2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Pozitif alan kızlar size bir sorum olucak karın ağrısı yasadınızmı yada halen yaşıyormusunuz hafifde olsa🤔

Aleyküm selam canım. Bu tür durumlarda galiba embriyolar genetik traşlamaya gönderiliyor tam bilmiyorum ama Sohrab Sohrab sen biliyor musun canım
Traşlama olayını bılmıyorum canım ama, genetik tarama yapılabılır embrıyolara, saglıklı gelenler transfer edılır.. Pgtli tüp bebek dedıkleır olay

Eşim azosperm vakası, tese ameliyatı oldu ve çıkan spermlerden sadece 2 embriyomuz oluştu. Başka sperm yok. Oluşan 2 embriyodan 1 i transfer edildi negatif, geriye 1 embriyo kaldı eğer o da negatif olursa başka şansımız yok. Çünkü denemek için hiç sperm yok
İnşallah sağlıkla tutunur diğer embriyo 🤲 Rabbim kolaylıklar versin inşallah

ilinciyi ne zaman oldun canım, çok ara verdin mi. İnşallah araştırırlar dosyanon toplantısı olacakmış bugün bir umut haber bekliyorum :KK43:
Nısanda taze transfer oldum tutmadı, hazıran sonu tekrar yumurta toplama oldu, donduruldu,agustos bası hıstereskopı ve rahım ıcı lavaj yapıldı, 8 eylulde transfer oldum cok sukur pozıtıf gorduk 🤲🏻❤️
Cok ara vermene gerek yok, ama sebebı ne olabılır diye mutlaka arasırın, hıstereskopı olmadıysan mutlaka ol, bagısıklık testlerını yaptır..

Alt karın hassasıyetım oluyor canım ara ara sancı oluyor, adet gununden 2 gun cok daha fazlaydı, hatta bazen Hıc hıs olmuyor hıcbısey yok gıbı
Benimde alt karın canım merak ettim sizlerde de oluyormu diye hemşirem normal bu ağrılar demişti pazartesi doktoruma tekrar sorucam

Nısanda taze transfer oldum tutmadı, hazıran sonu tekrar yumurta toplama oldu, donduruldu,agustos bası hıstereskopı ve rahım ıcı lavaj yapıldı, 8 eylulde transfer oldum cok sukur pozıtıf gorduk 🤲🏻❤️
Cok ara vermene gerek yok, ama sebebı ne olabılır diye mutlaka arasırın, hıstereskopı olmadıysan mutlaka ol, bagısıklık testlerını yaptır..
Gözün aydın canım🌺 histereskopi oldum polip alındı, embriyo 5. Gün embriyosu A kaliteydi rahimde başk problem yok ve her şey çok sağlıklıydı :KK43:

X