- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.421
Canm benm yavrunla sımdlk teselli bul.seneye gel buralara belki bebeegının nasibi türkiyededir burdan alır bebişini gidersin.daha gencsin kafanı dagıt yaza kadar dinlen.üzülme sakınBenim kan testim negatif cikti kizlar maalesefsizler insAllah en güzel sonuçlari alirsiniz ara ara girip sizleri takip edecegim.. Ben artik 1 seneye yakin denemeyi dusunmuyorum, kismetse önümüzdeki yaza türkiyede deneyecegiz, orda cok daha güzel ilgileniyorlar sizlerden gordugum kadariyla. Hepimiz icin hayirlisi olsun sizleri seviyorum
Sağlıkla büyüsünler sağ salim kucağına al inşallahAnladım cnm benim de 3.gün çift embriyo 15.günde 1566 çıktı beta. Hayırlısı neyse o olsun bakalım tek yada çift kabulümüz hepsi
Aynen canım yoruyor açıklama yapmak. Ben de söylemiyorum artık.Hayırlısı olsun hakkımızdaBenim bu 2. Denemem oncesinde 3 kez asilama yapildi. 6 yil oldu.Rabbim yuzumuzu guldursun surda her yorumu okudugumda Rabbim yardim et ya da sonunda mutlu et diyorum genelde yazmasam da . Cidden kafa dagitmak icinde burasi bire bir ilk denemede aile yakinlarina arkadaslara soylemstm oyle umutlandim sonra tek tek olmadi demek yordu artik kimseye soylemiorum
Kurabiyem sende nedir durumlar askomSağlıkla büyüsünler sağ salim kucağına al inşallah
Henüz erken sanki canım iki gün sonra tekrarla. İnşallah orada seninledir bebişinKızlar bugün transferimin 7. Günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.çöktüm resmen 5. Gün embriyosu çıkardı değil mi olsaydı ?
Canım inşaallah bir sonraki denemede olur.Umut ve dua etmekten başka çare yokBenim kan testim negatif cikti kizlar maalesefsizler insAllah en güzel sonuçlari alirsiniz ara ara girip sizleri takip edecegim.. Ben artik 1 seneye yakin denemeyi dusunmuyorum, kismetse önümüzdeki yaza türkiyede deneyecegiz, orda cok daha güzel ilgileniyorlar sizlerden gordugum kadariyla. Hepimiz icin hayirlisi olsun sizleri seviyorum
Ayy nolsun hala gelen giden selam veren yokKurabiyem sende nedir durumlar askom
Yaaa delüAyy nolsun hala gelen giden selam veren yoknapim çay koyup börek açıp 5 çayına mı davet etsem
Senin transfer günü kesinleşti mi şimdi
Kuzucum nar suyu içiyor musun bak o kalınlaşmaya faydalı diye biliyorum tabi çok değil günde 1 bardak. Bir de avokado ye. İnşallah istenilen kalınlığa ulaşır canım benim. Bebiş gelecek oraya yatak lazım nerde yatacak minnoşYaaa delüneden gelmiyor bu ne nazlı çıktı seninki çık yürüyüş yap ,ada çayı iç,aspirin iç gelsin artık aaaa benm dün 10.gün kntrl vrdı kalnlk 6,7 mm çıktı 13.güne cmt ye kntrl vr kalınlasırsa transfer persembe olur dedi.muallak yani şuan kalınlaşçakmı bilmiyorum her ay değişiyor bu rahim hanım gecen ay ilaçsz 8.gun 10mm di şimdi ilaçla bile zor kalınlasıo dengesiz haspa
Sağlıkla büyüsünler sağ salim kucağına al inşallah
Nar suyu daha önce denemiştim gecen sene pek fayda etmedi bende.ama avakado yiyorum bugun basladm yemeye.bakalm hayrlısı varsa olacagı zaten olur napakkk baciKuzucum nar suyu içiyor musun bak o kalınlaşmaya faydalı diye biliyorum tabi çok değil günde 1 bardak. Bir de avokado ye. İnşallah istenilen kalınlığa ulaşır canım benim. Bebiş gelecek oraya yatak lazım nerde yatacak minnoşsöyle hemen hazırlansın
Son yazılan konularda adinizi gördüm ,bakayım dedim bebekim
Ne üçün o macun .kuvvet macunumu yoksaSon yazılan konularda adinizi gördüm ,bakayım dedim bebekimrabbim gönlünüze göre nasip etsin inş tez zamanda bitkisel bir macun var ya kullandın mı ondan hiç kuzum ,bi bak ıstersen
Yok kuzum kadınlar için, clife macun var ya. Bilmiyor musunNe üçün o macun .kuvvet macunumu yoksayirim seniii yirrrrr yirrr
Hiç duymadım bebeğim mrk ettim bi bakayım ne işe yarıyorYok kuzum kadınlar için, clife macun var ya. Bilmiyor musunbir çok hastalık için kullaniliyor. Bende regl için kullaniyorum şuan. 3 ay düzenli kullanıcam. Instagramdan bakabilirsin bitanem
Mutlaka bak kuzum, çok fazla kullanan varHiç duymadım bebeğim mrk ettim bi bakayım ne işe yarıyorah biz kadınlar bitmiyor şu rahim hanımla derdimiz
Gözün aydın canım, rabbim devamını da nasip etsin. Kucağına almak nasip olsun inşKan testi verdim 277 cikti deger ilk defa pozitifi gordum. Ne hissedecgimi bile sasirdim Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve tamamina erdirsin insAllah duamda hep bu var hep olacak