2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Arkadaş da cevap verir ama arkadaşım da öyle yaptırmıştı bi keresinde, ardışık transfer diyorlar embriyoların günlerini bu yöntemle eşitlemiş oluyorlar
Himm ilk defa duydum canım ondan şaşırdım dediğin gibi olunca doğru 3. Gün olan 3 gün sonra diğer 6. Gün olan ile denk oluyor

Evet olmanız iyi olmuş ben aşı olmadım tedavi aşamasındayım diye güvenemedim şimdi ne zaman olucam nasıl olucak düşüncesi sardı
Bende bu düşüncelere girmemek için olmuştum birde öğretmenim her hafta 2 kere test vermek gerekecekti o yüzden bir an önce olayım dedim.Ama Olsun vardır her şeyde bir hayır

Ah kuzum belli olmaz bakarsın beşinci günkünde kromozomda sorun vardı ondan tutmadı, altıncı günkü sağlıklıdır o tutar. insAllah tutar da güzel haberlerini alırız burdan. Tutmazsa kısmını şimdi dusunmeyelim, tutsun diye dua edelim Tüm kalbimle sana da dua ediyorum canım benim. Benim ngs sonucu için en az 10 gün bekleyeceğiz.

Bende bu düşüncelere girmemek için olmuştum birde öğretmenim her hafta 2 kere test vermek gerekecekti o yüzden bir an önce olayım dedim.Ama Olsun vardır her şeyde bir hayır
Aynen öyle hepimiz için Rabbim hayırlısını nasip etsin Allah sanada kolaylık versin güzel öğretmenim istanbuldamısın sen

Bisey soracağım iki kere mi transfer işlemi yapıldı yani 3. Gün olanlar iki embriyo pazartesi günü, 6. Gün olan embriyo ise perşembe günü mü konuldu ben öyle anladım yazdığınızdan
Evet öyle yaptı.Olasılığı artırmak için.Çünkü 40 ve üstü yaşlarda tutunma Olasılığı tıbben sadece %15.Onu artırmak için Pazartesi dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer etti 2 tane. 1 tane daha vardı 3. Gün , o diğer 3. Gün embriyoları ile aynı tüpteydi.O da çözüldü ve 5. Güne gitmesi beklendi Çarşamba günü Eğer o 5 günlük olabilseydi transfer edecekti ama maalesef gelişmedi.O yüzden Perşembe tekrar gittim kliniğe ve 6. Günlük dondurulmuş embriyo transferi de yapıldı.Ama Perşembe gün , Pazartesi koyulan diğer ikisinin tutup tutmadığını göremiyormuş Bakalım ne olacak bu kez.Eğer tutmazsa hoca hala NGS falan düşünmüyor Olasılığı artırmak için çok embriyo toplamamız gerekiyor diyor ama ben forumda NGS duyuyorum bu çok kez tutunmayan ya da düşük olan vakalarda.Benim bu 5. Denemem , Hakkımızda hayırlısı olsun.

Canım bende 10 gün önce oldum 2,dozu ama yumurtlamadan sonra olmuştum etkilemedi adetimi.Gec Olsun güç olmasın canım vardır bir hayır
Benim hamile kalan bir çalışanım ilk aşısını hamile olduğunu bilmeden oldu.Aşıyı oldu, o hafta doğal yoldan hamile olduğunu öğrendi. Çok sağlıklı şuan bebeği 4 aylık. İkinci aşısını da oldu geçen hafta.3 aylığı geçmesini bekledi 2. İçin.

Aynı durumdayız o zaman.Ben 35’te evlendim. Ondan önce zaten olsa mutlu olmazmışım.Çünkü yaşadıklarımı yaşayamazmışım.Hayata 1 kere geliyoruz ve bana göre 20’ler ve 30’ların başı nedense dünyada bol bol yer görmem, yeni arkadaşlıklar edinmem, yeni deneyimler elde etme zamanıydı. Eşim 2 yaş büyük benden. Ona kalsa o hala istemiyor çocuk,kendi çocuk gibi hala Ben nedense çok ister oldum son zamanlarda. Denedik 4 kere olmadı. Bir gideyim söylediğiniz hocaya. Ben de duydum aşını Funda hocanın ama hiç gitmedim. Sizin ne durumda?Transfer oldunuz mu?Ngs denendi mi sizde?

İnşallah güzel sonuçlar alırsın.Tüm kalbimle diliyorum Hepimizin yüzünün güldüğü bir yıl olsun

Bende adet sancısı yaşadım transfer dönemimde çok şükür pozitif haberini aldım inşallah senin sancinda hayra alamettir
Ayy canım benim inşaallah Hangi gün yaşadın?Ben hemen transfer sonrası, bana hem Pazartesi gemde Perşembe ardışık transfer oldu.O günlerin hemen arkasında adet sancılarım oldu.Bugün dünkü transferin 2. Günü olunca bugün hep oldu.Üzüldüğüm şey olumsuz olan eski denemelerimde de olmuştu bu sancı.İnşallah değildir

Insallah hayırlısı ile başka denemeye gerek kalmaz embriyolariniz tutunur bu kadar emek sabır sonucu yüzünüz güler inşallah.
Genetik inceleme de olsaydı 6. Güne giden tek embriyonuzdan örnek alınacaktı zaten onu da transfer edilmiş inşallah sağlıklıdır size can evlat olur

Ay inşallah ne güzel Bize de uğurlu gelir aşı inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırız

Benimde transferin ertesi günü başladı halen hafifde olsa devam ediyor adet dönemine yakın daha da artmıştı korkmuştum acaba reglimi olucam diye ben inanıyorum inşallah Allahın izniyle bu sefer sende hayırlı haberi alıcaksın bu ağrıların tutunma belirtisidir inşallah

Ya ne tatlisiniz ne güzel muhabbetleriniz var okudukca hosuma gidiyo heryecaniniz mutlulugunuz, ben de mutlu oluyorum kese gorenler, kalp atisini duyanlar ve bekleyenler bundan sonrasinda her anin tadini cikarin Allahin izniyle 10. Haftaya kadar bence en Kritik donemler, sonrasinda iyice rahatlarsiniz.. Kizlar bir de bisey sorcam size izmirde tedavi goren ve çok memnun olan, ya da duydugunuz bildiginiz iyi bir doktor veya merkez var mi?

Ben de sizin icin dua ediyorum insAllah bu sefer hamile kalisiniz Rabbim cifter cifter verir InsAllah 2 kolunuz da dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…