2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Günaydın kızlar benim adetim hala gelmedi bugün gidip kan testi vereceğim sonrasında doktoruma mesaj atayım söktürücü kullanmam gerekir mi die yoksa bekleyeyim mi 10 gün oldu neredeyse.. hiç böyle olmamıştım hani ilaç kullandığım aylarda oluyordu bu ay sadece bir tane parol yuttum bu kadar olur mu bilemedim .. hasretle beni bekleyen bebisimin transferini bekliyorum inşallah

Kızlar bugün kese görmeye gittim çift kese göründü ve kalp atışları duyuldu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayyy maşallah maşallah yaaa çok güzel canımm allah sağlıkla ilerletsin kucağına almayı nasip etsin benim de öyle bir iki gün ileri çıkmıştı ultrasonda...

Maşallah canım çok güzel Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim ayyy çok heyecanlı ❤❤ alttan mı muayene oldun bugün 5+6 mıydın
Saol canım benim son adetime göre 5+6 ydı 5.gün embriyosu olduğu için 6+1 dedi evet canım alttan muayene oldum ikizden korkuyorum ama nasip artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…