2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar ben 7.gün kana baktırıdm en son yani dün yarın bidaha baktirim diyorum 9.gün olmuş oluyor artışı görim diyorum asıl test günümde 13.gün yani o güne kdr ben iki günde bir baktırmalımıyım yarından sonra test günüm demi baktırayım

Rabbim bu sefer mutluluktan aglatsin gercekten iyi dusun iyi olsun diyorum ama bu sfer olmazsa cok uzulurum diyorum sanirim ben sakin kalabilen tayfadan degilim . Bende de bir depresif hal aldı hayirlisi pozitifleri goruruz umarim
Canım inşallah senin kaçıncı denemen?pozitif düşünmeye çalışıyorum her seferinde ama 4 kere olumsuzu görünce sanki bu seferde olmayacakmış gibi geliyor. Dua edelim canım inşaallah olur

merhaba yaş 28 4. deneme cift embrıyo 5. gün embrıyosu transfer ekim 6 :)

Kizlar bugün 9. Günümdü test yaptim yine negatif yarin yine de kan verip bi goreyim artik pozitif cikmaz heralde

Kızlar selam bende bugün tedaviye başladım aslında sadece ön görüşme için gitmiştik fakat reglmın 2.günü olduğu için doktor hemen başlayalım dedi. Fakat trasferim 1 ay sonra yapılacakmış yanı ekim ayının sonuna doğru olacak niçin hemen yapmadığını bilmiyorum daha yenıyim bu işlerde kimseyede söylemedik eşimle biraz heyecanlı ve stresli bir süreç aramızda kalsın istiyorum ama insan paylaşmadan da duramıyorum bende buraya sizinle birlikte heyecanımı paylaşmaya geldim hepimiz iyi sonuçlar alırız inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…