2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İnşallahh tez zamanda saglıgın kavusursun canım benım, bak transfer olsan negatif olacaktı neden neden dıye ıcını kemırecektin, inşallah tez zamanda şifa bulursun 🤲🏻❤️
Aynen canım . Böylede korku bastı doktorum bugün ultrason yaptı sol tiroid bezinde bişişlik car dedi . Enfeksiyon diyr düşündünüuorum dedi ama tabi uzaman doktoruna sevk etti . Bilmiyorum . Onun yorumu çok önemli dedi . 3 şey olsbilir dedi beyin üretiyor ya bağışıklık sistemi hastalığınız var yada enfeksiyon olduğu için bu durumda .

İnşallah geçici birşeydir cnmm.öncelik senin sağlığın çok geçmiş olsun haber ver burayada inşlhh kötü bir durum değildr
Canım ultrasonda bi şişlik fark etti doktorum . Bilmiyorum umarım kötü bişey yokur enfeksiyon dan şüphelendi ama uzmanına acil sevk verdi . Allahım kimseyi sağlığıyla sınamasın .

Kan testi verdim 277 cikti deger ilk defa pozitifi gordum. Ne hissedecgimi bile sasirdim Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve tamamina erdirsin insAllah duamda hep bu var hep olacak
Canım çok sevindim.sağlıkla kucağına al inşaallah.Kaçıncı denemendi?İlk defa demişsin ya ondan sordum. Aynen en güzel duayı ediyorsun,Allah tamamına erdirsin.Ne olur benim için de et.40 yaşındayım ve 5. Denemem 😞 Transferi 2 tane 3. Gün embriyosu olarak Pazartesi oldum.Şansı artırmak için bugün de 6. Gün embriyosu transfer edildi.ne olacak bilmiyorum.Bugün çok sıkışmıştım ve embriyo transferi sonrası hemen idrarımı yaptım yatakta.Umarım birşey olmaz.Çok üzülüyorum, başka dondurulmuşum da yok, denemeye dermanım da 😔

Aynen canım . Böylede korku bastı doktorum bugün ultrason yaptı sol tiroid bezinde bişişlik car dedi . Enfeksiyon diyr düşündünüuorum dedi ama tabi uzaman doktoruna sevk etti . Bilmiyorum . Onun yorumu çok önemli dedi . 3 şey olsbilir dedi beyin üretiyor ya bağışıklık sistemi hastalığınız var yada enfeksiyon olduğu için bu durumda .
Senın tüp tedavısınden once bagısıklık testlerını yapılmıstı mıydı canım cd56 testı

Canım çok sevindim.sağlıkla kucağına al inşaallah.Kaçıncı denemendi?İlk defa demişsin ya ondan sordum. Aynen en güzel duayı ediyorsun,Allah tamamına erdirsin.Ne olur benim için de et.40 yaşındayım ve 5. Denemem 😞 Transferi 2 tane 3. Gün embriyosu olarak Pazartesi oldum.Şansı artırmak için bugün de 6. Gün embriyosu transfer edildi.ne olacak bilmiyorum.Bugün çok sıkışmıştım ve embriyo transferi sonrası hemen idrarımı yaptım yatakta.Umarım birşey olmaz.Çok üzülüyorum, başka dondurulmuşum da yok, denemeye dermanım da 😔
6 bucuk yildir evliyim 1.yilimiz doldugundan beri deniyoruz 2 kez klomenle takip,3 asilama hic hamilelik yasamadim 2.tup bebek denememiz.Ilkinde cok inanmistim yikildim bunda o kadar gariptm ki duygu karmasasi icerisindeydim bi bakiyorsun aman hayirlisiyla gelir diyip sakin kalmaya calisiyorum bi bakiyorsun ya yoksa diye icini ferah tut diyip uzuluyordum insAllah Rabbim isteyen ,emek harcayan herkesin kucagini bos birakmasin ve herkesin gebeligini tamamina erdirsin. 🤲

Kaçıncı denemeniz ?

Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

Nelere dikkat ediyorsunuz ?

🌺🌺🌺Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle 🥰🥰🐣🐣:nazar::nazar::nazar:

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
@Ssevincli31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Elifff6033 Yaş1. Deneme31 AğustosPozitif :anneadayı:
S Sinemsnm 33 Yaş2. Deneme1 EylülPozitif:anneadayı:
Nefes0858 Nefes0858 36 Yaş1. Deneme1 Eylül (Çift Embriyo )Pozitif:anneadayı:
@KelebekkB28 Yaş1. Deneme1 EylülPozitif :anneadayı:
@Nureella30 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@Prenseshayali36 Yaş4. Deneme2 EylülPozitif :anneadayı:
@iklime_0635 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Bulutumsu726 Yaş1. Deneme3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo)💔
@Lady Isabella38 Yaş3. Deneme4 Eylül ( 3 Embriyo)💔
@ddmv35 Yaş1. Deneme6 Eylül (Çift Embriyo)💔
Sohrab Sohrab 32 Yaş2. Deneme8 Eylül (5. Gün Çift embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Sunus25 Yaş1. Deneme8 Eylül
@Hurremmsultann25 Yaş2. DenemeEylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@fartug30 Yaş1.DenemeEylülPozitif
:anneadayı:
@Brarmn113. DenemeEylül
@mertugce3532 Yaş4. Deneme13 Eylül (4. Gün)💔
@nurt5637321 Yaş1. Deneme14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@birrgaripp27 Yaş1. Deneme15 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@akrepprof43 Yaş1. DenemeEylül
ozlemgundogdu ozlemgundogdu 39 Yaş5. Deneme20 Eylül
@Sandra8635 Yaş1. Deneme27-29 Eylül (5.Gün Embriyosu)
@MasaL-2827 Yaş3. Deneme30 Eylül
@halleyyy36 Yaş2. DenemeEkim (Çift Embriyo)
@mlshope28 Yaş4. Deneme6 Ekim(5. Gün Çift)
LadyNurr LadyNurr 25 Yaş2. DenememeEkim (Çift Embriyo)
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 30 Yaş1. DenemeEkim
@Cilekkokusuu28 Yaş3. DenemeEkim (Çift Embriyo)
@Hayyal35 Yaş6. DenemeEkim
@orkide61126 Yaş2. DenemeEkim
@Burcu261429 Yaş1. DenemeEkim
@tupaaaaa32 Yaş2. DenemeEkim
@derya252626 Yaş1. DenemeEkim
@Dxtr29 Yaş1. DenemeEkim (5. Gün Embriyosu)
@Niloya44424 Yaş1. DenemeEkim (Çift Embriyo)
@seta_9030 Yaş2. DenemeEkim
@Tureed33 Yaş1. DenemeEkim
@Ilaymilya30 Yaş7. DenemeEkim
@Mucizelereinanin5529 Yaş3. DenemeEkim
@venusvenus8833 Yaş1. DenemeEkim
:anneadayı:
28 yaş ilk deneme 2eylül transfer tarihi çift embriyo transferi tek bebeğimiz bizimle kaldı sonuç pozitif, Allahım hepimize bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻😊

X