2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Sizce anestezi altında yumurtanın transfer edilmesi sorun teşkil eder mi ? ( Vajınusmus 'dan dolayı
Canım ben de anestezili transfer oldum.. Hiç de bir sorun yaşamadım.. Birinci denemede anestezi almadım içtiğim su yetmedi ameliyathanede yeniden alttan doldurma yapıldı. Ve ben odaya geldiğimde ne yaptıysam lavaboya gidemedim.. Doktor gelip boşalttı. Ve ben 3 gün çok sorun yaşadım. O yüzden ikinci denemeyi anestezili istedim..ve çok şükür pozitif haberi alıp keseyi gördüm. Bu arada ikinci denemede de verilen serum yetmedi ve yine aşağıdan doldurma yapıldı.. Doktora bayılmadan rica ettim. Hocam boşaltabilir misiniz diye. O da ayılmadan ben boşaltırım dedi. Yani odaya gelip kendime geldiğimde tuvaletim yoktu. Böylelikle 1.5 saat yattım... Sonra kalktım... Çok uzun oldu ama

Su doldurma ve boşaltma olayını anlamadım canım :)

Çok şükür tutunmuş bebiş size? Hangi hastane acaba bilgi verir misiniz ? Anestezili tercih etme sebebiniz neydi acaba ?

Kızlar selam tekrardan bugün göbekten iğnemi yaparken biraz kanattım ve normalde canım acımıyordu ama bayada acıdı acaba yanlış bi yerden mi yaptım diye panik oldum hala daha da acıyor sizde de hiç olmuşmuydu

Başlarda ben hep kanattim morardı iki gün acıdı yeri iyice alışınca artık sorun olmadı şükür.

Çok teşekkür ederim benimde 3. günüm iğnede ilk iki gün böyle bir şey olmadı bugün acaba yanlış bir yeremi vurdum diye korktum. içimi rahatlattınız teşekkür ederim
Bazı yerler daha az açıyor bu gerçek ama neden bilmiyorum.Ben kaç haftadır kullanmama rağmen bazen hiç acımadan hemen giriyor bazen acıyarak giriyor.

Ben de 38’de evlendim benim eşim de benden iki yaş küçük sayemde çocuk istiyor iki kez kimyasal bi kez 9. Haftada kalp durması İle sonlanan gebeliğim var. Üç kez ngs’ye 2’şer embriyo gönderdim sağlıksız geldi hepsi o nedenle tekrar ngs’siz denemeye başladım. 6 kez transfer oldum toplamda 3 kez pozitifi görsem de hala evde bi bebiş yok 43 yaşındayım bi tane 5. Gün dondurulmuş embriyomuz var yakında onu transfer ettireceğiz inşallah sağlıkla son olur olmazsa yandık

Çok şükür tutunmuş bebiş size? Hangi hastane acaba bilgi verir misiniz ? Anestezili tercih etme sebebiniz neydi

Çok şükür tutunmuş bebiş size? Hangi hastane acaba bilgi verir misiniz ? Anestezili tercih etme sebebiniz neydi acaba ?
Embriyo yerleştirmek için tuvalete sıkışmış olmak lazım.. Bu yüzden içtiğiniz su ya da verilen serumlar yeterli olmazsa idrar torbanız dışarıdan bir sıvıyla dolduruluyor.. Sonra da sonda takıp boşaltılıyor... Ankara bahçeci benim... Bu tuvalete çıkıp çıkmama olayını yaşamamak için anestezili istedm.

Amin canım inşallah darısı başına dua ediyorum senin için
Allah razı olsun canım benim
2 gündür boyleyım, belkı de gece tıkınıp yattıgımdan ac kalkıyorumdur,

Gece yatmadan once bişey yıyor musun, ben süt içiyorum ondan mı acaba

5+8 deil kız 6+1 oluyorsun
Belki sütten olabilir canım metabolizmayı hızlı çalıştırıyorsa
Selam kızlar dondurulmus transferim icin dün ilk muayenemi oldum. Sukur bi sorun yok estrofem ve folik asit kullanmaya basladım. 2. denemem olcak heycanlıyım
Hoş geldin canım hayırlı olsun inşallah

Slmm 5.deneme 32 yaş 13 yıllık evliyim 4.tane kaybım var 2 su normal gebelik 2 su tüp bebek Rabbim hepimizi meleklerimizi kavuştursun

Peki doktor ne yorum yaptı bu konuda?
Ben de yarın kontrole gideceğim, bakalım benimkiler ne durumda
Söyle ki yumurtalarını toplatmak istiyormusun dedi bende evet dedim zaten benim gibi rezervi az olan hastaların yumurta sayısı pek iyi değil. Toplama günü 3 tane buldular. İlk gün birisi bölünmüş sonraki gün durmuş. İlk gün duranlardan Bi tanesi ise bölünmüş şuan onun haberini bekliyorum. Eğer olursa yarın transfer olucak inşşlh

Buraya heyecanli bekleme surecimi yazmayi çok isterdim. 2 gun once 1 adet 5.gün embriyo transferim gercekleşti , gayet başarili bir şekilde. 1 saat kadar yatmaya özen gösterdim merkezde sonrasinda lavabo ihtiyacim için kalktim iyi hissediyordum. Ama işm bitip kapiya yöneldigimde başim döndu gozum karardi fenalaştim gerisi yok. Bayılip yere düşmüşüm. Sabah heyecandan biseyler yiyememiştim ona bağlıyorum. Sekerim filan düstü heralde. Sonra kendime geldim tabi herkes başımda. Ama benim tek sorum embriyoya zarar gelip gelmediğiydi. Bu kadar uzun bir surecten sonra bu aksilik beni olumsuz etkiledi. Allah isterse tabi ki olur ama benim umudum kalmadi. Bi anlık baş donmesiyle her şey bitti.Umarım benimledir. Umarım beni birakmamıştır.

İyi akşamlar kızlar
Ben 2. Adetimi büyük ihtimal yarın olacağım. Transfer olacak takibinde.
İlk Muayeneye adetin 3. günü gidilebilir değil mi çünkü pazar günü hastane kapalı olacak. 2. Günü ya da 3. Günü farkediyor mu hormon kontrolleri ve muayene için ?

Ne kadar tanıdık geldi bu çaba. Bilinmez, belki biz de o güzel buluşmayı yaşarız bir gün bebişlerle Keşke…Umarım olur.. Sevgiyle kucaklayacağımız zamanlarımız olsun

Farketmiyor. Hatta doktorlar ilk adet olduğunuz günü 0 ( sıfır) olarak sayıyor.Yani Pazartesi 2, Salı 3. Gün oluyor.Hemen yarın arayıp randevu alın Pazartesi veya salıya.

InsAllah birakmamistir Rabbim korumustir insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…