- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.261
Hımm ondan yaniBenim geçen ay o 3 çizgiyi görmediği için iptal olduo zaman tanışmıştım çizgiyle
O iğneyi niye verdi doktorunuz?Benim de transferim 20 Eylül’de oldu ama hiç belirtim yok. Benim 5. Denemem , öncekiler hep olumsuzdu , bazılarında oldu belirti bazılarında olmadı.Geçen sefer kasıklarım ağrımıştı ama ondan öncekilerde yoktu.Yani belli olmuyor canım , kişiden kişiye değişiyor belirtiler.Selam kızlar bugün Transferimin 4. Günü ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. İnşallah tutunmuştur. Gonapeptyl iğnem var bugün yapan var mı bu iğneden transfer sonrası
Kuzum biliorum iptalini resmimi deistirdim ondan tanımadin benceHımm ondan yaniher ay aynı olacak dşe bşrşey yok bu sefer görürsn kuzum.benmde bir ay öle olup iptal olmustu gecen sene
Amin insAllah tum haber bekleyenler icin insAllah . Gelse de Rabbimden gelmese deInşallah güzel haber alırsın canım hiç ummadığın anda Rabbim yüzünü güldürsüniçini ferah tut umut her zaman var Rabbim herseyin en iyisini bilir
İğneyi neden verdiğini bilmiyorum. Evet belirti aramıyorum zaten. Benim de ikinci denemem en azından ilkinden daha sakinim bunda. İnşallah senin de son olur güzel olur canımO iğneyi niye verdi doktorunuz?Benim de transferim 20 Eylül’de oldu ama hiç belirtim yok. Benim 5. Denemem , öncekiler hep olumsuzdu , bazılarında oldu belirti bazılarında olmadı.Geçen sefer kasıklarım ağrımıştı ama ondan öncekilerde yoktu.Yani belli olmuyor canım , kişiden kişiye değişiyor belirtiler.
İnşallah canımİğneyi neden verdiğini bilmiyorum. Evet belirti aramıyorum zaten. Benim de ikinci denemem en azından ilkinden daha sakinim bunda. İnşallah senin de son olur güzel olur canım
Ben de geçen denememde test gününden birkaç günü önce arayan arkadaşıma telefonda hüngür hüngür ağlamıştım.4. Denememdi ve o kadar stresliydim ve duygusaldımki yine olmayacak biliyorum diye ağlamıştım ama nasıl ağlama, çöplük çığlığa…Test verme gunu yaklastikca icimi nedense umutsuzluk kapladi cok uzgunum dokunsaniz aglayacagim gibi Rabbim dermansiz dert vermesin bu halimize sukur diyorum ama ilkinde cok umutluydum olmayinca simdi kendime yasaklamis gibi hayirlisi doyemiyorum kotuye odaklaniyorumRabbim yardimcimiz olsun bizlerde guzel haberler alalim
Hadi yaa gözün aydin canim cok sevindim, kac cikti degerin? Bir de kacinci gün embriyosu acabaBugün transferimin sekizinci 6.gununde dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı akşama kadar ağlayıp zirladim eşiminde psikolojisini bozdum bugün gittim kan verdim sonuç pozitif bi gülüp bi ağladım anlayacağınız şu sabırsız hallerimiz embriyomuzu da etkiliyor
Doktorumuz 1 regliden sonra 2. Denemeyi yapabiliriz sıkıntı gözükmüyor dedi. Ama herhangi bir test vs yapıllmadı. Yani sıkıntı saptanamıyormuş galiba böyle bir şey mümkün mü. Gerekli tüm testler ilk transferde yapııyor zaten denildi. Bir de erken değil mi 1 regl geçmesiNasip kuzum nasıp, benım de ılkınde 5aa cıft embrıyo tutmadı
Ben de 7. Günümde yaptim test canim negatifti, 4. Gün embriyosu benimki ya erkendi daha ya da gercekten negatif hic bisey de hissetmiyorum, yarin 10. Gün test günüm yaniBugün transferimin sekizinci 6.gununde dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı akşama kadar ağlayıp zirladim eşiminde psikolojisini bozdum bugün gittim kan verdim sonuç pozitif bi gülüp bi ağladım anlayacağınız şu sabırsız hallerimiz embriyomuzu da etkiliyor
Selam canım transferden sonra çatlatma iğnesi olmuşmuydun tutunmayı arttırması İçin?Arkadaşlar merhaba. 5 Gün embriyosu transfer edildi. 6. Gün idrarda silik cizgiyi göründe dayanamadım kan verdim 15,83 cıktı sonuç. Bugün 8. Gün ve kan verdim 36.01 cıktı sizce sonucum düşük mü?
Keşke erken yaptirmasaydim canım sıkıldı
Inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız
2. De başka tesavi mi uggulandı size. Ya da saptandı mı neden tutmadığı. Yine aynı tedavi uygulanacakmış çünkü bana. Aklım karıştıNasip kuzum nasıp, benım de ılkınde 5aa cıft embrıyo tutmadı
Yok canım 16 eylülde oldu transferim 6. günüm bugün haftaya salı test günümİnşallah canımSenin 4. Gün olduğuna göre 18 Eylül’de oldu o zaman transferin , yakınmış tarihler.Hayırlısı olsun.
Hadi hayırlı olsunBugün transferimin sekizinci 6.gununde dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı akşama kadar ağlayıp zirladim eşiminde psikolojisini bozdum bugün gittim kan verdim sonuç pozitif bi gülüp bi ağladım anlayacağınız şu sabırsız hallerimiz embriyomuzu da etkiliyor
Adetle bırlıkte hormon degerlerın normale dönüyor, ben de 1 adet dönemi sonrası başalmıstım, sabırsızlanıyorum İnsan.. Benım düşükten sonra grnetık pıhtılasma, diğer kan testelerı, hepsıne bakıldı sadece bagısıklık ve hıstereskopı yapılmamıştı, onları da tüp tutmayınca yaptı, transfer oyle olduk.. Ben de de hala somut bir sebep yok, şu sebepten olmadı dıyemedık.. İnşallahh bu gebelıgım saglıcakla devam eder cocuklarımı koklayabılırım ben de hayırlı bı sekılde.. Ama kendını toplamadan ıkıncı transferniı olma.. Sen iyi ol ki, hersey güzel ilerlesin.. Bol bol dua et, Rabbimden isteDoktorumuz 1 regliden sonra 2. Denemeyi yapabiliriz sıkıntı gözükmüyor dedi. Ama herhangi bir test vs yapıllmadı. Yani sıkıntı saptanamıyormuş galiba böyle bir şey mümkün mü. Gerekli tüm testler ilk transferde yapııyor zaten denildi. Bir de erken değil mi 1 regl geçmesi
Aynı tedavı ıse, dusun bıraz bıraz doktorunu degsıtrmeyi derım..2. De başka tesavi mi uggulandı size. Ya da saptandı mı neden tutmadığı. Yine aynı tedavi uygulanacakmış çünkü bana. Aklım karıştı
Adetle bırlıkte hormon degerlerın normale dönüyor, ben de 1 adet dönemi sonrası başalmıstım, sabırsızlanıyorum İnsan.. Benım düşükten sonra grnetık pıhtılasma, diğer kan testelerı, hepsıne bakıldı sadece bagısıklık ve hıstereskopı yapılmamıştı, onları da tüp tutmayınca yaptı, transfer oyle olduk.. Ben de de hala somut bir sebep yok, şu sebepten olmadı dıyemedık.. İnşallahh bu gebelıgım saglıcakla devam eder cocuklarımı koklayabılırım ben de hayırlı bı sekılde.. Ama kendını toplamadan ıkıncı transferniı olma.. Sen iyi ol ki, hersey güzel ilerlesin.. Bol bol dua et, Rabbimden istesana
Rabbim bebeğini ve seni korusunAdetle bırlıkte hormon degerlerın normale dönüyor, ben de 1 adet dönemi sonrası başalmıstım, sabırsızlanıyorum İnsan.. Benım düşükten sonra grnetık pıhtılasma, diğer kan testelerı, hepsıne bakıldı sadece bagısıklık ve hıstereskopı yapılmamıştı, onları da tüp tutmayınca yaptı, transfer oyle olduk.. Ben de de hala somut bir sebep yok, şu sebepten olmadı dıyemedık.. İnşallahh bu gebelıgım saglıcakla devam eder cocuklarımı koklayabılırım ben de hayırlı bı sekılde.. Ama kendını toplamadan ıkıncı transferniı olma.. Sen iyi ol ki, hersey güzel ilerlesin.. Bol bol dua et, Rabbimden istesana da nasip edecek canım benım
Rabbim bu sefer mutluluktan aglatsinBen de geçen denememde test gününden birkaç günü önce arayan arkadaşıma telefonda hüngür hüngür ağlamıştım.4. Denememdi ve o kadar stresliydim ve duygusaldımki yine olmayacak biliyorum diye ağlamıştım ama nasıl ağlama, çöplük çığlığa…Hep bu ilaçların etkisi acayip hormon yüklüyüz .Şimdi 3 gün oldu yeni transferimi olalı, ağlarım yine herhalde birkaç güne Alışkanlık yaptı bende.