- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #3.661
İnşallah olsun arkadaşım, bunca emeğin güzel bi hediyesi olsun… senin yaşın çok güzel çok genç daha, hamile kalırsın kesin belki de şu an öylesinNe kadar tanıdık geldi bu çaba. Bilinmez, belki biz de o güzel buluşmayı yaşarız bir gün bebişlerleKeşke…Umarım olur.. Sevgiyle kucaklayacağımız zamanlarımız olsun
Canim yasadigin durum ile embriyonun bir alakası yok ki merak etme sen embriyo bırakıldığı an kendine tutunacak yer ariyor yeri sağlam inşallahBuraya heyecanli bekleme surecimi yazmayi çok isterdim. 2 gun once 1 adet 5.gün embriyo transferim gercekleşti , gayet başarili bir şekilde. 1 saat kadar yatmaya özen gösterdim merkezde sonrasinda lavabo ihtiyacim için kalktim iyi hissediyordum. Ama işm bitip kapiya yöneldigimde başim döndu gozum karardi fenalaştim gerisi yok. Bayılip yere düşmüşüm. Sabah heyecandan biseyler yiyememiştim ona bağlıyorum. Sekerim filan düstü heralde. Sonra kendime geldim tabi herkes başımda. Ama benim tek sorum embriyoya zarar gelip gelmediğiydi. Bu kadar uzun bir surecten sonra bu aksilik beni olumsuz etkiledi. Allah isterse tabi ki olur ama benim umudum kalmadi. Bi anlık baş donmesiyle her şey bitti.Umarım benimledir. Umarım beni birakmamıştır.
Sıkıntı yok 3. Günde gidebilirsinİyi akşamlar kızlar
Ben 2. Adetimi büyük ihtimal yarın olacağım. Transfer olacak takibinde.
İlk Muayeneye adetin 3. günü gidilebilir değil mi çünkü pazar günü hastane kapalı olacak. 2. Günü ya da 3. Günü farkediyor mu hormon kontrolleri ve muayene için ?
Fairytale inan bazen yaş ile olmuyor.Çünkü ben son 4-5 senedir deniyorum (35’ten beri).Yani evlendiğimiz yıl ilk 6 ay olmayınca denemeye başladık ama yine olmadı. Çok duyuyorum 35 sonrası hamile kalan forumda aslında ama bize denk gelmiyor demekki. Ayrıca forumda 33 yaşında biri ile tanıştım onun da 4 başarısız denemesi olmuş,hiç tutmamış denemeleri.Hatta son denemesi NGS ‘den temiz gelmiş A kalite 5 günlük embriyoydu, olmadı maalesef . Nedenini bilmiyor.Doktoru da artık birşey diyemiyor herhalde. Neyse Bir umut denemeye devam. Benim gittiğim merkezde benden 2 yaş küçük 2 farklı hastaya aynı kalite ve hücreli 3 günlük 2 tane dondurulmuş verdiler onların tuttu (forumda gördüm onları da), doktor benim embriyonun kalitesinde tutan çok kişinin olduğunu söyledi ama NGS bakmadan sorun olduğunu göremiyorlar tabii ki. NGs’yi de gereksiz görüyor. Aslında aynı gün aynı hücreli aynı kalite embriyo tutmuyorsa demekki genetik anlamda sıkıntılı olabiliyor. Ya da rahmin için de göremedikleri birşey mi var bilmiyorum. Öpüyorum, iyi dileklerin için teşekkürler.İnşallah olur ama olmasa da hayatın sonu gibi görmemek gerekiyor. Geçenlerde 8 sene tedavi gördükten sonra bebekleri 2 yıl önce doğan meslektaşımın kocası kalp krizinden öldü.Yıllarca uğraştıkları bebek ile eşi yanlız başına kaldı.Hayatta bunlar da var ,sağlığımız yerinde olsunİnşallah olsun arkadaşım, bunca emeğin güzel bi hediyesi olsun… senin yaşın çok güzel çok genç daha, hamile kalırsın kesin belki de şu an öylesintüm iyi dileklerimi gönderiyorum sana…
İlk 1 saat dinlenmişsin.Yetiyor zaten o , doktor embriyoyu koyarken kapaklar açılıyor ve ve koyduğunda rahim öyle bir kapatıyordu ki.Düşmekle bir şey olmaz. Herkesin düşündüğü gibi yürümekle falan da birşey olmaz.Ama telaş yapıyoruz işte.Ben de yapıyorum hala 5. Denememde olmama rağmen, ama diğer denemelerimde dikkat etsem de dinlensem de yine tutmadı. Değişen birşey yok.Buraya heyecanli bekleme surecimi yazmayi çok isterdim. 2 gun once 1 adet 5.gün embriyo transferim gercekleşti , gayet başarili bir şekilde. 1 saat kadar yatmaya özen gösterdim merkezde sonrasinda lavabo ihtiyacim için kalktim iyi hissediyordum. Ama işm bitip kapiya yöneldigimde başim döndu gozum karardi fenalaştim gerisi yok. Bayılip yere düşmüşüm. Sabah heyecandan biseyler yiyememiştim ona bağlıyorum. Sekerim filan düstü heralde. Sonra kendime geldim tabi herkes başımda. Ama benim tek sorum embriyoya zarar gelip gelmediğiydi. Bu kadar uzun bir surecten sonra bu aksilik beni olumsuz etkiledi. Allah isterse tabi ki olur ama benim umudum kalmadi. Bi anlık baş donmesiyle her şey bitti.Umarım benimledir. Umarım beni birakmamıştır.
Amin canım, 4 başarısız denemeden sonra düşünmesi çok güzel ama olmayacakmış gibi yine .Keşke olsa bir mucize, sonuca bakar inanmam herhalde.Ben de sizin icin dua ediyorum insAllah bu sefer hamile kalisinizRabbim cifter cifter verir InsAllah 2 kolunuz da dolar
Canım sağol, benim de hergün var Pazartesi transfer olduğumdan beri.Bugün tam rahmin ortasında, önceki denemelerimde de olduğu için yine olumsuz gibi geliyor ama sende de olduğuna göre belli olmuyor demekki; adet ağrısı olan kiminde tutuyor, kiminde tutmuyorBenimde transferin ertesi günü başladı halen hafifde olsa devam ediyor adet dönemine yakın daha da artmıştı korkmuştum acaba reglimi olucam diyeben inanıyorum inşallah Allahın izniyle bu sefer sende hayırlı haberi alıcaksın bu ağrıların tutunma belirtisidir inşallah
Küçük kılcal damarlara denk geliyordur bazıları.Bazı yerler daha az açıyor bu gerçek ama neden bilmiyorum.Ben kaç haftadır kullanmama rağmen bazen hiç acımadan hemen giriyor bazen acıyarak giriyor.
Canım devam ediyor mu gebeliğiniz?Merak ettim benim de 4 başarısız denenem olduğu için.Tablodan gördüm, Yaşlarımız yakın ve sizin de çok kez denemeniz olduğu için sormak istedim. Sağlıkla kucağınıza alın inşaallahKızlar 9.gün sonucum 64.5 yükselme güzel dedi doktor bey… çok şükür. İnşallah rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayıda nasip etsin. Sabırsızca sonuç bekleyen en ufak belirtide neşelenip,ağrım sızım yok tutunmadımı diye dertlenen arkadaşlarım inşallah sizlerde müjdeli habere tez vakit kavuşursunuz. Heyecanla bekleyiş bitmiyor şimdide kese oluşumu ve kalp atışı gününü bekleme zamanı…
Canim yasadigin durum ile embriyonun bir alakası yok ki merak etme sen embriyo bırakıldığı an kendine tutunacak yer ariyor yeri sağlam inşallahbak sen 10 gün sonra guzel haberi vereceksin içime doğdu.
İnşallah çok dua ediyorum. İçim bi nebze olsa rahatladı tesekkur ederim. Doktorumda öyle söyledi ama işte o an etkilenmemem için moral vermek istedi diye düşündüm hep. Kolumu biraz sürtmüşüm, sonra boynum biraz incinmiş bir de kalçamla bel arasindaki kısmım 1 gün sonra agrimaya başladı. Dedim gitti embriyo. Tesekkur ederim.İlk 1 saat dinlenmişsin.Yetiyor zaten o , doktor embriyoyu koyarken kapaklar açılıyor ve ve koyduğunda rahim öyle bir kapatıyordu ki.Düşmekle bir şey olmaz. Herkesin düşündüğü gibi yürümekle falan da birşey olmaz.Ama telaş yapıyoruz işte.Ben de yapıyorum hala 5. Denememde olmama rağmen, ama diğer denemelerimde dikkat etsem de dinlensem de yine tutmadı. Değişen birşey yok.
Merhaba canım hoş geldin. İnşallah inşallah hepimiz emek veriyoruz Rabbim eli boş çevirmesin inşallahSlmm 5.deneme 32 yaş 13 yıllık evliyim 4.tane kaybım var 2 su normal gebelik 2 su tüp bebek Rabbim hepimizi meleklerimizi kavuştursun
Canım geçmiş olsun inşallah bir şey olmamıştır. Seninledir bebeğin gönlünü ferah tut. 1 saat yatmışsın tutunmuştur o süreçte inşallahBuraya heyecanli bekleme surecimi yazmayi çok isterdim. 2 gun once 1 adet 5.gün embriyo transferim gercekleşti , gayet başarili bir şekilde. 1 saat kadar yatmaya özen gösterdim merkezde sonrasinda lavabo ihtiyacim için kalktim iyi hissediyordum. Ama işm bitip kapiya yöneldigimde başim döndu gozum karardi fenalaştim gerisi yok. Bayılip yere düşmüşüm. Sabah heyecandan biseyler yiyememiştim ona bağlıyorum. Sekerim filan düstü heralde. Sonra kendime geldim tabi herkes başımda. Ama benim tek sorum embriyoya zarar gelip gelmediğiydi. Bu kadar uzun bir surecten sonra bu aksilik beni olumsuz etkiledi. Allah isterse tabi ki olur ama benim umudum kalmadi. Bi anlık baş donmesiyle her şey bitti.Umarım benimledir. Umarım beni birakmamıştır.
Günaydın canımGünaydınlarrr
Musmutlu hafta sonları dilerim. Hepimizin güzel haberler alacağı, Musmutlu sabahlara uyanacağı günlerimiz olsun
Amin canım hoşbulduminşallah
Canım hoşgeldin benim de 5. Denemem.Daha hiç olumlu denenem olmadı, bir tane kimyasal var.İnşallah son olur.Transferini oldun mu?Benim test günüm 2 Ekim dedi doktor.Hayırlısı olsun hepimiz adınaAmin canım hoşbuldum
Belirtilere takılma inşallah bebeğin seninle ben inanıyorumCanım sağol, benim de hergün var Pazartesi transfer olduğumdan beri.Bugün tam rahmin ortasında, önceki denemelerimde de olduğu için yine olumsuz gibi geliyor ama sende de olduğuna göre belli olmuyor demekki; adet ağrısı olan kiminde tutuyor, kiminde tutmuyorEvet hemen regl olacakmışım gibi.Sen ne zaman öğrendin sonucu?İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Çok haklısın kader kısmet gibi bu işler, benden büyük arkadaşım kendiliğinden hamile kaldı hiç de istemiyordu hatta uzunca süre depresif takıldıFairytale inan bazen yaş ile olmuyor.Çünkü ben son 4-5 senedir deniyorum (35’ten beri).Yani evlendiğimiz yıl ilk 6 ay olmayınca denemeye başladık ama yine olmadı. Çok duyuyorum 35 sonrası hamile kalan forumda aslında ama bize denk gelmiyor demekki. Ayrıca forumda 33 yaşında biri ile tanıştım onun da 4 başarısız denemesi olmuş,hiç tutmamış denemeleri.Hatta son denemesi NGS ‘den temiz gelmiş A kalite 5 günlük embriyoydu, olmadı maalesef . Nedenini bilmiyor.Doktoru da artık birşey diyemiyor herhalde. Neyse Bir umut denemeye devam. Benim gittiğim merkezde benden 2 yaş küçük 2 farklı hastaya aynı kalite ve hücreli 3 günlük 2 tane dondurulmuş verdiler onların tuttu (forumda gördüm onları da), doktor benim embriyonun kalitesinde tutan çok kişinin olduğunu söyledi ama NGS bakmadan sorun olduğunu göremiyorlar tabii ki. NGs’yi de gereksiz görüyor. Aslında aynı gün aynı hücreli aynı kalite embriyo tutmuyorsa demekki genetik anlamda sıkıntılı olabiliyor. Ya da rahmin için de göremedikleri birşey mi var bilmiyorum. Öpüyorum, iyi dileklerin için teşekkürler.İnşallah olur ama olmasa da hayatın sonu gibi görmemek gerekiyor. Geçenlerde 8 sene tedavi gördükten sonra bebekleri 2 yıl önce doğan meslektaşımın kocası kalp krizinden öldü.Yıllarca uğraştıkları bebek ile eşi yanlız başına kaldı.Hayatta bunlar da var ,sağlığımız yerinde olsun
Hosbulduk listeye benide eklermisin. 33 yasindayım 2. deneme 5. gun embriyosuHoş geldin canım hayırlı olsun inşallah
Maşallah canım çok güzel Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim ayyy çok heyecanlı ❤❤ alttan mı muayene oldun bugün 5+6 mıydınKızlar bugün kese görmeye gittim çift kese göründü ve kalp atışları duyuldu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?