2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canm benm yavrunla sımdlk teselli bul.seneye gel buralara belki bebeegının nasibi türkiyededir burdan alır bebişini gidersin.daha gencsin kafanı dagıt yaza kadar dinlen.üzülme sakın

Aynen canım yoruyor açıklama yapmak. Ben de söylemiyorum artık.Hayırlısı olsun hakkımızda Dualarımız inşallah gerçekleşir

Canım inşaallah bir sonraki denemede olur.Umut ve dua etmekten başka çare yok

Ayy nolsun hala gelen giden selam veren yok napim çay koyup börek açıp 5 çayına mı davet etsem
Senin transfer günü kesinleşti mi şimdi
Yaaa delüneden gelmiyor bu ne nazlı çıktı seninki çık yürüyüş yap ,ada çayı iç,aspirin iç gelsin artık aaaabenm dün 10.gün kntrl vrdı kalnlk 6,7 mm çıktı 13.güne cmt ye kntrl vr kalınlasırsa transfer persembe olur dedi.muallak yani şuan kalınlaşçakmı bilmiyorum her ay değişiyor bu rahim hanımgecen ay ilaçsz 8.gun 10mm di şimdi ilaçla bile zor kalınlasıo dengesiz haspa

Kuzucum nar suyu içiyor musun bak o kalınlaşmaya faydalı diye biliyorum tabi çok değil günde 1 bardak. Bir de avokado ye. İnşallah istenilen kalınlığa ulaşır canım benim. Bebiş gelecek oraya yatak lazım nerde yatacak minnoş söyle hemen hazırlansın

Nar suyu daha önce denemiştim gecen sene pek fayda etmedi bende.ama avakado yiyorum bugun basladm yemeye.bakalm hayrlısı varsa olacagı zaten olur napakkk baci

Hiç duymadım bebeğim mrk ettim bi bakayım ne işe yarıyor ah biz kadınlar bitmiyor şu rahim hanımla derdimiz
Mutlaka bak kuzum, çok fazla kullanan var bende memnunum şuan tüp asamasindasin sanırım, seni yanıltmak gibi olmasın ama fikrin olur bitanecim biz çok nazliyız baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…