşim yinede umutluydu. Yanımda hüngür hüngür agladı. Ona daha çok üzüldüm.a kalite 5. gün embriyosuydu neden tutmadı ki?:KK61:2 tane dondurulmuş embriyom var. 2. transferde 2 sinide koyarlarmı acaba?Bundn sonra beni neler bekliyor?tecrübeli olanlar varsa anlatabilitlermi
Çok geçmiş olsun.Ne kadar üzülme nasip desek de üzüleceksin aynı şeyleri iki defa yaşadım senin gibi en çok eşime.uzuldum.ama gerçekten her nasip vaktine esir.Vakti zamanı gelince kavusacaksin kavuşacağız inşallah.Allah güç versin.Yasa göre veriyorlar genelde 35 yaş ve üzerine çift yapılıyor ama bazı doktorlar cift yapıp evrak üzerinde tek gösteriyor

Merhabalar herkese sabahtan beri baya stresliydim.
5. gün bugün embriyolar gelişmeye başlayalı yeni aradı embriyolog.
Bir embriyom 3bb kaliteymiş, diğerleri için yarın bilgi verecekmiş.
Embriyo kalitelerinden zerre anlamıyorum dış kaynaklar da moralimi bozuyor. Bana moral verin nolur.
Çok takılma kaliteye ben iki ke 5a yani birinci kalite verildi ama tutmadı.Arkadasin en kötü kalitede vardı doktor yapmayalim boşuna tutmayacak dedi ama arkadas olsun yapın dedi ve tuttu kucağına aldı bile.Nasipte varsa kalite en iyi olmasa da tutar kendine stres yapma sonuç belli sadece biz bilmiyoruz

Yaa ben bu 3 cızgı olayını burdan ogrendim, ilk kez dondurulmus transfer olcam, yarın son kontrolum var, stres bastı ıyice benı de bu yuzden 😔

Umarım önümüzdeki ay hersey yolunda ilerler, hakkınızda hayırlısı olsun
Rahat ol stres yapma genelde aksi bir durum olmadıkça herkeste oluşuyor.Olmayan çok nadir

Çok geçmiş olsun.Ne kadar üzülme nasip desek de üzüleceksin aynı şeyleri iki defa yaşadım senin gibi en çok eşime.uzuldum.ama gerçekten her nasip vaktine esir.Vakti zamanı gelince kavusacaksin kavuşacağız inşallah.Allah güç versin.Yasa göre veriyorlar genelde 35 yaş ve üzerine çift yapılıyor ama bazı doktorlar cift yapıp evrak üzerinde tek gösteriyor
31 yaşindayım ama son 2 embriyo olduğundan Şans artsın diye 2 sinide koymalarını istedidiğimi söyleyecem. maddi gücümde bitti artık. Hiç yoksa birinden biri tutar diye düşünüyorum.Hakkimizda hayırlısı olsun

31 yaşindayım ama son 2 embriyo olduğundan Şans artsın diye 2 sinide koymalarını istedidiğimi söyleyecem. maddi gücümde bitti artık. Hiç yoksa birinden biri tutar diye düşünüyorum.Hakkimizda hayırlısı olsun
Mantıklı tabi şans biraz daha artıyor.Nasipte yoksa yine olmuyor.Benim ilk deneme çift ikinci tek verildi.simdi yine çift verilecek.Doktorun yasal değil derse evrak Üzerinde tek gösterin diye teklif et inşallah kabul eder ve mutlu sona ulasirsin

Selam kızlar 🌸
Kontrole gıttım bugun estrofemın 6.günü bugun endometrıum 9.2, doktor cok guzel dedı hatta Hemsıreye emın mısın 6.gun oldugunda dedı, sonra ılac dozunu düşürdüler, bir gün sabah aksam, diğer gün sabah ikindi gece, çarşambaya kadar boyle olacak.. Kontrol çarşamaba gunu 🙏🏻
Transfer günü de çarşamba gunu kesınlesecek buyuk ıhtımal haftaya carsamaba olur dedı doktor
Ben de gittim bugün kontrole çok şükür 10.4 dedi doktor çatlatma iğnemi oldum hormonlar da iyi çıktı haftaya salı transferim var inşallah 🤗

Back