2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bugün aldım sonucu negatif ve toparlayamıyorum Allahım ne zormuş :KK43:
Eminim çok zordur canım. 😔
Benim ilki pozitifti ama 9.haftada kalbi durdu bebeğimin. Böyle olması daha zor.
Hatta çok şükür ki daha da büyümeden kaybettim diyorum. Gün geçtikçe insan daha da çok alışıyor çünkü.
Şimdi 2.transfer için hazırlıklara başladım. Bugün kontrolüm var, her şey yolundaysa pazartesi transfer inşallah.
Ve biliyor musun, diğerinden çok daha heyecanlıyım bu sefer.
Rabbim senin de gönlünü ferahlatsın ve bir an önce toparlanıp daha büyük bir heyecanla hazırlıklara başlamanı nasip etsin. 🥰

Bende histereskopi olacağım nasip olursa onun için adetimi bekliyorum 😅
Normalde her zaman zamanında gelir 😄
Insallah güzel haberler aliriz sonun da da 😇
İnşallah canım benim hepimiz güzel haberler verelim inşallah 🥰 🥰
ama dip bucak büyük eforlu temizlikte işe yarıyor🎈onuda yaparım gecikmelerde spor niyetine
Kız yok Allasen kaç gündür dip bucak temizlikler yaptım oda kar etmedi 🤣🤣
Allah razı olsun kuzum benim inşallah hepimizi mucizemize kavuştursun 🤗🤗🤗hakkaten sana da yazık niye bu kadar erken belirti veriyor madem gelmiyecek 😏😏sanki az ağrı cekiyozda bi o eksik 😀😀hadi hayırlısı inşallah canım en kısa zaman da gelsin de al minnoşu dondurucudan😁😁😎😎😍
He ya habersizde gelebilirdi🤭🤭
İnşallah canım benim Ayy böyle söyleyince kulağa ne garip geliyor 🤣 kışlık hazırlık gibi aldık doncurucuya attık şimdi zamanı gelince çıkarıp yicez onu 🤣🤣 hahaha inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza da onların o minik ayaklarından başlıcaz yemeye😋😋🤣🤣🐣🐣

Selamünaleyküm kızlar umarım mesajimi görürsünüz Aralık ayında tüp bebek tedavisine baslayacaktik 2 ay önce genetik dr kan testi verdik ve bugün Sonuçlarımız çıktı esimde sprem.sayisi düşük ondan dolayı tüp bebek yapacaktık ama bu sefer benim 1 ve 2 numarali.kromozom.testi anormal.cikti.1 numarali normale.göre cok uzun 2 numarali normale gore cok kisa dr %50 bi sans verdi saglikli gebelik olmasi icin napmaliyiz basina gelen varmi boyle birsey
Aleyküm selam canım. Bu tür durumlarda galiba embriyolar genetik traşlamaya gönderiliyor tam bilmiyorum ama Sohrab Sohrab sen biliyor musun canım

Kızlar benim tranafeein 8. Gününden beri sol kasıkta sancım var negatif oldu ama sancı geçmedi hala normal mi. Artık doktora da bir şey sormak istemiyorum her şeye normal diyorlar

günaydın hanımlar💕öncelikle negatif olanları çok iyi anladığımı,üzülmeyin demenin sanki onlara küfür gibi geleceğini biliyorum,ne olsa insan kendini alıştırıyor,iyiyi bekliyor...ama bu işin tabiatı bu malesef,keşke kesin olsa da herkes mutlu olsa...ama olsun olmasın herkesten çok daha fazla "ana" olduğunuzu unutmayın...en azından savaşıyorsunuz,bu bile kahramanlık değilde nedir...

Benım de ilk denemem negatifti, cok zorlandım, seni cok ıyı anlıyorum, ama ikinci de pozitif aldık çok şükür, cabucak toparlanırsın ınsallah, neden olmadığını arastırın mutlaka.. Farklı bi tedavı uyguladı, etkılı oldu
ilinciyi ne zaman oldun canım, çok ara verdin mi. İnşallah araştırırlar dosyanon toplantısı olacakmış bugün bir umut haber bekliyorum :KK43:

Merhaba canım hoş geldin tabi ki eklerim. Sağlıkla sıhhatle tutunsun inşallah sana. Yaş kaçtı peki tabloya eklicem ya🥰
Bide bir şey sorcam. Şimdi bu dondurulmuş embriyonuz ilk denemenizden mi kaldı. Yani Bi nevi kızınızın ikizi olacak öyleyse 😍
Yaşım 31 ☺️ evet ilk denemeden donduruldu kızımın ikizi olmuş olacak 🤭 tabi bu da tutarsa.

Nasıl yani canım
Eşim azosperm vakası, tese ameliyatı oldu ve çıkan spermlerden sadece 2 embriyomuz oluştu. Başka sperm yok. Oluşan 2 embriyodan 1 i transfer edildi negatif, geriye 1 embriyo kaldı eğer o da negatif olursa başka şansımız yok. Çünkü denemek için hiç sperm yok

X