- 10 Ağustos 2019
- 102
- 90
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.221
İnşallah canımİnşallah sağlıkla tutunur diğer embriyoRabbim kolaylıklar versin inşallah
İnşallah cnmmhayırlısı olsun cnnm..bir sıkıntı çıkmayacak umarım..
o sen girmişssindir muayeneye bende brzdan gidicem 1 de hadi hayrlısı inşallahAy hadi bakalım canım, benim de 11.30.
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı...
Bazen hiçbir neden bile olmasa tutmayabiliyor.inşallah 2 denemenizde tutar. 1ay ara verip 2.yi deneyebilirsiniz inşallah kavusursun bebişineGözün aydın canımhistereskopi oldum polip alındı, embriyo 5. Gün embriyosu A kaliteydi rahimde başk problem yok ve her şey çok sağlıklıydı
Ben de çok ara vermek istemiyorum ne olacaksa olsun diyorum madem 1 hakkımız var. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat/evlatlar nasip etsin. Sabır versin bu süreçte olanlara inşallahBazen hiçbir neden bile olmasa tutmayabiliyor.inşallah 2 denemenizde tutar. 1ay ara verip 2.yi deneyebilirsiniz inşallah kavusursun bebişine
Aminn.cnm bir regl ol bitsin vücut bi ilaçları atsın bir sonraki regl ilede baslarsn üst üste yapma yaniBen de çok ara vermek istemiyorum ne olacaksa olsun diyorum madem 1 hakkımız var. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat/evlatlar nasip etsin. Sabır versin bu süreçte olanlara inşallah
Normal aynen canım, bu haftayı atlatırsak azalır bıraz, adet haftası olunca oluyor, dıger gebelıgımde de olmustu boyleBenimde alt karın canım merak ettim sizlerde de oluyormu diye hemşirem normal bu ağrılar demişti pazartesi doktoruma tekrar sorucam
Nasip kuzum nasıp, benım de ılkınde 5aa cıft embrıyo tutmadıGözün aydın canımhistereskopi oldum polip alındı, embriyo 5. Gün embriyosu A kaliteydi rahimde başk problem yok ve her şey çok sağlıklıydı
Hadi gözün aydın.Saglikla ilerlesin inşallahKızlar Günaydınbugün kese için gittim.. 5 +6 yım.. Üstten muayene etti ve görüldü çok şükür haftaya da kalp atışı için gideceğim..
Benim oluyor ara araPozitif alan kızlar size bir sorum olucak karın ağrısı yasadınızmı yada halen yaşıyormusunuz hafifde olsa
1denemeniz
Canim genetik ayiklamali tüp bebek önerilir.Selamünaleyküm kızlar umarım mesajimi görürsünüz Aralık ayında tüp bebek tedavisine baslayacaktik 2 ay önce genetik dr kan testi verdik ve bugün Sonuçlarımız çıktı esimde sprem.sayisi düşük ondan dolayı tüp bebek yapacaktık ama bu sefer benim 1 ve 2 numarali.kromozom.testi anormal.cikti.1 numarali normale.göre cok uzun 2 numarali normale gore cok kisa dr %50 bi sans verdi saglikli gebelik olmasi icin napmaliyiz basina gelen varmi boyle birsey
Merhaba, ben de sizinle aynı durumdayım. 3 embriyodan sadece biri Ngs ye gitmeye uygun görülüyor. Çaresizce bekliyorum, bir tane gidip de sağlıklı dönen var mı diye bakınıyorum. Sizin sonucunuz ne oldu?Kafam çok karışık... Sabah embriyologdan haber geldi, 7 embriyodan 1 embriyo günüyle uyumluymuş ve dondurulmuş 3bb kalite dedi.
Ondan da biyopsi alınıp dondurulmuş.
Kafam çok karışık. Ne yapacağımı bilmiyorum, doktordan hala bir telefon gelmedi. Tek embriyom var. O da NGS den ne gelecek belirsiz... Çok sıkışmış hissediyorum kendimi.
Inşallah canım sağlıkla devam etsin gebeligimizNormal aynen canım, bu haftayı atlatırsak azalır bıraz, adet haftası olunca oluyor, dıger gebelıgımde de olmustu boyle
Benim oluyor ara ara
Teşekkürler canlar cevaplarınız içinNefes0858 canımm benimde oluyor nedense sancı gbi değişik kızlar bu ara da negatif haberlere çok üzüldüm inşallah bidahhaki denemenizde çok güzel sonuçlar alırsınız Pozitif haberler listemizde bugun sanırım biri yok veya ben göremedim varsa da hayırlı olsun saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim
Hayırlı olsun canım sonuçta 2 kat artış var inşallah 10 gün sonra keseyide görürsün stres yapmaKızlar 12.gün değerim 396 çıkmıştı. Pozitif dediler. Bugun tekrar kan verdim 650 çıktı... Sonuç 10 gün sonra ultrason da net belli olur sağlıklı olup olmadığı dediler... Sizce değerim düşük mü. Çok artış olmamış sanki değil mi.
Amin canım darısı hayırlısı ile hepinizeMerhabalar tatliş anne adayları hepinize başarılı sağlıkla kucağa almalı hamilelikler diliyorum 30 yaşındayım ilk tüpbebek denemem 5 gün embriyo transferinde 8.gunum kan testi yaptım bugün sunuc 28 çıktı ama çok az geldi bana bi sıkıntı var mıdır siz ce ayin 25.de doktorumuz test yap demişti ama dayanamıyoruz bazen işte