2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yeni transfer olacak arkadaşlarım inşallah pozitif haberleri beraber burda kutlarız yani ne kadar etkili ne kadar olumlu sonuca desteği var bilemem ama naçizane ben bol bol avakodo yedim tedavi öncesinden başlayıp ve hala yiyorum.. Bir de tuzsuz kabak çekirdeği yedim her gün.. Zaten avokado rahme en yarayan şey.. Yani zararı olacağını düşünmüyorum.. Ama yine de siz bir araştırın isterseniz... Bir arkadaşıma tüp bebek doktoru özellikle transfer öncesi başlayıp ye demişti. Ben zaten çok sevdiğim için hep yediğim bir şeydi. Sade yiyemezseniz ezip içine limon tuz ve bol zeytinyağı koyun peynirle harika oluyor

Selam kızlar bugün Transferimin 4. Günü ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. İnşallah tutunmuştur. Gonapeptyl iğnem var bugün yapan var mı bu iğneden transfer sonrası
O iğneyi niye verdi doktorunuz?Benim de transferim 20 Eylül’de oldu ama hiç belirtim yok. Benim 5. Denemem , öncekiler hep olumsuzdu , bazılarında oldu belirti bazılarında olmadı.Geçen sefer kasıklarım ağrımıştı ama ondan öncekilerde yoktu.Yani belli olmuyor canım , kişiden kişiye değişiyor belirtiler.

İğneyi neden verdiğini bilmiyorum. Evet belirti aramıyorum zaten. Benim de ikinci denemem en azından ilkinden daha sakinim bunda. İnşallah senin de son olur güzel olur canım

İğneyi neden verdiğini bilmiyorum. Evet belirti aramıyorum zaten. Benim de ikinci denemem en azından ilkinden daha sakinim bunda. İnşallah senin de son olur güzel olur canım
İnşallah canım Senin 4. Gün olduğuna göre 18 Eylül’de oldu o zaman transferin , yakınmış tarihler.Hayırlısı olsun.

Ben de geçen denememde test gününden birkaç günü önce arayan arkadaşıma telefonda hüngür hüngür ağlamıştım.4. Denememdi ve o kadar stresliydim ve duygusaldımki yine olmayacak biliyorum diye ağlamıştım ama nasıl ağlama, çöplük çığlığa… Hep bu ilaçların etkisi acayip hormon yüklüyüz .Şimdi 3 gün oldu yeni transferimi olalı, ağlarım yine herhalde birkaç güne Alışkanlık yaptı bende.

Hadi yaa gözün aydin canim cok sevindim, kac cikti degerin? Bir de kacinci gün embriyosu acaba

Nasip kuzum nasıp, benım de ılkınde 5aa cıft embrıyo tutmadı
Doktorumuz 1 regliden sonra 2. Denemeyi yapabiliriz sıkıntı gözükmüyor dedi. Ama herhangi bir test vs yapıllmadı. Yani sıkıntı saptanamıyormuş galiba böyle bir şey mümkün mü. Gerekli tüm testler ilk transferde yapııyor zaten denildi. Bir de erken değil mi 1 regl geçmesi

Ben de 7. Günümde yaptim test canim negatifti, 4. Gün embriyosu benimki ya erkendi daha ya da gercekten negatif hic bisey de hissetmiyorum, yarin 10. Gün test günüm yani

Selam canım transferden sonra çatlatma iğnesi olmuşmuydun tutunmayı arttırması İçin?

Hadi hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Adetle bırlıkte hormon degerlerın normale dönüyor, ben de 1 adet dönemi sonrası başalmıstım, sabırsızlanıyorum İnsan.. Benım düşükten sonra grnetık pıhtılasma, diğer kan testelerı, hepsıne bakıldı sadece bagısıklık ve hıstereskopı yapılmamıştı, onları da tüp tutmayınca yaptı, transfer oyle olduk.. Ben de de hala somut bir sebep yok, şu sebepten olmadı dıyemedık.. İnşallahh bu gebelıgım saglıcakla devam eder cocuklarımı koklayabılırım ben de hayırlı bı sekılde.. Ama kendını toplamadan ıkıncı transferniı olma.. Sen iyi ol ki, hersey güzel ilerlesin.. Bol bol dua et, Rabbimden iste sana da nasip edecek canım benım

Rabbim bebeğini ve seni korusun Bana da umut oldun inşallah 2. Denemem de ben de kavuşurum bebişime

Rabbim bu sefer mutluluktan aglatsin gercekten iyi dusun iyi olsun diyorum ama bu sfer olmazsa cok uzulurum diyorum sanirim ben sakin kalabilen tayfadan degilim . Bende de bir depresif hal aldı hayirlisi pozitifleri goruruz umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…