- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #3.681
Alttan muayene oldum canım bende 5+6 gözüküyor ama doktor 6+1 dediMaşallah canım çok güzel Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim ayyy çok heyecanlı ❤❤ alttan mı muayene oldun bugün 5+6 mıydın
Canim gözün aydın hamileligin boyunca her zaman güzel haberler alırsın InsallahKızlar bugün kese görmeye gittim çift kese göründü ve kalp atışları duyuldu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah canım maşallah gelsin ikizlerAlttan muayene oldum canım bende 5+6 gözüküyor ama doktor 6+1 dedi
Harika bir haber canım çok sevindim.Saglikla devam etsinler inşallahKızlar bugün kese görmeye gittim çift kese göründü ve kalp atışları duyuldu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Oyyyy maşallah ikizlere.Kızlar bugün kese görmeye gittim çift kese göründü ve kalp atışları duyuldu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayyy maşallah maşallah yaaaKızlar bugün kese görmeye gittim çift kese göründü ve kalp atışları duyuldu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Saol canım benim seninde ikiz demiMaşallah canım maşallah gelsin ikizler
Saol canım benim amin inşallahOyyyy maşallah ikizlere.
Sağlıkla gelsinler annesi.
İnşallah canımHarika bir haber canım çok sevindim.Saglikla devam etsinler inşallah
Saol canım benim inşallahCanim gözün aydın hamileligin boyunca her zaman güzel haberler alırsın Insallah
Yaaaa ne diyosun çok sevindim hadi gözün aydın saglikla devami gelsin inşallahKızlar bugün kese görmeye gittim çift kese göründü ve kalp atışları duyuldu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
saol canım benim inşallah
Saol canım inşallahYaaaa ne diyosun çok sevindim hadi gözün aydın saglikla devami gelsin inşallah
Saol canım benim son adetime göre 5+6 ydı 5.gün embriyosu olduğu için 6+1 dedi evet canım alttan muayene oldum ikizden korkuyorum ama nasip artıkMaşallah canım çok güzel Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim ayyy çok heyecanlı ❤❤ alttan mı muayene oldun bugün 5+6 mıydın
Sağlıkla gelsin canım gözün aydınKızlar bugün kese görmeye gittim çift kese göründü ve kalp atışları duyuldu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?