2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yok kuzum kadınlar için, clife macun var ya. Bilmiyor musun 🤷‍♀️ bir çok hastalık için kullaniliyor. Bende regl için kullaniyorum şuan. 3 ay düzenli kullanıcam. Instagramdan bakabilirsin bitanem🤗
Yazdım şimdi sayfasına.benm zaten normal hamıle kalmam ımkansz tüplerim yok.bu ay iptal olursa kesnlkle sipariş vercemmm 🥰

Yazdım şimdi sayfasına.benm zaten normal hamıle kalmam ımkansz tüplerim yok.bu ay iptal olursa kesnlkle sipariş vercemmm 🥰
Rabbim nasip etsin inş canım benim, allah büyük 🤲💖 watsap numarasından da yazabilirsin cevap veriyorlar hemen. Sayfadaki paylaşımları da mutlaka oku, güzel şeyler var😍🤩

Rabbim nasip etsin inş canım benim, allah büyük 🤲💖 watsap numarasından da yazabilirsin cevap veriyorlar hemen. Sayfadaki paylaşımları da mutlaka oku, güzel şeyler var😍🤩
Evet suan zaten onu inceliyorum.valla iptali yersem kalınlasma yüzünden .baslarm hemn kullanmaya sende vesile olmus olursun aşkoşummm🥰 denemediğim ne kaldı onuda denerm😁

Evet suan zaten onu inceliyorum.valla iptali yersem kalınlasma yüzünden .baslarm hemn kullanmaya sende vesile olmus olursun aşkoşummm🥰 denemediğim ne kaldı onuda denerm😁
Benimde olmadı kuzucum ama biz tüp denemedik, rabbim büyük 🤲 o herşeyin en iyisini bilendir 💖 hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ınş canım benim kuzum🤗😍🤩🍒🍒💋

Benimde olmadı kuzucum ama biz tüp denemedik, rabbim büyük 🤲 o herşeyin en iyisini bilendir 💖 hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ınş canım benim kuzum🤗😍🤩🍒🍒💋
Belirli bir sorununuz yoksa doğal deneyin kuzumm🥰benm tek seçenek oldugu için mecbur🥰inşallah hepimiz kavuscaz yavrucaklaraaaa😍😍😍

Nar suyu daha önce denemiştim gecen sene pek fayda etmedi bende.ama avakado yiyorum bugun basladm yemeye.bakalm hayrlısı varsa olacagı zaten olur napakkk baci 😁
Şifa olsun inşallah canım benim. Tabi ki onunda vakti saati var inşallah o vakit gelmiştir. Rabbim gönlüne göre versin 🥰🥰
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canım beni listeden çıkarırmısın benim işim çok uzuyacak . 2/3 ay heralde
😓😓 Doktor mu dedi canım. İnşallah mucizene kavuşman için en doğru vakitte olur. Rabbim kolaylaştırsın🤲

Anladım Canım teşekkür ederim testi devlette mi yaptırdınız? Ne kadar zaman da cıktı
Zaten hasta doğunca devlet Hastanesi'nde 3 ay kadar yattık o arada kızımin tahlileri yap her tahlil 45 gün sürüyordu kızım vefat ettikten sonra da biz kan verdik bizimkiler de 45 gün sürdü.toplamda 45 den 3 kez yapıldı sanırım

Canm benm yavrunla sımdlk teselli bul.seneye gel buralara belki bebeegının nasibi türkiyededir burdan alır bebişini gidersin.daha gencsin kafanı dagıt yaza kadar dinlen.üzülme sakın
Aynen canim uzulmuyorum zaten Allah büyük 🤲☺️ vardir bir bildigi.. Sizlerden bekliyorum artik muhtesem haberleri hayirlisiyla insAllah bu defa olur canim🤗🤲

X