2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hayırlı olsun canım sonuçta 2 kat artış var inşallah 10 gün sonra keseyide görürsün stres yapma 🌹

Amin canım darısı hayırlısı ile hepinize 🤲 25ini bekle inşallah artış olur erken yapıp kendinizi strese sokuyorsunuz hayırlısı olsun inşallah canım 🤲🌻
Allah razı olsun canım inşallah sıkıntı yoktur. Moralim çok bozuldu.

Test verme gunu yaklastikca icimi nedense umutsuzluk kapladi cok uzgunum dokunsaniz aglayacagim gibi Rabbim dermansiz dert vermesin bu halimize sukur diyorum ama ilkinde cok umutluydum olmayinca simdi kendime yasaklamis gibi hayirlisi doyemiyorum kotuye odaklaniyorum 😔Rabbim yardimcimiz olsun bizlerde guzel haberler alalim

Test verme gunu yaklastikca icimi nedense umutsuzluk kapladi cok uzgunum dokunsaniz aglayacagim gibi Rabbim dermansiz dert vermesin bu halimize sukur diyorum ama ilkinde cok umutluydum olmayinca simdi kendime yasaklamis gibi hayirlisi doyemiyorum kotuye odaklaniyorum 😔Rabbim yardimcimiz olsun bizlerde guzel haberler alalim
Inşallah güzel haber alırsın canım hiç ummadığın anda Rabbim yüzünü güldürsün 🤲 içini ferah tut umut her zaman var Rabbim herseyin en iyisini bilir

X