- 27 Ağustos 2021
- 44
- 48
- 38
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.241
Allah razı olsun canım inşallah sıkıntı yoktur. Moralim çok bozuldu.Hayırlı olsun canım sonuçta 2 kat artış var inşallah 10 gün sonra keseyide görürsün stres yapma
Amin canım darısı hayırlısı ile hepinize25ini bekle inşallah artış olur erken yapıp kendinizi strese sokuyorsunuz hayırlısı olsun inşallah canım
Bugun kaçıncı günündü kaçıncı gün embriyosu. Moralini bozma Rabbim herşeyin en hayırlısını biliyorAllah razı olsun canım inşallah sıkıntı yoktur. Moralim çok bozuldu.
Evet canım.hayrunnisa85 naptın cnm gittinmi kntrole
Ay hadi bakalım canım, hayırlısı inşallah.Kızlar geldimtransfer 28.09 olacakmiş %100
Bende gittim bugün reglinin 10.günü 6.7mm geldi kalınlk cmt tekrar kntrl verdi ogün kalınlasırsa gün belirlenecek.senin kaç geldi endometrumEvet canım.
Çok şükür, her şey yolunda.
Pazartesi günü transfer yapılacak.
Sen ne yaptın?
1’deydi kontrolün?
7 küsür dedi hemşireye ama hiç dikkat etmedim.Bende gittim bugün reglinin 10.günü 6.7mm geldi kalınlk cmt tekrar kntrl verdi ogün kalınlasırsa gün belirlenecek.senin kaç geldi endometrum
evt 3 çizgi olması cok önemli.bugun banada dr 3 çizgi olmus dedi.bakalm cmt hazır olursa oerşembe transfer olur dedi.hakkımızda hayrlısı olsun inşallah7 küsür dedi hemşireye ama hiç dikkat etmedim.
Bana sadece 3 çizgiyi gösterdi. Bunları arıyorduk dedi o kadar.
Hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebeğin canımEvet canım.
Çok şükür, her şey yolunda.
Pazartesi günü transfer yapılacak.
Sen ne yaptın?
1’deydi kontrolün?
Benim korkulu rüyam o 3 çizgievt 3 çizgi olması cok önemli.bugun banada dr 3 çizgi olmus dedi.bakalm cmt hazır olursa oerşembe transfer olur dedi.hakkımızda hayrlısı olsun inşallah
Hayırlısı olsun inşallah canım herşey yolunda gitsinevt 3 çizgi olması cok önemli.bugun banada dr 3 çizgi olmus dedi.bakalm cmt hazır olursa oerşembe transfer olur dedi.hakkımızda hayrlısı olsun inşallah
neden korkulu rüyan canmBenim korkulu rüyam o 3 çizgişükür canım çok az kaldı ozaman transfere
Ay hadi bakalım, inşallah hepimizin hakkında hayırlısı.evt 3 çizgi olması cok önemli.bugun banada dr 3 çizgi olmus dedi.bakalm cmt hazır olursa oerşembe transfer olur dedi.hakkımızda hayrlısı olsun inşallah
İnşallah canım benim.Hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebeğin canım
İnşallah nisacım.cmt tamm denilirse bir kaç gün arayla transfermz olacak.rabbim utandırmasınAy hadi bakalım, inşallah hepimizin hakkında hayırlısı.
Cumartesi güzel haberlerini bekliyorum.
Ay evet, çok heyecanlı.İnşallah nisacım.cmt tamm denilirse bir kaç gün arayla transfermz olacak.rabbim utandırmasın
Evtt gün saymaca başlar artıkAy evet, çok heyecanlı.
Sonra beraberce bekleyeceğiz inşallah.
Son 4 günüm inşallah hayırlısı ile görürüm keseyiİnşallah canım benim.
Senin de hayırlısıyla kese ve kalp atışı haberlerini bekliyorum.
Benim geçen ay o 3 çizgiyi görmediği için iptal olduneden korkulu rüyan canm
Inşallah güzel haber alırsın canım hiç ummadığın anda Rabbim yüzünü güldürsünTest verme gunu yaklastikca icimi nedense umutsuzluk kapladi cok uzgunum dokunsaniz aglayacagim gibi Rabbim dermansiz dert vermesin bu halimize sukur diyorum ama ilkinde cok umutluydum olmayinca simdi kendime yasaklamis gibi hayirlisi doyemiyorum kotuye odaklaniyorumRabbim yardimcimiz olsun bizlerde guzel haberler alalim