- 14 Ocak 2013
- 1.162
- 1.125
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.401
ayy amınn amınn bacım amınnn rabbım bızlerede nasıp etsın ınsallahhh :) :)Evet cnm ikiside tuttu çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah darısı basina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy amınn amınn bacım amınnn rabbım bızlerede nasıp etsın ınsallahhh :) :)Evet cnm ikiside tuttu çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah darısı basina
Evet cok güzel söylermisin canim onumuze bakicaz, aynen niyetim o spor ve saglikli beslenme, dogal kürler falan artik elimden geldigince Allah hepimizin yardimcisi olsunCanım allah zamanı şimdi değil dedi sana.. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman denemen inan en iyisi. Bu süreçte sağlıklı beslenip spor yapabilirsin yavaş yavaş.vücudun böylelikle daha güzel hazırlanır üzülme demek boş.. Elbet üzüleceksin ama olumsuzluklara takılırsak olumlu zamanlara gitmemiz uzar... Allah yardımcın olsun
InsAllah canim amiiinnn ne güzel olurduİnşallah kendiliğinden hamile kalırsın Türkiye'ye de bebeğinle gezmeye gelirsin.
ayy ınsallahh ınsallahhh rabbım nasıp etsın guldursun yuzumuzuu :) :)İnşallah canım benim buradan anneler topiğine transfer olalım hepimiz inşallah
InsAllah kuzum aminnRabbim inşallah o süreçte hiç bir tedaviye gerek kalmadan hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin
Canım benim ilk değerim 216 ikinci 1280 tek kese oldu. Zaten tek embriyo transferi idi.. Bazen bu değerlere bağlı olmuyor. Değeri çok düşük olup çift olan da var..sanırım keseyi görmeden yorum yapmak doğru olmayacak.. Tebrik ediyorum seni
Benim kan testim negatif cikti kizlar maalesef sizler insAllah en güzel sonuçlari alirsiniz ara ara girip sizleri takip edecegim.. Ben artik 1 seneye yakin denemeyi dusunmuyorum, kismetse önümüzdeki yaza türkiyede deneyecegiz, orda cok daha güzel ilgileniyorlar sizlerden gordugum kadariyla. Hepimiz icin hayirlisi olsun sizleri seviyorum
Benimde 10. Gün 36 12. Gün 154,4 çıkmıştıbenimde 10.gün kan değerim 37,43 çıktı doktor düşük bulmuştu , bugün de 12.gün de yaptırdım 115,16 çıktı . Güzel yükselmiş dedi iki gün sonraya tekrar test istedi. Benim artışım iki günde yüzde 200 civarında olmuş normal mi sizce
bu gibi durumları yaşayan var mı ?
5.gün dondurulmuş embriyoydu canım.. 9 gün ve 12. Günlerdi değerlerim.Merhaba cnm kaçıncı günlerinde bu değerlerdi acaba ve kaçıncı gün embriyosu? Benimde yüksek çktı ama tek olabiliyo demek
Hayır akraba degiliz yakından uzaktan.Ama Allah'ın işi işte imtihan olacak ya denk gelmişiz.Kizim hasta doğunca kan alındı ve onda ki sorunlu gen araştırıldı.Bozuk olan gen belli olduktan sonra ben ve eşim de kan verdikMerhaba eşinizle akrabalık var mı acaba ? Bir de tek ge hastalığı dediginiz size hangi test yapıldı acaba? Array wes hangisinde çıktı
Peki bu hastalığın teşhisi mikroarray ile mi çıktı Wes (tüm ekzom)ile mi acabaHayır akraba degiliz yakından uzaktan.Ama Allah'ın işi işte imtihan olacak ya denk gelmişiz.Kizim hasta doğunca kan alındı ve onda ki sorunlu gen araştırıldı.Bozuk olan gen belli olduktan sonra ben ve eşim de kan verdik
kızım da çıkan hastalık bizde de bakıldı ikimiiz de taşıyıcı çıktık
5.gün dondurulmuş embriyoydu canım.. 9 gün ve 12. Günlerdi değerlerim.
Nasip kismet canim önüne gecemiyoruz dedigin gibi Allahim vardir bir bildigi sizler insAllah saglikla alin kucaginiza bebisleriniziCanım ya üzüldüm gerçekten.. umutluydum ben senden.. ama hep diyorum mevlam geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah Tedaviye gerek kalmadan süpriz gelsin
Tam emin olmamakla birlikte Wes olduğunu düşünüyorum çünkü bizim hastalığa sebep olacak bir çok gen olduğu için tüm genler tek tek incelendi son aşama olan 7. Aşama da belli oldu hastalığa sebep olan genPeki bu hastalığın teşhisi mikroarray ile mi çıktı Wes (tüm ekzom)ile mi acaba
şu an kaçıncı gündesiniz , tekrar test yaptırdınız mı ?Benimde 10. Gün 36 12. Gün 154,4 çıkmıştı
Hakkında hayırlısı olsun canım Hayırlı zamanda çok aratmadan nasip etsin Rabbim içini ferah tut inşallah bu 1 senelik zamanda kendiliğinden hamile kalırsınBenim kan testim negatif cikti kizlar maalesef sizler insAllah en güzel sonuçlari alirsiniz ara ara girip sizleri takip edecegim.. Ben artik 1 seneye yakin denemeyi dusunmuyorum, kismetse önümüzdeki yaza türkiyede deneyecegiz, orda cok daha güzel ilgileniyorlar sizlerden gordugum kadariyla. Hepimiz icin hayirlisi olsun sizleri seviyorum
Şuan 23. Günümdeyim malesef olmadı düşük yapmayı bekliyorum.. böyle yavaş yükselip sonra birden yükselenler var inş sağlıkla değerlerin artarşu an kaçıncı gündesiniz , tekrar test yaptırdınız mı ?
Canımm ( çok üzüldüm gercekten ama sen üzülme toparla kendini lütfen inşallah yine denersiniz ve olurBenim kan testim negatif cikti kizlar maalesef sizler insAllah en güzel sonuçlari alirsiniz ara ara girip sizleri takip edecegim.. Ben artik 1 seneye yakin denemeyi dusunmuyorum, kismetse önümüzdeki yaza türkiyede deneyecegiz, orda cok daha güzel ilgileniyorlar sizlerden gordugum kadariyla. Hepimiz icin hayirlisi olsun sizleri seviyorum
yaa çok geçmiş olsun, Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah teşekkür ederim iyi dileklerin içinŞuan 23. Günümdeyim malesef olmadı düşük yapmayı bekliyorum.. böyle yavaş yükselip sonra birden yükselenler var inş sağlıkla değerlerin artar