-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.281
Hyr olmadımSelam canım transferden sonra çatlatma iğnesi olmuşmuydun tutunmayı arttırması İçin?
Canım inşallah senin kaçıncı denemen?pozitif düşünmeye çalışıyorum her seferinde ama 4 kere olumsuzu görünce sanki bu seferde olmayacakmış gibi geliyor. Dua edelim canım inşaallah olurRabbim bu sefer mutluluktan aglatsingercekten iyi dusun iyi olsun diyorum ama bu sfer olmazsa cok uzulurum diyorum sanirim ben sakin kalabilen tayfadan degilim . Bende de bir depresif hal aldı hayirlisi pozitifleri goruruz umarim
Beşinci gün embriyosuydu bugün sekizinci günüm kan değerim 28 çıktı değer az gibi geldi ama bakalım em azından umudum varHadi yaa gözün aydin canim cok sevindim, kac cikti degerin? Bir de kacinci gün embriyosu acaba
13.gün baktırKızlar ben 7.gün kana baktırıdm en son yani dün yarın bidaha baktirim diyorum 9.gün olmuş oluyor artışı görim diyorum asıl test günümde 13.gün yani o güne kdr ben iki günde bir baktırmalımıyım yarından sonra test günüm demi baktırayım
İnşallahh canım benımRabbim bebeğini ve seni korusunBana da umut oldun inşallah 2. Denemem de ben de kavuşurum bebişime
az mı 28Beşinci gün embriyosuydu bugün sekizinci günüm kan değerim 28 çıktı değer az gibi geldi ama bakalım em azından umudum var
Anladımm, bende erkenden test yapmak istiyorum ancak çatlatma iğnesi içerisindeki beta sonucu etkiler diye yapamadım.Hyr olmadım
merhaba yaş 28 4. deneme cift embrıyo 5. gün embrıyosu transfer ekim 6 :)Kaçıncı denemeniz ?
Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
Nelere dikkat ediyorsunuz ?
Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç @Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift Embriyo) Pozitif E Elifff60 33 Yaş 1. Deneme 31 Ağustos Pozitif @Sinemsnm 33 Yaş 2. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül (Çift Embriyo ) Pozitif @KelebekkB 28 Yaş 1. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nureella 30 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @Prenseshayali 36 Yaş 4. Deneme 2 Eylül Pozitif @iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @Bulutumsu7 26 Yaş 1. Deneme 3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo) @Lady Isabella 38 Yaş 3. Deneme 4 Eylül ( 3 Embriyo) @ddmv 35 Yaş 1. Deneme 6 Eylül (Çift Embriyo) Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül (5. Gün Çift embriyo) Pozitif @Sunus 25 Yaş 1. Deneme 8 Eylül @Hurremmsultann 25 Yaş 2. Deneme Eylül (5. Gün) Pozitif @fartug 30 Yaş 1.Deneme Eylül Pozitif @Brarmn11 3. Deneme Eylül mertugce35 32 Yaş 4. Deneme 13 Eylül (4. Gün) N nurt56373 21 Yaş 1. Deneme 14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo) @birrgaripp 27 Yaş 1. Deneme 15 Eylül (Çift Embriyo) @akrepprof 43 Yaş 1. Deneme Eylül ozlemgundogdu 39 Yaş 5. Deneme 20 Eylül @Sandra86 35 Yaş 1. Deneme 27-29 Eylül (5.Gün Embriyosu) @MasaL-28 27 Yaş 3. Deneme 30 Eylül PlutonMerkez 36 Yaş 2. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @LadyNurr 25 Yaş 2. Denememe Ekim (Çift Embriyo) Catlak-kurabiye 30 Yaş 1. Deneme Ekim @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @Hayyal 35 Yaş 6. Deneme Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme Ekim @Burcu2614 29 Yaş 1. Deneme Ekim @tupaaaaa 32 Yaş 2. Deneme Ekim @derya2526 26 Yaş 1. Deneme Ekim @Dxtr 29 Yaş 1. Deneme Ekim (5. Gün Embriyosu) @Niloya444 24 Yaş 1. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @seta_90 30 Yaş 2. Deneme Ekim @Tureed 33 Yaş 1. Deneme Ekim @Ilaymilya 30 Yaş 7. Deneme Ekim @Mucizelereinanin55 29 Yaş 3. Deneme Ekim @venusvenus88 33 Yaş 1. Deneme Ekim
Evt etkiler o yüzden yapma yanıltır seni... kaçıncı günü transferinin bence sen dr nezaman test günü dediyse o günü bekleAnladımm, bende erkenden test yapmak istiyorum ancak çatlatma iğnesi içerisindeki beta sonucu etkiler diye yapamadım.
Hoşgeldiniz, ne diyor doktorlar neden 4. denemeniz?Benim 5. Denemede ondan soruyorum.merhaba yaş 28 4. deneme cift embrıyo 5. gün embrıyosu transfer ekim 6 :)
Size hangi ilaçları yazdırdılar?bana bugün proluton ve lutinus eklediler ve estrofemAy hadi bakalım canım, hayırlısı inşallah.
Benim 27.09
Canım bu ilaçları neden verdi doktor?Size hangi ilaçları yazdırdılar?bana bugün proluton ve lutinus eklediler ve estrofem
Yapma canım, hoca sevmıyor ıdrar testlerınıAnladımm, bende erkenden test yapmak istiyorum ancak çatlatma iğnesi içerisindeki beta sonucu etkiler diye yapamadım.
EstrofemSize hangi ilaçları yazdırdılar?bana bugün proluton ve lutinus eklediler ve estrofem
Ya transfere 5 gün kaldı ondan . 8 gün sadece estrofem *3 tane ,devit 3 ve imom kullandım. Bugün progesteron ekledikCanım bu ilaçları neden verdi doktor?
Abooowww benim demek az bile)))Estrofem
Decavit
Coraspin kullanıyordum zaten
Progestan fitil ve iğne eklendi
Bir de transfere kadar antibiyotik ve bağışıklık için bi hap verdi.
Sen özelde devlette mı yapıyorsun?Estrofem
Decavit
Coraspin kullanıyordum zaten
Progestan fitil ve iğne eklendi
Bir de transfere kadar antibiyotik ve bağışıklık için bi hap verdi.