2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Gözün aydın canım histereskopi oldum polip alındı, embriyo 5. Gün embriyosu A kaliteydi rahimde başk problem yok ve her şey çok sağlıklıydı
Bazen hiçbir neden bile olmasa tutmayabiliyor.inşallah 2 denemenizde tutar. 1ay ara verip 2.yi deneyebilirsiniz inşallah kavusursun bebişine

Bazen hiçbir neden bile olmasa tutmayabiliyor.inşallah 2 denemenizde tutar. 1ay ara verip 2.yi deneyebilirsiniz inşallah kavusursun bebişine
Ben de çok ara vermek istemiyorum ne olacaksa olsun diyorum madem 1 hakkımız var. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat/evlatlar nasip etsin. Sabır versin bu süreçte olanlara inşallah

Ben de çok ara vermek istemiyorum ne olacaksa olsun diyorum madem 1 hakkımız var. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat/evlatlar nasip etsin. Sabır versin bu süreçte olanlara inşallah
Aminn.cnm bir regl ol bitsin vücut bi ilaçları atsın bir sonraki regl ilede baslarsn üst üste yapma yani

Nefes0858 canımm benimde oluyor nedense sancı gbi değişik kızlar bu ara da negatif haberlere çok üzüldüm inşallah bidahhaki denemenizde çok güzel sonuçlar alırsınız Pozitif haberler listemizde bugun sanırım biri yok veya ben göremedim varsa da hayırlı olsun saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim

Merhabalar tatliş anne adayları hepinize başarılı sağlıkla kucağa almalı hamilelikler diliyorum 30 yaşındayım ilk tüpbebek denemem 5 gün embriyo transferinde 8.gunum kan testi yaptım bugün sunuc 28 çıktı ama çok az geldi bana bi sıkıntı var mıdır siz ce ayin 25.de doktorumuz test yap demişti ama dayanamıyoruz bazen işte

Canim genetik ayiklamali tüp bebek önerilir.
5. Yada 6. Güne giden (biyopsi alınması uygun olan embriyonun )embriyo oluşmasını beklerler. Sonra örnek (biyopsi) alırlar sonrasında onlar pgt ne ngs yani ne sorun varsa ona göre inceleme yapılıyor saglikli gelen embriyo transfer ediliyor canim

Merhaba, ben de sizinle aynı durumdayım. 3 embriyodan sadece biri Ngs ye gitmeye uygun görülüyor. Çaresizce bekliyorum, bir tane gidip de sağlıklı dönen var mı diye bakınıyorum. Sizin sonucunuz ne oldu?

Benim oluyor ara ara

Teşekkürler canlar cevaplarınız için

Hayırlı olsun canım sonuçta 2 kat artış var inşallah 10 gün sonra keseyide görürsün stres yapma
Amin canım darısı hayırlısı ile hepinize 25ini bekle inşallah artış olur erken yapıp kendinizi strese sokuyorsunuz hayırlısı olsun inşallah canım

sorulara cvp vermek için geldim...
rahim bir oje şişesi kadarken bebek için genleşmek açılmak zorunda...abartısız olmamak kaydıyla ağrınız ilk trimester ve son trimesterda olacak...
650;ye varan artış bence mükemmeldir
embriyo kalitesi ve ilk hcgleri kafaya takmayın ben 16-18 ile başladım gebeliğime ve b kaliteydi benim...bunlar fazla birşey ifade etmiyor tutunmasında...takipleri düzenli yaptırın,kafayı serin tutun kafi.aslında kumar oynuyoruz hepimiz...iki ihtimal var yani,gerisi Allahtan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…