İnşallah canım.Ben hep bilerek farklı merkezlere gittim.ilk denememde döllenme olmadı, 2.’de kimyasal oldu.3.’de yine döllenmedi. 3. ‘Sen önce doktor farklı olarak Sadece genetik test istemişti ve ameliyatla tüplerimi aldı.Genetik teste göre Kan sulandırmak için corasprin kullandırıp, tüpleri de alınca ben olur zannettim.Çünkü 2. Denememde kimyasal olmasını tüplerdeki sıvıya bağlamıştı doktor, mutlaka alınması gerek demişti ama aldırmamıştım. 4. Deneme için bu kez başka bir doktora gelip geçmiş deneyimlerimi anlattığımda , bana hep taze transfer yapıldığını, yaşım gereği olasılığı artırmak için çok embriyo toplamamız gerektiğini söyledi.2 ay üst üste yumurta topladık. 2. Ay yumurtaların etkisi ile daha çok embriyom oluştu ama hep 3. Gün de dondurdu sadece 1 tanesi 6. Günde donduruldu. İlk transferde 2 tane 3. Gün embriyosu koydu Haziran’da.Tutmadı. Şimdi kalan 2 tane daha 3. Gün embriyosunu 1 tane de 6. Günü koydu. Geçtiğimiz pazartesi 2 taneyi koyunca 1 tane daha 3. Günlük vardır bekleyelim onu giderse Çarşamba 5. Gün koyalım dedi gitmedi 5’e. 6. Günlük olanı Perşembe koydu.Yani dün, bugün geldim deli gibi ayakta işteydim. O 3. Günlük 5’e gitmeyince 6. Günlüğün çok kaliteli olmayabileceği uyandı bende çünkü 6. Günlük geç blastokist olan embriyoymuş ve 5’ten iyi değilmiş. Doktor Olasılığı artırmak için 3 tane koydum dedi ama benimkiler tutmaz gibi.Tutmazsa ben de NGS deneyeceğim.Umarım bulabilirim İzmir’de bir yer veya Ankara ya da İstanbul’da kalmaya hem param hem de zamanım olur. Allah herşeyin hayırlısını versin.Dua ediyorum ikimize de
Ne zaman belli olacak sizin NGS sonucu?